eDarling recenzia eDarling recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Zoznamovacia stránka eDarling je jednou z najznámejších v Českej republike (a v Európe). Má dobré ohlasy od ľudí, ktorí hľadajú vážnejší vzťah. Hoci máte možnosť používať službu zadarmo, v bezplatnej verzii nemôžete robiť takmer nič. V platenej verzii vám eDarling odporúča potenciálnych partnerov podľa osobnostného testu, ktorý absolvujete pri registrácii. Okrem toho môžete pomocou rozšíreného vyhľadávača vyhľadať aj prípadných partnerov z vašej oblasti.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
8.8/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 245x Pridať hodnotenie
3.3/5
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.4/10
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.8/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.3/10

Výhody

  • Vedecká metóda zoznámenia založená na osobnostnom teste, ale možnosť aj vlastného vyhľadávania medzi užívateľmi
  • Veľká základňu užívateľov (800 tisíc ľudí mesačných návštev)
  • Mobilné aplikácie na iOS aj Android

Nevýhody

  • Vo verzii zadarmo neurobíte skoro nič
  • Sťažnosti od užívateľov na neupozorňovanie pri predlžovaní členstva (odporúčame rušiť členstvo v predstihu)

Video recenzia

Video náhled

Financie
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.4/10

edarling finance

eDarling je pomerne spoľahlivá zoznamka, jedna z najobľúbenejších v Českej republike a na svete, kde pôsobí pod značkou EliteSingles. Je to v podstate celosvetová zoznamovacia veľmoc. V Českej republike si môžeme eDarling vyskúšať v bezplatnej verzii. Môžeme zistiť, či nám platforma vyhovuje, či nám vyhovujú aplikácie v našich mobilných telefónoch a ako sa nám celkovo páči prostredie. Od bezplatnej verzie však viac neočakávajte. Nebudete si prezerať fotografie používateľov, pretože sú rozmazané, posielať používateľom žiadne správy atď. Môžete však dostávať správy, ako aj návrhy od partnerov spoločnosti eDarling, ktorí by mohli byť vhodní.

Okrem bezplatnej verzie máte na výber z troch taríf. Členstvo si môžete zaplatiť na jeden mesiac (za 599 Kč), na tri mesiace (na 1 mesiac, takže zaplatíte 539 Kč) alebo na šesť mesiacov, čo je najvýhodnejšie. Za tento paušál zaplatíte celkovo 2574 Kč, alebo 429 Kč za jeden mesiac.

Niektorí používatelia kritizovali aj automatické obnovovanie členstva – musíte byť opatrní a zrušiť ho vopred.

Cena
Suma, ktorú používateľ zaplatí za členstvo v zoznamke na určité časové obdobie (mesiac, pol roka, rok atď.)
2574 Kč (6 měsíců)
Garancia sprostredkovania
Informácie o tom, či zoznamovacia služba zaručuje, že bude skutočne schopná dohodnúť stretnutie s hľadaným partnerom - že bude schopná vytvoriť primeranú ponuku používateľov na základe vyplneného dotazníka.
Ano
Verzia zadarmo
Informácie o tom, či môžete zoznamku používať bezplatne.
Ano
Pozor Pozor

Pokiaľ sa rozhodnete platené členstvo na eDarling zrušiť, robte to s predstihom. Niektorí používatelia mali so zrušením problém a museli zaplatiť ešte ďalší mesiac.

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.8/10

Edarling Česká Seznamka

Ako sme už spomenuli, eDarling pôsobí nielen v Českej republike, ale aj na celom svete. Na zámorských trhoch, ako sú USA, Austrália atď., pôsobí pod značkou EliteSingles. Zoznamka síce neuvádza, koľko má celkovo registrovaných používateľov, ale mesačne na jej stránky pristupuje viac ako 800 000 ľudí, resp. má takýto vysoký počet zobrazení – návštev.

Bezpečnosť je základnou hodnotou eDarlingu, preto sa tu profily schvaľujú ručne. Hoci za túto zoznamku musíte platiť, výhodou je, že táto bariéra odradí väčšinu podvodníkov a vedie k nižšiemu percentu falošných profilov (ale aj tak buďte pri zoznamovaní online opatrní).

Vedecká metóda zoznámenia
Vedecká metóda oboznamovania funguje na princípe prevzatom zo zahraničia. Na základe dotazníka, ktorý používateľ vyplní, ideálne hneď pri registrácii, systém prejde všetky informácie o používateľoch a vyberie - z psychologického hľadiska - používateľov, ku ktorým by sa mal vyhľadávač najlepšie priradiť.
Ano
Manuálne schválenie profilu
Každý profil používateľa sa ručne skontroluje a buď sa schváli, alebo zamietne. Takto je možné zachytiť viac falošných profilov.
Ano
Zasielanie správ
Informácie o tom, či si používatelia môžu navzájom posielať správy. Táto služba je často obmedzená tým, či používateľ má alebo nemá zaplatené členstvo v zoznamke.
Ano
Platená zoznamka (menej falošných profilov)
Je zoznamka platená? Platená zoznamka zvyčajne odradí podvodníkov a vtipkárov. Je menej falošných profilov a menej neaktívnych profilov.
Ano
Vhodné skôr pre:
Informácie o tom, či je zoznamka vhodnejšia na vážne randenie alebo na flirtovanie, priateľstvo, pre náročných atď.
vážna známosť
Počet mesačných návštev
Koľko návštev za mesiac webová stránka zaznamená.
822000 návštěv
Počet registrovaných užívateľov
Koľko používateľov je zaregistrovaných na zoznamke (bezplatné a platené profily)
neuvádějí

Vedecká metóda zoznamovania

Edarling Steps of Dating

Zoznamka vám sama navrhne potenciálnych partnerov na základe vedeckej metódy zoznamovania. Je to založené na vyplnení dotazníka, ktorý si musíte pri registrácii dôkladne prejsť a vyplniť – buď bezplatný, alebo platený. To vám pomôže nájsť partnera, ktorý sa k vám najlepšie hodí alebo spĺňa vaše požiadavky – napr. vzdelanie, zamestnanie, príjem, koníčky atď. eDarling je označovaný ako zoznamka pre náročných, čo podľa nás spĺňa.

Nevýhodou pre niektorých môže byť vyšší podiel ľudí v strednom veku a skutočnosť, že len málo ľudí na tejto platforme hľadá voľnejšie vzťahy. Ak teda hľadáte vážnejší vzťah a nevadí vám platiť navyše, potom je eDarling v roku 2021 pravdepodobne tou správnou voľbou.

Tip Tip

Chcete mať príležitosť na zoznámenie kedykoľvek po ruke a odpovedať na správy užívateľov čo najskôr? Stiahnite si aplikáciu eDarling do mobilu a buďte neustále k dispozícii.

Seznamka vhodná pre každého

eDarling je zoznamka vhodná pre každého. Ženy a muži tu môžu nájsť svojho vysnívaného partnera, či už hľadajú partnera opačného alebo rovnakého pohlavia. Vyplnenie vstupného dotazníka im pomôže hľadať tak, ako potrebujú. Zoznamka im nebude ponúkať partnerov, o ktorých nemajú záujem.

Ďalším spôsobom, ako si nájsť vhodného partnera, je vyhľadávať podľa miesta, kde žijete, alebo skrátka podľa toho, odkiaľ by ste si chceli nájsť partnera. Nestane sa, že bývate v Aši a zoznamka vám ponúkne partnera z Ostravy a podobne.

Mobilná aplikácia

Edarling Mobile App

Mobilná aplikácia eDarling je k dispozícii pre iOS aj Android a tie sa takmer nelíšia od webových (sú však mierne „osekané“). Umožňujú vám byť neustále v spojení, aby ste nepremeškali príležitosť stretnúť toho pravého – alebo tú pravú.

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.3/10

Miernou nevýhodou služby eDarling je, že s podporou môžete komunikovať len prostredníctvom kontaktného formulára. Nenájdete tu e-mail, telefónne číslo ani online chat. Ak potrebujete naliehavú radu, musíte buď sami vyhľadať stránku a vyskúšať, čo je a čo nie je možné, alebo byť trpezliví a počkať na e-mailovú odpoveď.

Email
Je možné kontaktovať podporu e-mailom?
Ne
Telefón
Je možné kontaktovať podporu telefonicky?
Ne
Kontaktný formulár
Existuje na zoznamke kontaktný formulár na zasielanie otázok?
Ano
Live chat
Je na webovej stránke k dispozícii živý chat na spojenie s klientskou podporou?
Ne
Sekcia FAQ na webe
Nájdete na zoznamke sekciu s najčastejšími otázkami?
Ne
Web
Má zoznamka svoju webovú stránku? Je možné na ňom aktívne vyhľadávať svojho vysnívaného partnera, alebo si musíte stiahnuť aplikáciu?
Ano
Mobilné aplikácie iOS
Má zoznamka aplikáciu pre iPhone?
Ano
Mobilné aplikácie Android
Má zoznamka aplikáciu pre mobilné telefóny alebo tablety so systémom Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nevyhovuje vám zoznamka eDarling? Pozrite sa na ďalšie nami recenzované zoznamky.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

10 skúseností

Nevim,jak ma Edarling nastaven funkcni system schvalovani profilu, ale hned 1.den jsem mela dve spatne zkusenosti – oslovil me muz,ktereho znam, proto vim, ze neuvedl ani spravny vek (coz by Edarling mohl monitorovat), ani pravdu o koureni a pozivani alkoholu (to samozrejme nikdo zkontrolovat nemuze) a jednoho muze jsem oslovila ja, jevil se ovsem take starsi, nez uvedl na profilu, coz se ukazalo jako spravny odhad (konfrontovala jsem jej s verejne dostupnymi informacemi). Tato zkusenost behem jedineho dne pro me znamenala konec registrace a Edarling tedy nedoporucuji.

Hodnocení - 3
Edarling nedoporucuji
10. 12. 2021

Ještě dodám k Elyn, že je to tak, jak tady někdo už píše. Je to skutečně tak, že Vám to nedovolí projít všechny osoby hned první den. Většinou Vám to předhodí 20 lidí denně, ale mnohdy jsou to lidi z druhé strany republiky. Fakt hodně často. Hodně to dávkují a když máte štěstí, tak Vám to nabídne stejný den ještě jednou 20 lidí. Ale to bude asi nějaká chyba.
Bohužel ani na jedné seznamce, co jsem zkusil nejde o to Vás s někým seznámit, ale co nejdéle z Vás tahat peníze..
Doporučuji to zaplatit přes mobilní aplikaci, kde je to teď paradoxně levnější a hlavně máte jistotu, že si nestáhnou peníze znovu, pokud to přerušíte včas.

Hodnocení - 3
Anonymous
3. 9. 2021

Edarling opravdu nedoporučuji ! Nutné vyplnit dlouhý dotazník, kterým se stejně nikdo neřídí. Není možné osobní vyhledávání v databázi, což je neuvěřitelné ! Zaplatíte 599,-Kč na měsíc a nemůžete se podívat na muže v nabídce a sama rozhodnout, koho oslovíte. Denně vám zasílají návrhy ( neodpovídající dotazníku), většinou bez fotky, musíte je jako žena požádat o foto. Rozhodně nepatřím mezi neatraktivní ženy, ale po 20 dnech členství mě ( údajně ) navštívili jenom 2 muži ! Žádné odpovědi na žádost o foto. V nabídce je možnost samostatného prohlížení pár profilů, které se dokola opakují, pouze malé změny. Jsem ve několika seznamkách a mám denní návštěvnost v průměru 5 – 8 mužů, vždycky nějaké to mrknutí nebo pozvání na kafe či
kompliment, ale tady vůbec nic !!! Mrtvo. Vše řídí seznamka tak, jak to ona uzná za vhodné. Jste absolutně mimo možnosti, vše je pouze v jejich rukách !Nedoporučuji !!!!!!!!!

Hodnocení - 3
Skrytá databáze
13. 8. 2021

eDarling určitě můžu doporučit jednou jedinkrát jsem dala před 6 lety inzerát a zároveň si prohlížela našla jsem si toho nejúžasnějšího muže na světě a za to vám mnohokrát děkuji máme nádhernou tři a půl letou dceru spolu jsme šest krásných let a máme se moc rádi ❤️ všem vám přeji stejné štěstí jako máme my a spoustu lásky ❤️❤️❤️

Hodnocení - 3
eDarling není obyčejná seznamka ❤️
10. 1. 2021

Na eDarlingu jsem se objevila před více než čtyřmi lety. Neměla jsem zrovna nízké nároky na partnera… Chtěla jsem muže sympatického, vzdělaného, inteligentního, ve věkovém rozptylu do sedmi let, z okolí max 50 km od mého bydliště, muže, který by chtěl v blízké budoucnosti svatbu a rodinu. Přes eDarling jsem absolvovala asi 5 schůzek. První čtyři muži mě nezaujali, nicméně ani jeden nebyl úplný propadák, jako se mi na jiných seznamkách stávalo zcela běžně. Bylo vidět, že všichni muži mají opravdu zájem najít vztah. Jen to nikdy nebylo ono. Poslední, pátou schůzku, a zároveň poslední online návštěvu jsem absolvovala před čtyřmi lety, neboť na pátém rande to bylo přesně to, co jsem hledala, a naštěstí to bylo oboustranné.
Tehdy mě stalo tříměsíční členství necelých 300 Kč, ale vědět, že to tak dopadne, dala bych za to mnohem vyšší částku.
Před pár dny jsme oslavili první výročí svatby a stále jsme zamilovaný pár, jako před těmi čtyřmi lety. Všem nezadaným mohu jen doporučit nevzdávat to a jít si za svým. Někde tam ten pravý/ta pravá je. 🙂

Hodnocení - 3
Doporučuji
6. 11. 2020

eDarling byl můj poslední pokus k seznamování přes internet. Už dvakrát před tím jsem se spálila. Tak jsem si řekla, do třetice a končím. A vyšlo to. Našla jsem skvělého chlapa hned na první seznámení přes VIP členství. Peněz rozhodně nelituji a doporučila bych tuto volbu každému, kdo chce najít vážnou známost.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Seznamování po internetu jsem se bála a nevěřila jsem mu. Ale kamarádka si přes eDarling našla životního partnera, studovaného advokáta, což bych od seznamky vůbec nečekala. Tak jsem se rozhodla to risknout. A udělala jsem dobře.

Hodnocení - 3
Anonymous
5. 8. 2020

I když jsem si nezaplatila VIP členství, tak jsem eDarling využila před cca pěti lety k nalezení životního partnera a podařilo se. Podle mě je tato seznamka dobrá a seriózní.

Hodnocení - 3
Anonymous
1. 8. 2020

Zvolila jsem raději placené členství, protože to ve mně vzbuzovalo větší důvěru, že si někdo na druhé straně nebude jen krátit dlouhý čas komunikováním s naivními důvěřivci. Neklaplo to sice hned, setkala jsem se celkem se čtyřmi uživateli a až s tím posledním jsme si sedli. Teď už jsme spolu čtyři roky a máme spolu i miminko.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 7. 2020

eDarling jsem vyzkoušel jako svou třetí seznamku. Je fakt, že v placené VIP verzi je tady žen o něco méně než na jiných seznamkách, ale zase jsem si říkal, že to alespoň myslí skutečně vážně. Hledání se podařilo a už skoro rok jsem šťastně ženatý.

Hodnocení - 3
Anonymous
2. 7. 2020