Agátin Svet Recenzia Agátin Svet Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

8. 11. 2022

Stručne/vhodné pre

Agátin Svet je e-shop s hračkami od mamičiek pre mamičky – a deti. Predávajú predovšetkým veľmi kvalitné edukatívne hračky, niektoré z nich rýdzo originálne. Sú tiež priamym dovozcom niektorých hračiek z Nemecka, Belgicka, Francúzska alebo Hondurasu. Vyberiete u nich hračky pre chlapcov i dievčatá, pre najmenších, predškolákov i deti školou povinné. Vyberať môžete nielen z hračiek, kreatívnych sád a stavebníc, ale aj zo školských pomôcok. Školské aktovky a batohy zasielajú s dopravou zadarmo. Agátin svet má aj 9 pobočiek, kde môžete zadarmo balík prevziať. Tento e-shop s hračkami je výnimočný aj tým, že mamičky so svojimi deťmi hračky sami testujú, aby vedeli, čo predávajú a ako vám čo najlepšie poradiť pri výbere vhodnej hračky pre vaše dieťa.

Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastné pobočky (počet)
  • Zákaznícky program
  • Vlastný akčný leták
  • Hračky pre dievčatá
  • Hračky pre chlapcov
  • Hračky pre najmenších
  • Priemerná doba dodania (dni) podľa Heureka
  • Doprava zadarmo od
  • Možnosť osobného odberu na pobočke zadarmo
  • Dobierka
  • Platobná karta
  • Hotovo (pri osobnom odbere)
  • Kontaktný e-mail
  • Online chat
  • Telefón
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Koľko otázok zodpovedali
  • Celkové hodnotenie
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
8.5/10
Celkové skóre 5.8/10 sa skladá z hodnotenia 6 parametrov:
  • Vlastné pobočky (počet)
  • Zákaznícky program
  • Vlastný akčný leták
  • Hračky pre dievčatá
  • Hračky pre chlapcov
  • Hračky pre najmenších
5.8/10
Celkové skóre 7.3/10 sa skladá z hodnotenia 3 parametrov:
  • Priemerná doba dodania (dni) podľa Heureka
  • Doprava zadarmo od
  • Možnosť osobného odberu na pobočke zadarmo
7.3/10
Celkové skóre 10/10 sa skladá z hodnotenia 3 parametrov:
  • Dobierka
  • Platobná karta
  • Hotovo (pri osobnom odbere)
10/10
Celkové skóre 10/10 sa skladá z hodnotenia 6 parametrov:
  • Kontaktný e-mail
  • Online chat
  • Telefón
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Koľko otázok zodpovedali
  • Celkové hodnotenie
10/10

Výhody

  • Originálne edukatívne hry a hračky
  • Hračky s radom ocenení as certifikátmi
  • Priamy dovozca hier a hračiek z Belgicka, Francúzska, Nemecka a pod.
  • Svoj tovar vopred sami testujú

Nevýhody

  • Nemajú zákaznícky program

Dôležité parametre
Celkové skóre 5.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastné pobočky (počet)
  • Zákaznícky program
  • Vlastný akčný leták
  • Hračky pre dievčatá
  • Hračky pre chlapcov
  • Hračky pre najmenších
5.8/10

Agatinsvet Hrackarstvo

Agátin svet je e-shop s hračkami, hrami, školskými potrebami a skrátka všetkým, čo si dokážete pre zábavu svojich detí predstaviť. Jeho prednosťou sú hračky vysokej kvality, ktoré pomáhajú deťom rozvíjať kreativitu, motoriku, fantáziu a ďalšie zručnosti. Na tomto e-shope síce nenájdete značkové hračky typu Barbie, LOL Surprise, Lego a pod, ale vyberiete si z bohatej ponuky originálnych hračiek, ktoré sú pre Agátin svet dovážané exkluzívne z rôznych krajín – Belgicko, Francúzsko a pod.

Agatinsvet Hrackarstvo Vyhody

Sú napr. exkluzívnym dovozcom spoločenských hier a hračiek francúzskej firmy Djeco, ktoré máme vyskúšané a patria u detí medzi tie najobľúbenejšie. Nechýbajú ani magnetické stavebnice z Belgicka – SmartMax alebo GeoSmart, alebo belgické textilné hračky Lilliputiens. Obľúbené sú aj drevené hračky z Hondurasu – TEGU alebo nemecké drevené hračky HABA a mnoho ďalších.

Agatinsvet Drevene Vlacikodrahy

Pri svojom tovare dbá Agátin svet na vysokú kvalitu spracovania, kvalitné materiály a certifikácie. Nemusíte sa tak báť, že by tu kúpená hračka mohla vášmu dieťaťu nejako škodiť. Veľa tovaru z ich ponuky taktiež získalo české i zahraničné ocenenia ako najlepšie hračky.

Vlastné pobočky (počet)
Koľko kamenných pobočiek e-shop vlastní
9 (v ČR)
Zákaznícky program
Majú program, ktorý umožňuje verným zákazníkom získavať vyššie zľavy na nákupy a ďalšie bonusy, v podobe poukážok, dopravy zadarmo atď.
Ne
Vlastný akčný leták
Rozosielajú letáky s akčnou ponukou
Ne
Hračky pre dievčatá
Ano
Hračky pre chlapcov
Ano
Hračky pre najmenších
Hračky pre deti od narodenia až do dvoch rokov
Ano

Agátin svet funguje predovšetkým online – majú tiež perfektne riešenú podporu, ale nájdete ich aj v kamenných obchodoch, ktorých je po Českej republike celkom deväť. Nemajú síce žiadny zákaznícky program, ale ceny pri ich tovare sú veľmi priaznivé a tak si ich mnohokrát môžu dovoliť aj rodiny s nižším rozpočtom. Čo sa týka pomeru ceny a kvality, musíme hodnotiť tento e-shop na výbornú.

Agatinsvet Hledanie Hraciek

Agátin svet nemá ani vlastný akčný leták. Pokiaľ si ale necháte do e-mailu zasielať newsletter, neprídete o výhodné ponuky a zľavy.

Veľkú výhodu vidíme aj v tom, že v Agátinom svete sú predávané hračky, hry a ďalší tovar vopred testovaný – a to na deťoch a rodičoch. Mamičky sa potom delia so zákazníkmi o svoje skúsenosti a vy tak lepšie zistíte, či sa vyberaná hračka pre vaše dieťa skutočne hodí, alebo je lepšie ešte počkať, kým k nej dieťa „dorastie“. Poradiť vám navyše môžu na základe vlastných skúseností, čo sú rady o to cennejšie.

Agatinsvet Tvorenie

Agátin svet umožňuje vyberať a hľadať hračky v rôznych kategóriách, ale využiť môžete aj pomocníka – „hľadača“, kam zadáte, či hľadáte hračku pre chlapca či dievča, od akého veku, aký typ hračky si predstavujete, a následne dostanete ponuku hračiek presne podľa vašich požiadaviek. Nájdete tu samozrejme hračky pre tých najmenších, ako aj pre väčšie deti a dospievajúcich, vrátane školských potrieb a kvalitných školských aktoviek a batohov.

Dodacie podmienky
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Priemerná doba dodania (dni) podľa Heureka
  • Doprava zadarmo od
  • Možnosť osobného odberu na pobočke zadarmo
7.3/10

Podľa webu Heureka.sk, kde má Agátin svet výborné hodnotenie, dorazí priemerne balík z ich e-shopu počas 2,1 dní. Záleží vždy na tom, akého zvolíte dopravcu a taktiež akým spôsobom za objednávku zaplatíte.

Agatinsvet Doprava A Platba

Priemerná doba dodania (dni) podľa Heureka
Heureka robí hodnotenie e-shopov na základe zákazníckych recenzií. Z tých vychádza aj priemerná doba, za akú zákazníci od e-shopu dostanú balík.
2,1 dní
Doprava zadarmo od
Za koľko peňazí je potrebné v e-shope nakúpiť, aby ste nemuseli platiť dopravu
65 €
Možnosť osobného odberu na pobočke zadarmo
E-shop umožňuje objednať si balík s prevzatím na niektorej z ich kamenných predajní - pobočiek
Ne (iba v ČR)

Objednávky nad 65 EUR posiela Agátin svet zadarmo. Za dopravu u nich nebudete platiť ani v prípade, že tu objednáte školskú aktovku alebo batoh. A za dopravu sa neplatí ani vo chvíli, keď si objednáte balík na osobné prevzatie na niektorej z ich pobočiek.

Z prepravcov môžete vyberať Packeta, DPD alebo PPL. Ceny za dopravu sú potom rôzne – každý dopravca má cenu inú.

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktný e-mail
  • Online chat
  • Telefón
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Koľko otázok zodpovedali
  • Celkové hodnotenie
10/10

Agátin svet je e-shop s hračkami, na ktorom nakupujeme pravidelne a radi. Svoju úlohu zohráva aj veľmi kvalitná podpora, ktorá nám vždy ochotne poradí a vysvetlí, čo je potrebné. K dispozícii sú v pracovné dni na telefónnej linke, kontaktnom e-maile aj na online chate.

Kontaktný e-mail
Ano
Online chat
Ano
Telefón
Ano
Odpoveď do 24 hodín
Ano
Koľko otázok zodpovedali
5/5
Celkové hodnotenie
Výborné

Postupne sme si už vyskúšali chat aj e-mail a vždy sme dostali odpovede na všetky naše otázky a dobré rady nielen na správny výber hier a hračiek pre deti od tých najmenších, ale aj na školské pomôcky a na vyhľadanie pravidiel k niektorým hrám exkluzívne týmto e -shopom dovezeným zo zahraničia.

Podporu musíme pochváliť a e-shop Agátin svet preto môžete na 100% odporučiť.

Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli ste na e-shope s hračkami Agátin svet to, čo ste hľadali? Pozrite sa na celé naše porovnanie e-shopov s hračkami a vyberte si ten, ktorý požadovaný tovar predáva.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!