ELITE Date Recenzia ELITE Date Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Elite Date je druhá najnavštevovanejšia platená zoznamka v Českej republike. Prezentujú sa ako zoznamka pre náročných, ktorí hľadajú vážny vzťah. Tvrdia, že ich používatelia sú na úrovni (stredoškoláci, vysokoškoláci, podnikatelia atď.) Overenie profilu znižuje počet podvodníkov a vtipkárov. Ak hľadáte cenovo dostupnú platenú zoznamku s pozitívnymi recenziami, s ktorou si môžete nájsť serióznu známosť na úrovni, ELITE Date má zmysel preskúmať.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
8.8/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 176x Pridať hodnotenie
3.3/5
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8/10
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.6/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Výhody

  • Na základě osobnostního testu dostáváte doporučení na partnery
  • Manuální schvalování profilů
  • Na placenou seznamku je cena poměrně příznivá

Nevýhody

  • Základna uživatelů není tak velká jako u eDarling či neplacených seznamek

Financie
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8/10

Elite date price

Rande ELITE si môžete vyskúšať zadarmo a zistiť, či vám vyhovuje prostredie, mobilná aplikácia a vyhľadávanie. Problémom je, že v bezplatnej verzii toho veľa nezmôžete. Uvidíte rozmazané fotografie používateľov, budete mať obmedzené funkcie, ako je posielanie správ, zisťovanie ďalších informácií o používateľoch atď. Ak chcete naozaj randiť na ELITE Date, musíte si priplatiť. Ale nebojte sa. Napriek svojej kvalite má táto zoznamka relatívne nízke ceny, takže nebudete mať z vrecka.

Na ELITE Date si môžete vybrať z troch plánov. Môžete zaplatiť raz za 3 mesiace 1050 Kč, raz za pol roka 1200 Kč a raz za rok 1500 Kč. Čím dlhšie obdobie si vyberiete, tým výhodnejšia je pre vás mesačná cena.

Za pozitívne považujeme aj to, že môžete svoje členstvo kedykoľvek dobrovoľne zrušiť. ELITE Date nevykonáva žiadne automatické obnovenie členstva a nie je potrebné podávať žiadne oznámenie. Ak sa rozhodnete ukončiť svoje prémiové členstvo alebo ak ste už našli svojho vysnívaného partnera, jednoducho zrušte svoje členstvo.

Cena
Suma, ktorú používateľ zaplatí za členstvo v zoznamke na určité časové obdobie (mesiac, pol roka, rok atď.)
62 EUR (ročně)
Garancia sprostredkovania
Informácie o tom, či zoznamovacia služba zaručuje, že bude skutočne schopná dohodnúť stretnutie s hľadaným partnerom - že bude schopná vytvoriť primeranú ponuku používateľov na základe vyplneného dotazníka.
Ne
Verzia zadarmo
Informácie o tom, či môžete zoznamku používať bezplatne.
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.6/10

Elitedate Proc vybrať zoznamku

Výber správnej zoznamky je náročný proces, preto sme vybrali parametre, podľa ktorých si ju nezadaní najčastejšie vyberajú. Najväčší dôraz však kladieme na jej popularitu a počet používateľov, pretože to je v konečnom dôsledku rozhodujúci faktor, či máte šancu nájsť na danej platforme ideálny pár.

ELITE Date má približne 300 000 návštev mesačne. Nie je to síce toľko ako napríklad v prípade eDarlingu, ale stále máte vysoký potenciál nájsť toho pravého alebo tú pravú. K tomu prispieva vedecká metóda spoznávania, ktorá je založená na starostlivo vyplnenom úvodnom dotazníku. Na základe preskúmania vašich údajov potom vyberie potenciálnych partnerov, ktorí sa k vám hodia a s ktorými máte najviac spoločného.

Vedecká metóda zoznámenia
Vedecká metóda oboznamovania funguje na princípe prevzatom zo zahraničia. Na základe dotazníka, ktorý používateľ vyplní, ideálne hneď pri registrácii, systém prejde všetky informácie o používateľoch a vyberie - z psychologického hľadiska - používateľov, ku ktorým by sa mal vyhľadávač najlepšie priradiť.
Ano
Manuálne schválenie profilu
Každý profil používateľa sa ručne skontroluje a buď sa schváli, alebo zamietne. Takto je možné zachytiť viac falošných profilov.
Ano
Zasielanie správ
Informácie o tom, či si používatelia môžu navzájom posielať správy. Táto služba je často obmedzená tým, či používateľ má alebo nemá zaplatené členstvo v zoznamke.
Ano
Platená zoznamka (menej falošných profilov)
Je zoznamka platená? Platená zoznamka zvyčajne odradí podvodníkov a vtipkárov. Je menej falošných profilov a menej neaktívnych profilov.
Ano
Vhodné skôr pre:
Informácie o tom, či je zoznamka vhodnejšia na vážne randenie alebo na flirtovanie, priateľstvo, pre náročných atď.
vážna známosť
Počet mesačných návštev
Koľko návštev za mesiac webová stránka zaznamená.
295000 návštěv
Počet registrovaných užívateľov
Koľko používateľov je zaregistrovaných na zoznamke (bezplatné a platené profily)
neuvádzajú
Tip Tip

Chcete mať príležitosť na randenie kedykoľvek po ruke? Potom si stiahnite mobilnú aplikáciu ELITE Date pre Android a komunikujte so svojimi potenciálnymi partnermi bez obmedzení.

Veľkou výhodou je aj manuálne schvaľovanie a overovanie profilov. Tým sa výrazne znižuje počet falošných profilov alebo profilov vytvorených vtipálkami a ľuďmi so zlými úmyslami. Samozrejme, nie je možné identifikovať každého podvodníka, ale určite sa to dá aspoň čiastočne eliminovať. Vďaka tomu, že je zoznamka platená, je tu aj výrazne menej neaktívnych profilov. Aj preto sa na platených zoznamkách vždy stretnete s menším počtom používateľov ako na tých, ktoré sú úplne zadarmo.

ELITE Date – zoznamka pre vážne známosti

ELITE Date sa predáva ako zoznamka pre vážne známosti. To naznačuje už skutočnosť, že ide o platenú zoznamku. Vďaka dotazníku a vedeckej metóde zoznamovania môžete stanoviť vyššie nároky na svojho potenciálneho partnera. Chcete partnera so stredoškolským alebo vysokoškolským vzdelaním? Hľadáte niekoho, kto rád cestuje alebo sa dokonca živí ako digitálny nomád? Hľadáte podnikateľa? Chcete osobu, ktorá má len určitý príjem? ELITE date je zoznamka pre náročných, tak ju využite.

Vyhľadávanie podľa mesta a regiónu

Elitedate Česká Seznamka

Jednou z nových funkcií je vyhľadávanie partnera podľa miest alebo regiónov, v ktorých žijete. Kým predtým vám aplikácia ponúkala najmä partnerov z vášho okolia – ak ste teda zadali, kde bývate alebo kde hľadáte partnera, teraz môžete kliknúť priamo na mesto alebo región a hľadať „vo vašich vodách“.

Rande pre každého

ELITE Date je zoznamka, kde sa môže zoznámiť každý. Nezáleží na tom, či hľadáte muža alebo ženu, či ste heterosexuál, gay alebo lesbička. Stačí pravdivo vyplniť dotazník alebo kliknúť na príslušné políčko (ona hľadá jeho, on hľadá jeho atď.) a aplikácia vás nasmeruje na správnu cestu.

Zábavná mobilná aplikácia

Elitedate Mobile App

Nájdenie partnera na ELITE Date uľahčuje možnosť používať aplikáciu v mobilnom telefóne. Teraz je k dispozícii nová aplikácia pre Android, ktorá vám hľadanie partnera ešte viac uľahčí. Už nemusíte používať mobil len na vyhľadávanie na Tinderi, ktorý slúži skôr na flirtovanie a zábavu. Táto aplikácia vám poskytuje podobné možnosti ako Tinder (zoznamovacia aplikácia vhodná na flirtovanie) bez toho, aby ste museli zľaviť zo svojich nárokov na budúceho partnera.

ELITE Date je čisto česká spoločnosť, ktorá sa zameriava len na náš trh. To sa samozrejme odráža aj v používateľskej základni, z ktorej si môžete vybrať. Majú pomerne rozsiahly blog, ktorý poskytuje (niekedy) užitočné tipy na randenie a zoznamovanie. Na druhej strane, ak hľadáte zoznamku na flirtovanie alebo menej vážne vzťahy, určite existujú vhodnejšie (a lacnejšie) možnosti (napríklad Badoo alebo spomínaný Tinder).

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

ELITE Date má pomerne dobre navrhnutú podporu klientov. Nájdete tu telefonický kontakt a e-mail, kde vám Veronika odpovie na vaše otázky. Nenájdete tu kontaktný formulár ani online chat, ale to vôbec nevadí.

Ako už bolo spomenuté, aplikáciu ELITE Date môžete používať aj v mobilnom telefóne. Nevýhodou je, že je zatiaľ k dispozícii len pre systémy Android. Keďže sa však všetka komunikácia v poslednom čase presúva najmä na internet a sociálne siete, veríme, že sa aplikácie čoskoro dočkajú aj majitelia jabĺk.

Email
Je možné kontaktovať podporu e-mailom?
Ano
Telefón
Je možné kontaktovať podporu telefonicky?
Ano
Kontaktný formulár
Existuje na zoznamke kontaktný formulár na zasielanie otázok?
Ne
Live chat
Je na webovej stránke k dispozícii živý chat na spojenie s klientskou podporou?
Ne
Sekcia FAQ na webe
Nájdete na zoznamke sekciu s najčastejšími otázkami?
Ano
Web
Má zoznamka svoju webovú stránku? Je možné na ňom aktívne vyhľadávať svojho vysnívaného partnera, alebo si musíte stiahnuť aplikáciu?
Ano
Mobilné aplikácie iOS
Má zoznamka aplikáciu pre iPhone?
Ne
Mobilné aplikácie Android
Má zoznamka aplikáciu pre mobilné telefóny alebo tablety so systémom Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli ste svoju pravú lásku na Elite Date? Skúste šťastie inde a pozrite si naše ďalšie recenzované online zoznamky.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

18 skúseností

Zbytečné !!! Nikdo nekomunikuje.

Hodnocení - 3
Anonymous
30. 9. 2021

Seznamka na nic. Souhlasím, vyhozené peníze !!!! I jedna hvězda je moc. 🙁

Hodnocení - 3
Anonymous
22. 3. 2021

Cele o ničem , protějšky nereaguji na zprávy a na to je to celé postavené

Hodnocení - 3
Karloss
27. 2. 2021

Z vlastní zkušenosti nedoporučuji tuto seznamku. Souhlasim se vším, co jste napsal a ještě doplňuji.
Pokud si v této seznamce zaplatíte „Prémiové členství“, tak se zcela jistě může stát, že někomu, kdo vás zaujal, píšete zprávy a dotyčný si vaše zprávy vůbec nepřečetl. Z toho důvodu, že on sám prémiové členství vůbec zaplaceno nemá, má třeba jen verzi zdarma a ještě se nerozhodl zaplatit a komunikovat nebo má starší profil a prémiové členství už mu vypršelo. Ale tuto skutečnost vy nepoznáte. Takže někomu píšete a přitom vůbec nepoznáte, jestli dotyčný je aktivní na seznamce a může s vámi komunikovat. Tato seznamka má ještě více úskalí, jak píší další hodnotící….Třeba ta vzdálenost, co se tam uvádí v km není ani vzdušnou čarou. Píšete si s někým, kdo je údajně vzdálen od vás 50 km, ale ono to je ve skutečnosti 90km. Vrátila jsem se na tuto seznamku po dvou letech, protože jsem náhodou zjistila v emailu, že tam mám stále aktivní profil. Po těch dvou letech tam byli nabizeni jako vhodní partneři stále stejní lidé, (asi tak dva,tři jiní) a ti stejní mají už dávno neaktivní profily a na seznamku už měsíce nechodí a ani nemají zaplaceno to prémiové členství, takže někomu píšete „do prazdna“… Prostě seznamka na nic. Jak tady píše jedna paní…i ta jedna hvězdička je moc vysoké hodnocení. Jana

Hodnocení - 3
Nedoporučuji
15. 2. 2021

Počet protějšků je relativně málo a většina ani nekomunikuje, ale tento parametr nemá ani cenu hodnotit, jelikož ho seznamka nemůže ovlivnit.
Budu hodnotit spíše funkce a samotné prostředí webu.

Klady:
– na první pohled úhledný a elegantní web
– možnost označit protějšek „Zaujal/a jsi mě“, nebo napsat rovnou zprávu či blokovat (Nezobrazovat)
– relativně dobrý filtr, díky kterému si můžete vyfiltrovat aby se Vám zobrazovali pouze protějšky dle zadaných kritérií, např. věkové rozmezí, vzdálenost atd., a funguje to relativně dobře

Zápory:
– označení „Zaujal/a jsi mě“ se propíše jako zpráva, ač zprávu psát přímo nechcete. Tento způsob by měl být řešen jiným profesionálnějším způsobem, např. pouze označením jeho profilu, že se jsem ho takto označil. Pokud se Vás zaujalo více protějšků, v seznamu zpráv pak máte slušný seznam „Zaujal/a jsi mě“.
– pokud si s někým píšete, dochází při rolování ve zprávě k mizení a znovuobjevování jednotlivých textů. Špatně naprogramovaný web!
– pokud se podíváte na profil protějšku, okamžitě se mu zobrazí, že jste jeho profil navštívili v části „Měli o mě zájem“. My se ale třeba jen podívali abychom zjistili o dané osobě více informací, a ne že hned máme zájem! To samé platí opačně, když se někdo podívá na Váš profil. A to i opakovaně ta samá osoba.
– pro dnešní dobu důležitá drobnost – chybí u psaní zpráv smajlíci.

Závěr:
Byl jsem na více seznamkách a tato je jedna z těch méně zdařilých. Myslím, že cena neodpovídá službám, které by měli být za tuto cenu na profesionální úrovni bez chyb a s funkcemi, které seznamování zpříjemní. Počet registrovaných a jejich reakce samotná seznamka neovlivní, ale může nastínit kvality samotné seznamky. Za mě jsou to vyhozené peníze.

Hodnocení - 3
Tuto seznamku nedoporučuji!
13. 1. 2021

Byla jsem už na více seznamkách (i neplacených), ovšem tato je ze všech nejhorší. Velmi málo protějšků a navíc skoro vůbec neodpovídají! Peníze jsem vysloveně vyhodila do luftu. I ta jedna hvězdička je moc.

Hodnocení - 3
Anonymous
14. 11. 2020

Neviem ako si to vysvetliť, ale našiel som pod jedným profilom fotku jednej mojej známej….
Samozrejme úplne iné meno a keď som sa snažil dotyčnu slečnu kontaktovať tak samozrejme bez odpovede

Hodnocení - 3
Anonymous
1. 11. 2020

Tento web nabízí za 50 Kč zprávu, na kterou dostanete ne odpověď, ale další otázku nna kterou Vy jako uživatel musíte (a nemusíte) odpovědět, výsledkem je spousta propsaných zpráv a na konci žádné rande schůzka či cokoliv jiného, na víc spousta profilu, tzv prázdných, za které odpoví automat a nebo operátor někde v Holandsku, protože jinak si nedovedu představit, že mi někdo napíše, že já jsem z Morava, když normální je z Moravy. Tudíž i ta jedna hvězdička je moc

Hodnocení - 3
EliteDate vskutku elitní
13. 10. 2020

Už jsem vyzkoušela poměrně dost seznamek, ale všude jsem potkávala jen chlapy s nižším vzděláním, kteří mi moc nevyhovovali. Chtěla jsem spíš intelektuála, nebo aspoň někoho, kdo to má v hlavě srovnané. Tady se mi daří takové muže potkávat, i když zatím jsem se setkala jen s jedním a tam jiskra nepřeskočila. Píšu si však s pár novými uživateli a vypadá to zatím dobře.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Prakticky žádní uživatelé, nebo nekomunikují. Peníze jak kdyby spadli do kanálu, možná když by jste se zaměřily na množství uživatelů tak by to bylo skvělé ,ale takhle to je jen scam.

Hodnocení - 3
Anonymous
24. 8. 2020

Zatím si na EliteDate dopisuji se čtyřmi muži. S jedním už jsem se i setkala. Byla to příjemná schůzka, i když zatím nevím, co z toho bude. Jednání seznamky je podle mě slušné a solidní, takže klidně doporučím.

Hodnocení - 3
Anonymous
24. 8. 2020

Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

Hodnocení - 3
Anonymous
12. 8. 2020

Na EliteDate oceňuji, že tady jsou muži, kteří myslí seznámení opravdu vážně, a ne jenom jako flirt nebo hloupou zábavu. A nejsou ženatí či zadaní. Jsem ráda, že jsem si členství zaplatila.

Hodnocení - 3
Anonymous
29. 7. 2020

Já jsem s touhle seznamkou maximálně spokojený. Zaplatil jsem si půlroční členství a hned po 4 měsících jsem se seznámil. Nestihl jsem ho tedy ani celé využít. Na rozdíl od jiných seznamek tady nedělají problémy s výpovědí členství a neobnovují ho automaticky jako na jiných seznamkách.

Hodnocení - 3
Anonymous
13. 7. 2020

To je divný, všichni odpovídají ráno 5:00 a podobně , jsou to zase odpovědi od admina , aby upoutala zájem a zaplať, jako všichni .
Neexistuje normální poctivá seznamka, co byli dříve.

Hodnocení - 3
Pepa
25. 6. 2020

Naprosto souhlasím s výše uvedenými komentáři. Seznamka absolutně o ničem. Zcela vyhozené peníze. Málo uživatelů, věčně opakující se, nebo ti kteří nekomunikují.

Hodnocení - 3
Anonym
28. 8. 2019

Naprostý souhlas, žádná sláva, protějšky téměř žádné, jedině náhoda 1:10000000

Hodnocení - 3
Arlena
19. 8. 2019

No néni to žádná sláva,odpovídajících protějšků je minimum,skoro zázrak,neco tady najít.

Hodnocení - 3
michal nevařil
7. 7. 2019