Badoo Recenzia Badoo Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Badoo je globálna zoznamovacia sociálna sieť, ktorá funguje od roku 2006. Je vhodná na flirtovanie aj na vážne vzťahy – aj vďaka širokej používateľskej základni (500 miliónov ľudí na celom svete). Hoci ide o zahraničnú spoločnosť, Badoo je plne lokalizovaná pre Českú republiku. V rámci bezplatného plánu môžete robiť naozaj veľa – nahrať až 100 fotografií, prezerať profily ľudí a, samozrejme, chatovať. Platené funkcie sú zamerané na zviditeľnenie vášho profilu. Badoo by sa dal svojím konceptom prirovnať k Tinderu s tou výhodou, že ide skôr o sociálnu sieť a môžete si voľne prechádzať medzi profilmi.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
8.7/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 214x Pridať hodnotenie
3.1/5
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
9/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
8.5/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Výhody

  • Najzásadnejšie funkcie sú bezplatné
  • Špeciálne funkcie (napr. nájdenie partnera, ktorý je podobný/ná obľúbenej celebrite)
  • Veľká základňa používateľov

Nevýhody

  • Je tu väčšie riziko, že narazíte na falošný profil

Financie
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
9/10

Badoo Google Play

Badoo je z veľkej časti zadarmo, ale sú tu aj prémiové funkcie, ktoré zvyšujú vaše šance na úspech. Tie spočívajú v tom, že vidíte veci, ktoré ostatní používatelia nevidia, alebo že vás Badoo zviditeľní. Takýchto výhod je viacero. Môžete napríklad vidieť, kto sa s vami chce osobne stretnúť, kto si vás pridal do obľúbených kontaktov, môžete si zapnúť funkciu undo a vrátiť späť svoje odmietnutie (rovnaký princíp ako v Tinderi).

Prémiové členstvo stojí 9,99 USD za 1 mesiac, 24,99 USD za 3 mesiace a 34,99 USD za 6 mesiacov. Okrem prémiového členstva si môžete dobiť kredity, ktoré potom môžete použiť na vylepšenie svojho profilu – budete viditeľnejší, dostanete viac správ, pridáte si do správ vtipné nálepky atď. Môžete si kúpiť kredity od 2 € za „štipku kreditov“ až po hromadu kreditov za 22 €. Čím viac ich kúpite, tým sú lacnejšie.

Cena
Suma, ktorú používateľ zaplatí za členstvo v zoznamke na určité časové obdobie (mesiac, pol roka, rok atď.)
0 Kč (platby uvnitř)
Garancia sprostredkovania
Informácie o tom, či zoznamovacia služba zaručuje, že bude skutočne schopná dohodnúť stretnutie s hľadaným partnerom - že bude schopná vytvoriť primeranú ponuku používateľov na základe vyplneného dotazníka.
Ne
Verzia zadarmo
Informácie o tom, či môžete zoznamku používať bezplatne.
Ano
Tip Tip

Badoo je skvelá zoznamka pre tých, ktorí chcú hlavne flirtovať a zabávať sa. Potom sa vám bude páčiť množstvo špeciálnych funkcií a mobilná aplikácia podobná Tinderu.

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
8.5/10

Badoo Introductions

Výber správnej zoznamky je náročný proces, preto sme vybrali parametre, podľa ktorých si ju nezadaní najčastejšie vyberajú. Najväčší dôraz však kladieme na jej popularitu a počet používateľov, pretože to je v konečnom dôsledku rozhodujúci faktor, či máte šancu nájsť na danej platforme dokonalý pár.

Badoo je jednou z najnavštevovanejších zoznamiek. Hoci máme informácie len o globálnom meraní, je skutočne veľkolepé. Na Badoo je celosvetovo registrovaných viac ako 500 000 000 používateľov, čo zodpovedá vysokej návštevnosti. Ukazovateľ však môže byť zavádzajúci vzhľadom na to, že existuje veľa profilov, ktoré už nie sú aktívne (keď nie je potrebné platiť za členstvo, nie je potrebné zrušiť profil, ktorý sa už nepoužíva).

Vedecká metóda zoznámenia
Vedecká metóda oboznamovania funguje na princípe prevzatom zo zahraničia. Na základe dotazníka, ktorý používateľ vyplní, ideálne hneď pri registrácii, systém prejde všetky informácie o používateľoch a vyberie - z psychologického hľadiska - používateľov, ku ktorým by sa mal vyhľadávač najlepšie priradiť.
Ne
Manuálne schválenie profilu
Každý profil používateľa sa ručne skontroluje a buď sa schváli, alebo zamietne. Takto je možné zachytiť viac falošných profilov.
Ne
Zasielanie správ
Informácie o tom, či si používatelia môžu navzájom posielať správy. Táto služba je často obmedzená tým, či používateľ má alebo nemá zaplatené členstvo v zoznamke.
Ano
Platená zoznamka (menej falošných profilov)
Je zoznamka platená? Platená zoznamka zvyčajne odradí podvodníkov a vtipkárov. Je menej falošných profilov a menej neaktívnych profilov.
Ne
Vhodné skôr pre:
Informácie o tom, či je zoznamka vhodnejšia na vážne randenie alebo na flirtovanie, priateľstvo, pre náročných atď.
flirt aj vážna známosť
Počet mesačných návštev
Koľko návštev za mesiac webová stránka zaznamená.
152000000 návštěv (colesvetovo)
Počet registrovaných užívateľov
Koľko používateľov je zaregistrovaných na zoznamke (bezplatné a platené profily)
500 000 000 (colesvetovo)

Upozornenie o online zoznamovaní

Na rozdiel od platených zoznamiek na Badoo nenájdete vedeckú metódu zoznamovania, záruku zhody ani manuálne schvaľovanie profilu. Preto môžete naraziť na množstvo už neaktívnych profilov, ale aj na falošné profily, vtipkárov alebo podvodníkov. Ak si chcete na Badoo nájsť vážny vzťah, buďte veľmi opatrní. Pri flirtovaní a nie veľmi vážnom rozhovore nehrozí také nebezpečenstvo zneužitia. Aj tak si však dávajte pozor, aké fotografie a informácie o sebe zverejňujete.

Mobilné aplikácie

Mnohí ľudia si pochvaľujú najmä jednoduchosť a skutočnosť, že Badoo nie je zahltený reklamami. Badoo je primárne webová stránka, ale máte možnosť mať ju aj ako aplikáciu v systéme iOS alebo Android. Proces zoznamovania spríjemňujú rôzne špeciálne funkcie, ako napríklad hľadanie partnera, ktorý sa podobá na celebritu. Používanie mobilnej aplikácie Badoo je dosť podobné pomerne populárnemu Tinderu.

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Čo môže byť na Badoo trochu problém, je podpora používateľov. Kontaktovať ich môžete len prostredníctvom kontaktného formulára na webovej stránke. Márne budete hľadať e-mail, online chat alebo telefónne číslo.

Okrem webovej aplikácie má Badoo (ako sme už spomenuli vyššie) k dispozícii aj mobilnú aplikáciu pre majiteľov zariadení Android a Apple.

Email
Je možné kontaktovať podporu e-mailom?
Ne
Telefón
Je možné kontaktovať podporu telefonicky?
Ne
Kontaktný formulár
Existuje na zoznamke kontaktný formulár na zasielanie otázok?
Ano
Live chat
Je na webovej stránke k dispozícii živý chat na spojenie s klientskou podporou?
Ne
Sekcia FAQ na webe
Nájdete na zoznamke sekciu s najčastejšími otázkami?
Ano
Web
Má zoznamka svoju webovú stránku? Je možné na ňom aktívne vyhľadávať svojho vysnívaného partnera, alebo si musíte stiahnuť aplikáciu?
Ano
Mobilné aplikácie iOS
Má zoznamka aplikáciu pre iPhone?
Ano
Mobilné aplikácie Android
Má zoznamka aplikáciu pre mobilné telefóny alebo tablety so systémom Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Ak vás Badoo sklamalo, nebuďte smutní... skúste niektorú z ďalších zoznamiek, ktoré sme porovnali.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

18 skúseností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Není pravda, že je seznamka i v režimu zdarma. Chci se podívat komu se líbím – nemohu! Chci nějaké slečně napsat – nemohu! Všechno jde jen za poplatek. Takže je to jasný! Badoo je další placená seznamka. Zdarma to nemá smysl. A protože s placenýma seznamkama mám špatné zkušenosti – tak už nezájem!

Hodnocení - 1
dikobraz
3. 5. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

badoo je nejlepsi seznamka na ktere se nejde seznamit 😀

Hodnocení - 1
omg
28. 4. 2022

Zajímá mě informace,když badoo zaplatíte,je to bezpečné ? A lze bez problémů platby ukončit ? Děkuji.

Hodnocení - 3
Radan
12. 4. 2022

Jsou to darebaci z východu, kterým se nikam nedovolate ani nemáte šanci nesouhlasit s jejich jednáním. Stačí když vás zhrzená žena nahlásí postezuje si že se chováte hrubě a bez jakéhokoliv důkazu a své obhajoby vás zablokuji, vymazou. Je to nehorázné, jejich chování! V podstatě vás nutí abyste si zaplatil premiovou verzi. Bez ní je šance nulová se s někým seznámit.

Hodnocení - 3
Ivo
10. 2. 2022

Na tři měsíce zaplaceno aniž bych mohl napsat jedinou zprávu
Na to je premium příplatek který je dražší než ty tři měsíce

Předem tedy před platbou nebyly vidět podmínky
Cili jde o jasný klam a podvod

Neni si kde stěžovat pochopitelně

Hodnocení - 3
Michael Pivoda
30. 12. 2021

Po mě nikdo žádné peníze nikdy nechtěl, já bych jím je ani nedal – ono se dá seznámit i bez zbytečného placení.

Hodnocení - 3
Pavel
14. 7. 2021

Ahoj co se týče moji recenze o této seznamce tak asi takto nevidíte komu se líbite, když někomu napíšete tak je malá pravděpodobnost že vám ta dotyčná odepiše. Za další když chtece napsat nějaký holce která je zadanejsi tak musíte mít kredit. Prostě na dvě části seznamka jako všechny seznamky. Nemají ani holky slušnost napsat hele sorry nemám zájem a nebo že už s někým randi. Hodně vylepšení by to chtělo.

Hodnocení - 3
Jenda jen
30. 6. 2021

Nejde mi se tam ted vůbec přihlásit,přes můj FB

Hodnocení - 3
Kamil
31. 5. 2021

Já tu našla partnera.Akorat už jsme tam nebyli s tahalo to z nás pořád prachy .Museli jsme vypovědět smlouvu.Ale jde to. a já jsem spokojená našla jsem svou lásku

Hodnocení - 3
Šárka
28. 3. 2021

Já jsem na Badoo našla lásku a jsme spolu šťastní

Hodnocení - 3
Monika
5. 3. 2021

Badoo je pouze tahákem na peníze, tvářícím se jako seznamka. V základní verzi vám to nic neumožní, pouze tupé „lajkování“. Mám to několik týdnů a nic z toho. Pořád to chce, aby jste si zaplatili Badoo premium, číslo karty atd.. Nedoporučuji.

Hodnocení - 3
Karel
24. 1. 2021

Kdybyste pořádně četli podmínky které jsou většinou dole, tak pokud neplatíte částku která je neomezená, tužíž 2899,- , tak u tech ostatních tam je psané, že strhávají částku pravidelně a že si to předplatné musíte sami zrušit

Hodnocení - 3
Petr91
2. 1. 2021

Tato seznamka je podle mě primárně určena pro pražáky. Jsem z Liberce a ve věkovém výběru ženy 27-44 let jsem za 5 měsíců našel asi 20-30 kontaktů do vzdálenosti 35 km. Aby to nevypadalo tak blbě, tak mě zásobuje každý den nabídkou cca 20 žen do 100km z nichž je 95% je z různých městských částí Prahy. Občas se objeví Hradec Králové, Česká Lípa, Nový Bor, asi 1x nebo 2x Liberec, tak 5x Jablonec, Turnov, Rumburk, Varnsdorf. Ty vědecký bláboly jsou napsaný tak, že sedi asi na každého v jistém smyslu.

Hodnocení - 3
MM
19. 12. 2020

Velice nespokojená. Zablokovali mi účet po tom jak se na mě postěžoval jeden úchylak jehož jsem odmítla. Podpora jen mi odepsala že jsem porušila jejich pravidla (nikdo nenapsal přesně co, já jsem neporušila nic) a nehodlala se mnou to dal probírat a přestali mi odepisovat. Pro mě je to nejhorší jednání co jsem zažila. Ztratila jsem důležité kontakty.. Ti kteří to chtějí používat, hned pokračujte v seznamování někde jinde jestli nechcete aby vás taky zablokovali bez důvodu a vysvětlení příčiny

Hodnocení - 3
Marie
16. 7. 2020

Na Badoo jsem si zaplatil za malou částku vylepšení. Poté Badoo automaticky začalo stahovat tuto platbu znovu a znovu.
Účet karty jsem na Badoo vymazal.

Jenže: Badoo si později bez mého vědomí strhlo 2990kč (120Euro) za Prémium účet. Který jsem nekupoval.
Údaje ke kartě už neměli mít. Jako omluvu mi poslali odkazy uchylné na Pornostránky.
Obrana byla zablokovaní karty. A vystavení jiné. Jsou to zloději. Částky nehodlají vrátit.
( Napsáno dne 16.9.2019)
Kdo.jim nepropujčí kartu, je v pohodě.

Hodnocení - 3
jeden z nás
16. 9. 2019

také jsem nespokojený. 🙁 zdá se mi to prostě všechno jako jeden podvod. 🙁

Hodnocení - 3
Lukáš
10. 8. 2019

Já jsem s Badoo spokojený. Rozhodně je to lepší jak před lety.

Hodnocení - 3
Martin
21. 6. 2019

Jsem hodně nespokojený a mam sto chuti si stěžovat. Na tyden jsem si zaplatil badoo premium a vy jste si automat vzali další peníze aniž by se mě kdokoliv zeptal. Což si myslím je podvod a když jsem chtěl nato reagovat,tak neni kam

Hodnocení - 3
Milanplachetka
10. 6. 2019