Tipsport Recenzia Tipsport Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

21. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Sportová stávková kancelária Tipsport je českou špičkou expandujúcou do zahraničia. Za svoje služby si neúčtuje manipulačný poplatok (iba v kamenných pobočkách) a ponúka výhody, ako je registračný bonus, vernostný program a vstupný bonus. Ponúkané kurzy sú väčšinou priaznivé a rovnaké ako v stávkovej kancelárii Chance. Pred koncom zápasu je možné vstupenku vyplatiť, t. j. predať. Stávkovať môžete aj prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení všech 37 parametrů:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
  • Výplata ihneď
  • EUR
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
Hodnotenie redakcie
hodnotené 37 parametrov
9.6/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 15x Pridať hodnotenie
4.0/5
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.8/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
9.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 2 parametrov:
  • Výplata ihneď
  • EUR
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
10/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrov:
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
9.3/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
9/10

Výhody

  • Stávkarská komunita, ktorá sa rozrastá na Európsku úroveň.
  • Vernostný program
  • Zbieranie Netov premeniteľných na peniaze

Nevýhody

  • Chudobnejšia ponuka e-šport stávok.

Tipsport

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká/Slovenská licence
  • Mobilné aplikácie
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.8/10

Tipsport Mobile App

Tipsport má od začiatku svojej činnosti českú licenciu. Od roku 2011 vysiela športové prenosy vo vlastnej televízii Tipsport a o tri roky neskôr spustila mobilnú aplikáciu. Tipsport má v Českej republike viac ako 800 pobočiek. K dispozícii je aj diskusné fórum. Medzi stávkovými kanceláriami majú podľa similarweb.com najnavštevovanejšiu webovú stránku.

Česká/Slovenská licence
Ano
Mobilné aplikácie
Ano
Počet poboček v čr
800+
Fórum
Ano
Tv
Ano
Tip Tip

Ak chcete tipovať s lídrom na trhu v Českej republike, vyberte si Tipsport. Ponúka zaujímavé bonusy, kurzy, vernostný program a veľa zábavy, okrem iného aj zbieraním sietí zameniteľných za peniaze.

Bonusy
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vstupný bonus
  • Registračný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Vernostný program
  • Akcie alebo súťaže
9.3/10

Bonusy Tipsportu

Pri registrácii zákazník automaticky dostane 6 EUR. Maximálny vstupný bonus je 2000 EUR a na získanie plného bonusu musí zákazník v prvom roku vsadiť 33 000 EUR na stávky s minimálnym kurzom 3. Tipkonto funguje ako vernostný program. Za odporučenie Tipsportu niekomu inému získa zákazník bonus v podobe Netov na Tipkonte. Môžete sa tiež zúčastňovať na súťažiach.

Vstupný bonus
až 2000 EUR
Registračný bonus
6 EUR
Bonus za odporúčanie
Ano (v podobě netů)
Vernostný program
Ano (Tipkonto)
Akcie alebo súťaže
Ano

Vernostný program Tipkonto

Tipkonto je vernostný program spoločnosti Tipsport, ktorý vám umožňuje získať späť až 25 % z vašich vkladov. Za stávky podané v českých korunách získavajú stávkujúci bonus v takzvaných sieťach. Jedna sieť predstavuje jednu korunu. Siete sú pripísané v čase vyrovnania stávky a ich hodnota sa skladá z vkladov zo skutočne podaných stávok. Každý stávkar môže získať až 100 Netov za svoje stávky vyhodnotené počas jedného dňa. Tieto siete môžete potom znovu vsadiť, rovnako ako bežné peniaze. Ak je stávka víťazná, na účet sa pripíšu české koruny. Klient však môže vymeniť Siete aj za iné služby a tovar v rámci aktuálnej ponuky Tipsportu. Ak chcete získať ešte viac týchto sietí, môžete trochu pomôcť. Stačí, ak budete zdieľať vstupenky a analýzy na sociálnych sieťach. Môžete ich však zdieľať aj na rôznych diskusných fórach, webových stránkach atď.

Ak sa nový používateľ zaregistruje prostredníctvom vášho odkazu a vloží vklad na svoje nové herné konto, budete odmenení týmito sieťami. Počet získaných sietí potom závisí od toho, koľko klientov Tipsportu privediete. Napríklad od 1 do 6 nových hráčov získate 100 Netov za každého nového klienta. Od 7 hráčov je to 125 sietí na klienta atď.

Stávky a peniaze
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Výplata ihneď
  • EUR
10/10

Všetko sa odohráva v eurách. Vyhrané peniaze sa okamžite vyplatia na účet zákazníka.

Výplata ihneď
Ano
EUR
Ano

Platobné metódy
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankový prevod
  • Platobná karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočke
10/10

Zákazníci môžu vložiť peniaze týmito spôsobmi: bankovým prevodom, kreditnou kartou, osobne na pobočke alebo prostredníctvom online peňaženiek Skrill a paysafecard.

Výbery môžete uskutočniť osobne v pobočke, bankovým prevodom alebo prostredníctvom online peňaženky Skrill.

Bankový prevod
Ano
Platobná karta
Ano
Skrill
Ano
Paysafecard
Ano
Na pobočke
Ano

Produkty
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Športové stávky
  • Špeciálne stávky
  • Stávky na e-športy
  • Kasíno
  • Hry
  • Lotéria
  • Losy
  • Poker
  • Sólo stávka
  • Aku stávka
  • Systém stávka
  • Skupinová stávka
  • Live stávka
  • Asijský handicap
  • Kurzové stávky
9.3/10

Tipsport má široké portfólio produktov, v ktorom v porovnaní s ostatnými stávkovými kanceláriami chýba len poker.

Tipsport Products

Medzi typy kurzových stávok, ktoré ponúkajú, patria tieto:

  • Športy – najobľúbenejšie sú na futbal, hokej a tenis.
  • Špeciálky, kde si môžete staviť na výsledky volieb, Oscarov a v neposlednom rade na Superstar.
  • Stávky na elektronické športy, ako sú League of Legends, Startcraft 2 a ďalšie.
  • Sólo stávka alebo jednoduchá stávka, pri ktorej stavíte na jeden zápas s ľubovoľným kurzom.
  • Kumulatívna stávka = viacero stávkových príležitostí na jeden tiket, ktorý je víťazný, keď sú všetky tipy správne.
  • Živá stávka, ktorá je podaná počas zápasu.
  • Azijský hendikep je stávka, pri ktorej nie je remíza. Šanca na výhru je preto vždy 50/50.

Ďalšími produktmi sú žreby, kasíno a kasínové hry. Existuje aj lotéria, ktorá ponúka ďalšie dva typy stávok, a to skupinové stávky (viac malých tiketov v jednom veľkom) a systémové stávky (výberom viacerých čísel sa zvyšuje šanca na výhru).

Športové stávky
Ano
Špeciálne stávky
Ano
Stávky na e-športy
Ano
Kasíno
Ano
Hry
Ano
Lotéria
Ano
Losy
Ano
Poker
Ne
Sólo stávka
Ano
Aku stávka
Ano
Systém stávka
Ano
Skupinová stávka
Ano
Live stávka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové stávky
Ano

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefón
  • Email - do jedného dňa
  • Facebook správy
  • CZ/SK jazyk
9/10

Podpora funguje plne v českom jazyku. Môžete ju kontaktovať e-mailom, telefonicky alebo na Facebooku. Tipsport nemá na svojej webovej stránke online chat, ale môžete sa ho pokúsiť nahradiť zaslaním správy cez Facebook. Ak máte šťastie, že je niekto prítomný na chate, môžete získať potrebné informácie okamžite.

Rozhodli sme sa pre možnosť e-mailového dopytu a boli sme spokojní. Odpoveď sme dostali približne do 2 hodín. Položili sme len tri otázky, ale na všetky sme dostali odpoveď. Okrem toho nám podpora poslala odkaz na webovú lokalitu, kde by sme sa mohli dozvedieť viac informácií.

Live chat
Ne
Telefón
Ano
Email - do jedného dňa
Ano
Facebook správy
Ano
CZ/SK jazyk
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

6 skúseností

Naprosto neseriózní firma. Již měsíc řeší problém s mou registrací na jejich portálu. Vždy přislíbí, že se ozvou a nic. Nemám k nim sebemenší důvěru.

Hodnocení - 3
Registrace
5. 11. 2021

Už jsem zkoušel sázet přes jiné portály, ale Tipsport mi zatím vyhovuje nejvíc. Kdybych to měl shrnout, tak mě baví sledovat živé přenosy, mít to kdykoli k dispozici díky mobilní aplikaci a co si budeme povídat, vstupní bonus je také fajn.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Na Tipsportu mě baví nejenom sázení, ale také ta komunita a fórum. Je super, mít to s kým probrat.

Hodnocení - 3
Anonymous
18. 8. 2020

U Tipsportu jsem zatím chvíli, dřív jsem sázel jinde, ale zatím se mi to líbí. Baví mě sázet přes mobil a také oceňuji vysoký vstupní bonus.

Hodnocení - 3
Anonymous
2. 8. 2020

Přes Tipsport sázím už pár let. Vyhovuje mi, že si můžu stáhnout aplikaci do mobilu a nemusím sedět u počítače. Můžu tak všechno sledovat, kdykoli mě napadne.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020

Hledal jsem možnost, jak sázet bez vysokých manipulačních poplatků a postupně se všechno naučit od začátku. Nechtělo se mi moc platit, když v tom ještě nejsem tak zběhlý. Tipsport mi v tomhle vyhovuje.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020