Fortuna Recenzia Fortuna Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

21. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Fortuna sa považuje za stredoeurópskeho lídra v kurzovom stávkovaní, ktoré je jej hlavnou doménou. Okrem Českej republiky pôsobí aj v Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku a na Slovensku, kde založila sesterskú spoločnosť Terno. Je partnerom športových klubov a zdravotne postihnutých športovcov. Za svoje služby si neúčtuje žiadne manipulačné poplatky (len v kamenných pobočkách). Môžete tu využiť napríklad funkciu Quick Bet (najrýchlejšia stávka z mobilného telefónu) alebo Cash out – možnosť predaja tiketu.

Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení všech 37 parametrů:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
  • Výplata ihneď
  • EUR
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
Hodnotenie redakcie
hodnotené 37 parametrov
8.3/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 10x Pridať hodnotenie
3.0/5
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.3/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
7.5/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 2 parametrov:
  • Výplata ihneď
  • EUR
9/10
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
6/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 15 parametrov:
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
10/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
8/10

Výhody

  • Stávky na nižšie české súťaže.
  • Registračný bonus

Nevýhody

  • Nie je možné využiť vklad ani výber pomocou Skrill alebo PaysafeCard
  • Chýba nám tu bonus za odporúčanie
  • Chýbal nám online chat

Fortuna patrí medzi jedny z najlepších stávkových kancelárií

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.3/10

Fortuna Mobile App

Fortuna je najväčšou stávkovou kanceláriou v strednej Európe, predovšetkým v oblasti kurzových stávok. Nemá českú licenciu ani mobilnú aplikáciu, ktorú klienti hojne využívajú – je rýchla a pohodlná. Zákazníci môžu naplno využívať diskusné fórum alebo sledovať športové prenosy. V Českej republike je viac ako 500 pobočiek Fortuny. Podľa portálu similarweb.com je webová stránka Fortuny tretia najnavštevovanejšia medzi stávkovými kanceláriami.

Česká/Slovenská licence
Ano
Mobilné aplikácie
Ano
Počet poboček v čr
531
Fórum
Ano
Tv
Ano

Bonusy
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
7.5/10

Bonusy Fortuna

Prihlasovací bonus v spoločnosti Fortuna je niekoľko EUR. Vstupný bonus môže dosiahnuť až 125 EUR za predpokladu, že zákazník vykonal minimálny vklad. Chýbala nám tu možnosť odmeny za odporúčanie, ktorú Fortuna v súčasnosti neponúka. V rámci vernostného programu Fortuna Club Plus je možné za nazbierané body získať vecné ceny, kurzové výhody, zájazdy na zápasy atď.

Vstupný bonus
až 125 EUR
Registračný bonus
12 EUR
Bonus za odporúčanie
Ne
Vernostný program
Ano (Fortuna klub plus)
Akcie alebo súťaže
Ano

Registračný bonus

Registračný bonus získavajú novo registrovaní klienti Fortuny, ktorí sú oprávnení podávať stávky online. Bonus vo výške 300 Kč získate do 24 hodín po splnení všetkých registračných podmienok. Klient má na aktiváciu svojho účtu a získanie tohto bonusu celkovo 5 dní. Hoci si hráči tento bonus nevyberú v korunách, môžu ho použiť na kurzové stávky, vo Vegas a v kasíne. Ide o 100% bonus až do výšky 125 €. Ak teda vložíte 125 € alebo viac, získate bonus v celkovej výške maximálne 125 €. Ak chcete získať tento variant registračného bonusu, musíte splniť niekoľko podmienok. Okrem iného musíte vsadiť päťnásobok sumy počiatočného vkladu a príslušnej sumy vstupného bonusu v stávkovej kancelárii Fortuna.

Ďalšie bonusy

Fortuna umožňuje svojim klientom hrať aj množstvo ďalších hier a stávok, v ktorých sú k dispozícii bonusy, výhry a iné ceny. Pre ich prehľad však odporúčame pozrieť si webovú stránku spoločnosti Fortuna.

Pozor Pozor

Skôr ako sa necháte zlákať uvítacími bonusmi Fortuny, pozorne si prečítajte podmienky. Pred získaním bonusu musíte často vykonať veľký vklad.

Stávky a peniaze
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Výplata ihneď
  • EUR
9/10

Výhry sa vyplácajú okamžite v českej mene.

Výplata ihneď
Ano
EUR
Ano
Tip Tip

Fortuna vám umožňuje staviť od minimálnych súm, ale získať veľmi pekné výhry. Neskúseným klientom odporúčame prečítať si pravidlá, sledovať diskusné fórum a začať s naozaj malými sumami.

Platobné metódy
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
6/10

Fortuna Deposit Select

Vklady môžete uskutočniť online kreditnou kartou, bankovým prevodom alebo osobne v pobočke. Na druhej strane môžu zákazníci uskutočňovať výbery len v kamennej pobočke alebo bankovým prevodom. Platobné karty PaysafeCard, PayPal ani iné prevody a platby nie sú v súčasnosti spoločnosťou Fortuna podporované. Pri registrácii však môžete použiť Skrill na overenie svojej totožnosti.

Bankový prevod
Ano
Platobná karta
Ano
Skrill
Ne
Paysafecard
Ne
Na pobočke
Ano

Produkty
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
10/10

Fortuna Products

Keďže Fortuna sa považuje za najväčšieho bookmakera, a teda za lídra v kurzovom stávkovaní, v ponuke nie je núdza o produkty. Poďme sa teda pozrieť na to, čo môžete hrať alebo na čo môžete vsádzať v stávkovej kancelárii Fortuna.

Fortuna sa špecializuje predovšetkým na kurzové stávky:

  • Športy – najobľúbenejšie sú na futbal, hokej, tenis, volejbal a basketbal.
  • Špeciálky, v ktorých si môžete staviť na výsledky volieb, Oscary a v neposlednom rade na Superstar.
  • Sólo stávka alebo jednoduchá stávka, pri ktorej sa vsádza na jeden zápas s ľubovoľným kurzom.
  • Kumulatívna stávka = viacero stávkových príležitostí na jednom tikete, ktorý je víťazný, ak sú všetky tipy správne.
  • Živá stávka, ktorá sa podáva počas zápasu. S Fortunou je možné využiť cash out a predať svoj tiket ešte pred koncom zápasu.
  • V ponuke sú aj stávky na poker, elektronické športy a ázijský handicap, ktoré predtým v ponuke Fortuny chýbali.

Ďalšími produktmi sú žreby, kasíno (dva typy: Casino, Vegas) a hry v ňom. Existuje aj lotéria, ktorá ponúka ďalšie dva typy stávok, a to skupinové stávky (viac malých tiketov v jednom veľkom) a systémové stávky (výberom viacerých čísel sa zvyšuje šanca na výhru).

V meste Fortuna si každý, kto má rád tento „šport“, môže vybrať.

Športové stávky
Ano
Špeciálne stávky
Ano
Stávky na e-športy
Ano
Kasíno
Ano
Hry
Ano
Lotéria
Ano
Losy
Ano
Poker
Ano
Sólo stávka
Ano
Aku stávka
Ano
Systém stávka
Ano
Skupinová stávka
Ano
Live stávka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové stávky
Ano
Fortuna patrí medzi jedny z najlepších stávkových kancelárií

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
8/10

Na to, aká je Fortuna veľká stávková kancelária, nemá podporu vyriešenú príliš šťastne. Chýbal nám online chat na stránke, v ktorom sme mohli položiť niekoľko rýchlych otázok. Namiesto e-mailu bol k dispozícii kontaktný formulár, ale odpoveď sme nedostali hneď. Ďalšou možnosťou bolo napísať im na ich stránku na Facebooku alebo zavolať na klientsku linku. Nakoniec sme si vybrali poslednú možnosť – telefón. Ako to dopadlo?

Pracovník na klientskej linke bol veľmi neochotný. Dokonca si dovolím napísať, že bol nepríjemný. Na niektoré otázky mi odpovedal priamo, ale inde ma namiesto vysvetlenia odkázal na ich webovú stránku. Našťastie vám aspoň vysvetlil, kde v ktorej sekcii máte hľadať, pretože Fortuna má množstvo produktov a orientácia na ich webovej stránke môže chvíľu trvať.

Live chat
Ne
Telefón
Ano
Email - do jedného dňa
Ne
Facebook správy
Ano
CZ/SK jazyk
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nefunguje Fortuna pre vaše športové stávkovanie? Skúste inú stávkovú kanceláriu. Pozrite sa na ďalšie stávkové kancelárie, ktoré sme porovnali.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

4 skúseností

Mám tu účet 2 týdny a je to suverénně nejhorší sazkovka v Česku co se týče kurzových sázek

Hodnocení - 3
jarda
7. 9. 2021

Nedoporučji. Vybrají si live sázky, osekávaj nabídku, s Tipsportem se to nedá srovnat.

Hodnocení - 3
Petr Porš
19. 9. 2020

Oproti Tipsportu je to shit

Hodnocení - 3
Ondřej
12. 9. 2020

Dá se zaregistrovat když mám Rakouský účet

Hodnocení - 3
Anonymous
16. 8. 2020