Easylingo Recenzia Easylingo Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 2. 2021

Stručně/vhodné pro

Easylingo je jedinečný vzdelávací systém, ktorý ponúka kurzy angličtiny a iných jazykov v jednotlivých balíkoch. Môžete si ich kúpiť jednotlivo (len v mobilnej aplikácii) alebo prostredníctvom webovej stránky ako predplatné. K dispozícii sú všetky jazykové úrovne (od A1 po C2). Medzi výhody jazyka EasyLingo patrí interaktívne precvičovanie slovnej zásoby a gramatiky. Predplatné vám umožňuje študovať viac ako 50 jazykových lekcií v 6 rôznych jazykoch.

Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení všech 33 parametrů:
  • Verzia zadarmo
  • Cena
  • Neobmedzená doba štúdia
  • Možnosť kúpiť všetky úrovne
  • Listening / Počúvanie
  • Speaking / Rozprávanie
  • Reading / Čítanie
  • Writing / Písanie
  • Nadstardné interaktívne funkcie
  • Škola hrou
  • Možnosť výberu obtiažnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Špecializované kurzy
  • Príprava na FCE či CAE
  • Webová aplikácia
  • Mobilné aplikácie
  • Ide spustiť na PC?
  • Ide spustiť na mobile a tablete?
  • Funguje offline?
  • Intuitívne ovládanie
  • Video sprievodca
  • Motivačný program
  • Vysvetlivky
  • Telefón
  • E-mail/kontaktný formulár
  • Online chat
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Odpovede
Hodnotenie redakcie
hodnotené 33 parametrov
8.4/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 28x Pridať hodnotenie
3.9/5
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrov:
  • Verzia zadarmo
  • Cena
  • Neobmedzená doba štúdia
  • Možnosť kúpiť všetky úrovne
8.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Listening / Počúvanie
  • Speaking / Rozprávanie
  • Reading / Čítanie
  • Writing / Písanie
  • Nadstardné interaktívne funkcie
  • Škola hrou
10/10
Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení 9 parametrov:
  • Možnosť výberu obtiažnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Špecializované kurzy
  • Príprava na FCE či CAE
7.7/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Webová aplikácia
  • Mobilné aplikácie
  • Ide spustiť na PC?
  • Ide spustiť na mobile a tablete?
  • Funguje offline?
8.5/10
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 4 parametrov:
  • Intuitívne ovládanie
  • Video sprievodca
  • Motivačný program
  • Vysvetlivky
8.8/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Telefón
  • E-mail/kontaktný formulár
  • Online chat
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Odpovede
7/10

Výhody

  • Môžete si kúpiť rovno viac balíčkov/úrovní naraz
  • Doživotný prístup - alebo počas predplatného
  • Výučba prebieha interaktívne, hravým a originálnym spôsobom
  • Mobilné aplikácie

Nevýhody

  • Mobilná aplikácia funguje iba on-line

Easylingo video recenzia

Video náhled

Financie
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Verzia zadarmo
  • Cena
  • Neobmedzená doba štúdia
  • Možnosť kúpiť všetky úrovne
8.3/10

V službe EasyLingo si môžete naraz kúpiť len jeden kurz angličtiny, ale len prostredníctvom mobilnej aplikácie. Jeden balík stojí 2490 Kč a poskytuje neobmedzený prístup. Po čase sa tak môžete vrátiť k štúdiu a skontrolovať, čo ste možno zabudli. Jeden balík je vždy jedna jazyková úroveň alebo jej časť. Napríklad úrovne A1, A2, B1 a B2 sú vždy rozdelené do dvoch balíkov. Ak sa teda chcete naučiť všetky tieto úrovne, musíte si kúpiť dva balíky. Preto zaplatíte 2x 104 EUR za úroveň. To by sa malo zohľadniť. Iba úrovne C1 a C2 sú vždy v jednom balení. Ak si nie ste istí, ktorý balík si kúpiť, môžete si na webovej lokalite Easylingo urobiť test hodnotenia.

Verzia zadarmo
Verzia, vďaka ktorej si môžete otestovať, či vám bude vyhovovať práve tento kurz/portál. Prístupná len po určitú dobu – napr. 30 dní.
Ano
Cena
2490 Kč (cca 104 EUR) / úroveň
Neobmedzená doba štúdia
Verziu môžete študovať neobmedzenú dobu a kedykoľvek sa k nej vrátiť a opakovať si lekcie, slovíčka a pod.
Ano
Možnosť kúpiť všetky úrovne
Viete, že chcete vyštudovať jazyk komplexne, vo všetkých úrovniach? Neplaťte ich zvlášť, ale vyriešte platbu za všetky úrovne naraz.
Ne

To však nie je všetko. Druhou možnosťou, ako si rozšíriť jazykové znalosti a obzory, je predplatné, ktoré je v súčasnosti hlavnou ponukou na stránke Easylingo.cz. Ak si stiahnete mobilnú aplikáciu EasyLingo, ponúkne sa vám demo verzia, ktorá vám poskytne prístup k jednej bezplatnej lekcii angličtiny na celý život. Potom si môžete buď zakúpiť celý aktuálny balík angličtiny za spomínaných 104 € – tiež doživotne – alebo si vybrať predplatné.

Predplatné EasyLingo

Možno sa pýtate, prečo si vybrať predplatné, keď stratíte doživotný prístup ku kurzom. Logicky budú prístupné len dovtedy, kým zaplatíte. Sú tu však aj výhody, a to veľké!

Predplatením služby EasyLingo získate prístup nielen ku všetkým lekciám a kurzom angličtiny naraz, ale aj ku všetkým 50 kurzom v 6 svetových jazykoch naraz. V rámci tohto predplatného máte prístup aj k balíkom slovnej zásoby alebo kurzom pre deti. Cena je od 9,5 EUR mesačne. Výška predplatného závisí od toho, na ako dlho si ho predplatíte.

Ďalšou možnosťou je takzvané predplatné PRO, za ktoré zaplatíte približne 10 EUR mesačne na 1 rok. Okrem všeobecných kurzov a kurzov slovnej zásoby, špecializovaných kurzov a kurzov pre deti tak máte prístup k 84 kurzom v 6 jazykoch. Toto predplatné je ideálne pre tých, ktorí sa potrebujú naučiť obchodnú angličtinu, angličtinu pre právnikov, angličtinu pre zdravotníkov atď.

Ak by ste radšej získali doživotný prístup k niektorému zo špeciálnych kurzov, môžete si ho opäť kúpiť ako kompletný balík – zvyčajne opäť za cenu 104 EUR, ale nie na EasyLingo, ale na OnlineJazyky.cz.

EasyLingo vs. OnlineJazyky.cz

Možno ste teraz zmätení a neviete, čo je lepšie – kúpiť si kurz cez EasyLingo alebo OnlineJazyky.cz? Alebo na tom vôbec nezáleží?

V súčasnosti už naozaj nezáleží na tom, ktorú aplikáciu si vyberiete. Zatiaľ čo Onlinejazyky.cz ponúkajú nákup jednotlivých balíkov – kurzov priamo na internete a k predplatnému máte prístup len v aplikácii, Easylingo to má naopak. Na webovej lokalite Easylingo sa nachádza ponuka predplatného balíka, ktorý obsahuje viac ako 50 kurzov v šiestich jazykoch, ale nenájdete tu žiadnu zmienku o jednotlivých balíkoch. Ak si však stiahnete mobilnú aplikáciu, opäť získate predplatné aj doživotný prístup k jednotlivým kurzom.

Na rozdiel od Easylingu však OnlineJazyky.cz ponúka aj online konverzačný klub a Skype lektora. Do konverzačného klubu sa však môžete prihlásiť aj samostatne na špeciálnej webovej stránke (konverzacniklub.cz).

Pozor Pozor

Nižšie úrovne angličtiny sú vždy rozdelené do dvoch balíkov! Preto si vopred starostlivo zistite, ktorý balík obsahuje ten, ktorý potrebujete. Cena za jednu úroveň je 2x2490 Kč.

Učebné metódy
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Listening / Počúvanie
  • Speaking / Rozprávanie
  • Reading / Čítanie
  • Writing / Písanie
  • Nadstardné interaktívne funkcie
  • Škola hrou
10/10

Easylingo Method

Kurz Easylingo beží na systéme od OnlineJazyky.cz, ktorý obsahuje interaktívne metódy výučby. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí možnosť precvičovania výslovnosti, ktoré sa vykonáva tak, že si prehráte anglickú vetu, zopakujete ju, systém vás nahrá a potom môžete porovnať výslovnosť inštruktora s vašou. Zahŕňa však aj precvičovanie gramatiky, počúvanie či rôzne cvičenia. Výučbou vás prevedie niekoľko lektorov a niekedy atmosféru odľahčí Pavel Liška.

Čo oceňujeme, je možnosť konzultovať svoju angličtinu s lektorom cez Skype. V štúdiu Easylingo je možné dohodnúť si individuálne lekcie. Ak sa chcete zdokonaliť v konverzácii, môžete sa zapojiť aj do Online konverzačného klubu, kde sa stretnete s rôznymi výslovnosťami a zaujímavými rozhovormi. Naučíte sa počúvať inú ako presne vyslovovanú angličtinu učiteľov a lepšie sa tak pripravíte na prax pri návšteve cudzej krajiny, skrátka na praktické využitie vašej angličtiny. Okrem toho si môžete rozvíjať svoje rečové zručnosti v angličtine a overiť si, či vám ostatní rozumejú.

Listening / Počúvanie
Zvukové záznamy umožňujúce počúvať hovorenú angličtinu a porozumieť jej.
Ano
Speaking / Rozprávanie
Lekcie zamerané na to, ako hovoríte a vyslovujete po anglicky.
Ano
Reading / Čítanie
Hodiny zamerané na čítanie a správne porozumenie anglického textu.
Ano
Writing / Písanie
Hodiny boli zamerané na správnu skladbu slov v anglických vetách a schopnosť jasne a gramaticky správne sa vyjadrovať v anglicky písanom texte.
Ano
Nadstardné interaktívne funkcie
Rôzne typy cvičení, možnosť dopĺňať, spájať, hovoriť a počúvať.
Ano
Škola hrou
Štúdium formou variabilných hrových cvičení - sčítanie, porovnávanie, video lektor a pod.
Ano

Rozsah výučby
Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Možnosť výberu obtiažnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Špecializované kurzy
  • Príprava na FCE či CAE
7.7/10

Easyling Rozsah vzdelávania

Obľúbili ste si aplikáciu DuoLingo, ale vadí vám, že hoci sú lekcie interaktívne a zábavné, nie sú veľmi vhodné pre pokročilých? Easylingo je ako DuoLingo, ale prenesie vás na vyššie jazykové úrovne (od A1 po C2). V rámci predplatného PRO si môžete zakúpiť aj špecializované kurzy, ako napríklad prípravu na kurz FCE a CAE alebo prípravu na štátnu maturitu. Tieto špecializované kurzy si môžete zakúpiť aj samostatne na OnlineJazyky.cz.

Ako sme už písali vyššie, jednotlivé balíky – úrovne, si môžete zakúpiť samostatne v službe Easylingo, ale len prostredníctvom mobilnej aplikácie, nie na webe. Cena jedného balíka je 2490 Kč. Môžete si vybrať len jeden kurz alebo všetky naraz. Získate doživotný prístup a môžete sa k štúdiu angličtiny opakovane vracať. Na webovej stránke je k dispozícii aj predplatné, ktoré otvára cestu k štúdiu 6 jazykov na všetkých úrovniach.

Možnosť výberu obtiažnosti
Kurz umožňuje automatický výber úrovne obtiažnosti podľa vášho výberu. Je rozdelená podľa náročnosti, v ideálnom prípade do úrovní podľa oficiálneho Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky (SERR).
Ano
A1
Začiatočník, Beginner
Ano
A2
Začátečník, Elementary
Ano
B1
Angličtina pre mierne pokročilých, Intermediate English
Ano
B2
Angličtina pre stredne pokročilých, Upper-Intermediate English
Ano
C1
Pokročilý, Advanced English
Ano
C2
Expert, Proficiency English
Ano
Špecializované kurzy
kurzy zamerané na špecifické oblasti - napr. obchodná angličtina, angličtina pre právnikov, angličtina pre strojárstvo, angličtina pre elektroenergetiku alebo napr. príprava na maturitu atď.
Ne
Príprava na FCE či CAE
FCE - Cambridge English First, najbežnejšia skúška, ktorá dokazuje, že môžete samostatne pracovať alebo študovať v angličtine. CAE - Cambridge English Advanced - vysoká jazyková kvalifikácia, ktorá dokazuje veľmi dobrú úroveň angličtiny. Vyhľadávané zamestnávateľmi a univerzitami.
Ne

Kompatibilita
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Webová aplikácia
  • Mobilné aplikácie
  • Ide spustiť na PC?
  • Ide spustiť na mobile a tablete?
  • Funguje offline?
8.5/10

Easylingo Compatibility2

S aplikáciou Easylingo získate webovú aplikáciu, ktorú nie je potrebné nijako inštalovať. Je dostupná z akéhokoľvek zariadenia, kde máte pripojenie na internet. Mobilná aplikácia je veľkou výhodou a zároveň skvelou podporou pri štúdiu angličtiny, ale funguje len online. Napriek tomu je skvelé, že môžete kedykoľvek pristupovať k svojmu kurzu, či už ste pripojení k wifi, ktorá je dnes takmer všade, alebo prostredníctvom mobilných dát. Už sa nemusíte nudiť pri čakaní na vlak alebo autobus, ani medzi prednáškami na univerzite. Teraz sa môžete sústrediť na štúdium, pretože všetko potrebné máte v aplikácii v mobilnom telefóne. A čo ak nemáte pripojenie ani dáta? Aj to môžete čiastočne kompenzovať – exportovaním slovíčok, ktoré si potom môžete precvičovať aj v režime offline.

Webová aplikácia
Kurz môžete spustiť vo webovej aplikácii, ktorú si môžete stiahnuť do svojho počítača.
Ano
Mobilné aplikácie
Kurz je možné študovať v aplikácii, ktorú si môžete stiahnuť do mobilného telefónu alebo tabletu.
Ne
Ide spustiť na PC?
Kurz je možné spustiť na počítači bez stiahnutia aplikácie.
Ano
Ide spustiť na mobile a tablete?
Kurz je možné spustiť na mobilnom telefóne alebo tablete bez potreby sťahovania aplikácie.
Ano
Funguje offline?
Kurz je možné študovať kedykoľvek a kdekoľvek, dokonca aj bez pripojenia na internet.
Ne

EasyLingo Mobile App

Mobilná aplikácia EasyLingo má opäť identický vzhľad ako aplikácia OnlineJazyky.cz. Celá výučba a jej koncepcia, videá, cvičenia atď. sú rovnaké. Jediné, čo sa zmení, je ikona na mobilnom telefóne a názov aplikácie.

Jednoduchosť
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Intuitívne ovládanie
  • Video sprievodca
  • Motivačný program
  • Vysvetlivky
8.8/10

Vďaka videonávodu a jednoduchému rozvrhnutiu sa v ňom dokáže zorientovať aj technicky nevzdelaný človek. Správa je intuitívna a pohotová. Okamžite po prihlásení do aplikácie vidíte, ako postupujete v kurze, a môžete si pozrieť aj najrôznejšie štatistiky, ktoré sú vytvorené tak, aby vás motivovali a povzbudili k ďalšiemu štúdiu. Ak si s programom neviete rady, môžete použiť vysvetlenia alebo videonávod. Samozrejme, k dispozícii sú aj poradcovia prostredníctvom online chatu alebo telefonicky.

Intuitívne ovládanie
Aplikáciu a úlohy v kurze môžete používať automaticky bez toho, aby ste museli študovať pokyny.
Ano
Video sprievodca
Videá, ktoré vám pomôžu pri navigácii v kurze alebo aplikácii.
Ano
Motivačný program
Program, ktorý vás povzbudí k lepším výkonom a motivuje vás k ľahkému a radostnému napredovaniu v štúdiu.
Ano
Vysvetlivky
Program, ktorý vás povzbudí k lepším výkonom a motivuje vás k ľahkému a radostnému napredovaniu v štúdiu.
Ano

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Telefón
  • E-mail/kontaktný formulár
  • Online chat
  • Odpoveď do 24 hodín
  • Odpovede
7/10

Podpora Easylingo

Hoci zákaznícka podpora spoločnosti Easylingo má k dispozícii online chat, e-mail a telefón, neočakávajte od nich veľmi rýchle odpovede. Možno je to preto, že majú veľký počet potenciálnych zákazníkov a používateľov, a s tým súvisí aj veľa otázok. Napriek tomu by sme ocenili, keby boli odpovede na otázky rýchlejšie.

Telefón
Ano
E-mail/kontaktný formulár
Ano
Online chat
Ano
Odpoveď do 24 hodín
Ne
Odpovede
7/10

Najskôr sme sa rozhodli pre e-mailový dotaz, ale keď nám nikto neodpovedal do 24 hodín, využili sme online chat. Aj tam odpovede trvali dosť dlho a boli pomerne stručné, hoci dostatočné. Celkovo sme dostali len časť našich otázok a zvyšok sme museli zistiť na internete.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!