Tipli Recenzia Tipli Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

22. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Hoci je Tipli jedným z najmladších cashback portálov, patrí medzi najúspešnejšie. V súčasnosti pôsobí nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a ďalších krajinách. Preto môžete prostredníctvom neho nakupovať vo viac ako tisícke e-shopov. V porovnaní s inými portálmi na vrátenie peňazí často ponúka vyššie percento z vášho nákupu ako odmenu. Pre svojich zákazníkov neustále vymýšľa rôzne súťaže a propagačné akcie. Tipli vyberá najlepšie produkty z piatich nákupných kategórií, aby inšpiroval svojich zákazníkov k nakupovaniu. Ešte vyššie percento z nákupu zákazníka poskytuje zlatý účet Tipli, ktorý funguje ako vernostný program.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 19 parametrů:
  • Počet obchodov
  • Počet kategórií pre nákup
  • Mobilné aplikácie
  • Hodnotenie uživateľov fb (10.6.2021)
  • Vstupný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Kupóny na zľavy
  • Odmena za pridanie rozšírenia do prehliadača
  • Hromadné zľavy (cashback + zľavový portál)
  • Vernostný program
  • Minimálna čiastka pre vyplatenie
  • Rýchlosť vyplatenia
  • Maximálna výška odmeny (%) za tovar
  • Live chat
  • Telefón
  • Facebook správy
  • Odpoveď do 24 hod
  • Zodpovedané otázky
  • Kvalita podpory
Hodnotenie redakcie
hodnotené 19 parametrov
8.7/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 24x Pridať hodnotenie
4.1/5
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrov:
  • Počet obchodov
  • Počet kategórií pre nákup
  • Mobilné aplikácie
  • Hodnotenie uživateľov fb (10.6.2021)
9.2/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Vstupný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Kupóny na zľavy
  • Odmena za pridanie rozšírenia do prehliadača
  • Hromadné zľavy (cashback + zľavový portál)
  • Vernostný program
8.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Minimálna čiastka pre vyplatenie
  • Rýchlosť vyplatenia
  • Maximálna výška odmeny (%) za tovar
10/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Live chat
  • Telefón
  • Facebook správy
  • Odpoveď do 24 hod
  • Zodpovedané otázky
  • Kvalita podpory
7/10

Výhody

  • Cashback portál Tipli vypláca odmeny od najnižšej možnej čiastky
  • Zákazníkom dáva vysoké percentá z nákupu
  • Vstupný bonus až 10 EUR k prvým cashbackom

Nevýhody

  • Chýba kontakt cez telefón

Tipli video recenzie

Video náhled
Pozor Pozor

Tipli.sk často ponúka špičkové odmeny za nákupy a pridáva rôzne výhody, akcie a súťaže.

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodov
  • Počet kategórií pre nákup
  • Mobilné aplikácie
  • Hodnotenie uživateľov fb (10.6.2021)
9.2/10

Tipli Cachback predstavenie

Tipli.sk v súčasnosti pôsobí v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a Anglicku. Vďaka tomu má mimoriadne širokú základňu obchodov, v ktorých môžete nakupovať s cashbackom. Môžete nakupovať vo viac ako tisícke e-shopov, čo žiadny iný cashback portál neponúka. Obchody rozdelili stránku do 12 nákupných kategórií.

Páči sa nám mobilná aplikácia pre Android aj iOS. V súčasnosti čoraz viac ľudí nakupuje cez mobil a riešenie preklikávania sa do obľúbených obchodov cez web Tipli.sk bolo zbytočne komplikované. Aplikácia vám všetko uľahčí.

Pozreli sme sa aj na popularitu Tipli.sk na ich stránke na Facebooku. Tento cashback portál má skóre 4,8 z 5, čo je naozaj vysoké číslo. Koniec koncov, nie je to prekvapujúce. Akcie a množstvo cashbackov sú na Tipli.sk naozaj dobré.

Počet obchodov
1003
Počet kategórií pre nákup
12
Mobilné aplikácie
Ano
Hodnotenie uživateľov fb (10.6.2021)
4,8/5

Bonusy
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupný bonus
  • Bonus za odporúčanie
  • Kupóny na zľavy
  • Odmena za pridanie rozšírenia do prehliadača
  • Hromadné zľavy (cashback + zľavový portál)
  • Vernostný program
8.5/10

Tipli Bonusy a odmeny

Ako sme už spomenuli, Tipli.sk má naozaj lákavé odmeny a vysoké cashbacky. Pozrime sa na ne podrobnejšie, aby ste si mohli urobiť predstavu.

Po registrácii získate vstupný bonus 10 EUR, čo je naozaj vysoká suma. V súťaži sa zvyčajne dáva okolo 2 EUR. Na druhej strane, u konkurencie sa táto suma načíta hneď po registrácii, zatiaľ čo u Tipli ju získavate postupne, ako sa pridáva odmena za cashback. Inými slovami – za nákupy nazbierate 10 EUR cashback a Tipli vám pridá 10 EUR bonus.

K dispozícii je aj bonus za odporučenie priateľa. Ide o 8 EUR za každého aktívneho používateľa, ktorý sa zaregistruje prostredníctvom vášho odporúčacieho odkazu. Aktívne znamená, že musia uskutočniť aspoň jeden nákup prostredníctvom Tipli. Samozrejme, prostredníctvom vášho odkazu sa môže zaregistrovať ľubovoľný počet týchto používateľov, ale vy môžete získať odmenu až za 30 z nich, t. j. spolu 180 EUR.

Vstupný bonus
(až 10 EUR k nákupom)
Bonus za odporúčanie
7 EUR
Kupóny na zľavy
Ano
Odmena za pridanie rozšírenia do prehliadača
áno
Hromadné zľavy (cashback + zľavový portál)
Ano
Vernostný program
Ano
Doporučujeme Doporučujeme
Odporúčame!

Tipli.sk často ponúka najvyššie odmeny za nákup (v porovnaní s ostatnými cashback portálmi) a pridáva rôzne výhody, akcie a súťaže. Ak hľadáte portál s najvyššími odmenami a výplatami už od 1 EUR, práve ste ho našli.

Ďalšiu odmenu získate pomerne rýchlo. Za inštaláciu rozšírenia prehliadača „watchdog“ zaplatíte poplatok. Upozorní vás, keď vstúpite do e-shopu, s ktorým Tipli.sk spolupracuje a z ktorého môžete získať cashback.

Pokiaľ ide o samotné cashbacky, pohybujú sa od 1 % do približne 33 %. Samozrejme, môže to byť aj viac, v závislosti od toho, či ste sa dostali do inej zľavovej akcie. Okrem toho niektoré obchody nemajú cashback v percentách, ale v peniazoch, takže dostanete napríklad zľavu 2 EUR, 4 EUR pri nákupe nad určitú sumu atď. Výška cashbacku tiež veľmi závisí od toho, čo kupujete. To znamená, že každý druh tovaru alebo služby má iné percento.

Okrem cashbackov sú na Tipli.sk aj kupóny a zľavy. Môžete si tak zobrať kupón na percentuálnu alebo peňažnú zľavu na nákup v určitom obchode alebo získať obrovské zľavy, napríklad až 75 % v určitom obchode. Tieto zľavy síce neakumulujú peniaze na vašom účte Tipli, ale ušetria vám veľa peňazí pri samotnom nákupe.

Okrem týchto bonusov sa oplatí využiť aj vernostný program Zlatý účet a zľavové kupóny. Cez Tipli môžete nakupovať na niektorých zľavových portáloch, napríklad na pepa.cz. Zľavové kupóny nájdete priamo na ich webovej stránke tipli.sk.

Výplata
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimálna čiastka pre vyplatenie
  • Rýchlosť vyplatenia
  • Maximálna výška odmeny (%) za tovar
10/10

Tipli Ako na Cashback

Cashback si môžete nechať vyplatiť od jednej koruny, nemusíte čakať, kým nasporíte určitú sumu. Navyše vám cashback vyplatíme do dvoch pracovných dní. Peniaze vám budú zaslané na účet, ktorý ste si zaregistrovali na Tipli alebo na ktorý ste si vyžiadali odmenu po tom, ako požiadate o výplatu.

Ako sme už spomenuli vyššie, ukladanie pomocou Tipli.sk je veľmi jednoduché. Najvyššie percento, ktoré môžete získať z nákupu, je 33 %, ale toto percento sa líši podľa e-shopu. Celkovo je Tipli jedným z najštedrejších cashbackov.

Minimálna čiastka pre vyplatenie
1 Kč
Rýchlosť vyplatenia
2 pracovné dni
Maximálna výška odmeny (%) za tovar
33%

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefón
  • Facebook správy
  • Odpoveď do 24 hod
  • Zodpovedané otázky
  • Kvalita podpory
7/10

Otázky kasty Tipli

Podporu Tipli.sk môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu, kontaktného formulára alebo live chatu. Pravdepodobne tam dostanete odpoveď rýchlejšie alebo telefónne číslo, na ktoré môžete zavolať so svojou otázkou. Ale ani kontaktný formulár nebol márny.

Odpoveď sme dostali do piatich hodín a bola úplne postačujúca. Vďaka tomu môžeme Tipli s čistým svedomím odporučiť.

Live chat
Ano
Telefón
Ne
Facebook správy
Ano
Odpoveď do 24 hod
Ano
Zodpovedané otázky
5/5
Kvalita podpory
Vysoká
Doporučujeme Doporučujeme

Tipli je jedným z najlepších cashback portálov v Českej republike. Ak vám však chýbajú niektoré ponuky alebo funkcie, pozrite si naše porovnanie všetkých najlepších cashback portálov v Českej republike.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

5 skúseností

Tipli mi doporučila kamarádka. Nakupuji na internetu hodně, ale díky Tipli se mi vrací spoustu peněz zpátky. Mám tak menší výčitky svědomí a za ušetřené peníze vždy koupím něco pěkného dětem.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Přes Tipli nakupuji už několik let. Využívám bonusy i slevové kupony. I když nenakupuji přes internet mnoho, vždy se mi něco vrátí zpátky. Je to lepší než nedostat nic.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Tipli využívám k nákupům v mnoha různých obchodech. Nejvíce nakupuji na Booking, BonPrix nebo na Aliexpress. Ušetří mi to spoustu peněz. Rozhodně to doporučuji.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Díky tomu, že nakupuji přes Tipli, jsem získala zpátky už přes 7000 Kč jen za tento rok. Peníze využiji na dovolenou.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Já jsem se zaregistroval někdy před dvěma lety. Přes internet nakupuji hodně a už jsem dostal zpět přes 9000 Kč. Tipli prostě miluju!

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020