HasOffers Recenzia HasOffers Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Ak hľadáte komplexné riešenie pre správu viacerých affiliate programov, potom HasOffers prichádza do úvahy. Software využívajú najmä stredné a väčšie e-shopy, rovnako tak tí, ktorí chcú rozbehnúť vlastnú affiliate sieť. Vďaka vyššej cene, ktorá začína na 279 $ mesačne, nie je ideálnym riešením pre drobných podnikateľov, ktorí chcú affiliate iba vyskúšať. Naopak ide o profesionálny softvér, ktorý odporúčame predovšetkým skúseným marketérom a podnikateľom, ktorí majú ambície affiliate posunúť na vyššiu úroveň.

Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
7/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 2x Pridať hodnotenie
5.0/5
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
5.5/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrov:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
8.1/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
7.5/10

Výhody

  • Možnosť automatizácie cez API
  • Štatistiky v reálnom čase
  • Odmeňovanie partnerov za predaj, kliknutie aj lead

Nevýhody

  • Na telefonickú a live chat podporu majú nárok iba klienti najvyššej tarify za 799$/mes
  • Softvér je v angličtine

Hasoffers (Tune) Recenzie

V systéme na vás čakajú štatistiky v reálnom čase, možnosť automatizácie cez API, rôzne typy odmeňovania (za lead, za predaj, za kliknutie,…) alebo detekcia toho, keď si partner konverzie vytvára sám. Do úvahy musíte brať, že administrácia aj podpora je v angličtine a so slovenčinou sa tu nestretnete. K dispozícii máte aj mobilnú aplikáciu, kde môžete vy či vaši partneri kontrolovať najdôležitejšie štatistiky. Veľmi alternatívny prístup zvolili pre poskytovanie podpory: Pre všetkých, ktorí si platia nižšiu tarifu, je k dispozícii iba emailová podpora. A pre tých, ktorí majú vyššiu tarifu za 799$ je k dispozícii aj live chat a telefón. Nemyslíme si, že pri takom drahém softvéri má toto rozdelenie zmysel.

Každopádne pokiaľ chcete spravovať viac affiliate programov na jednej platforme a čo sa týka funkcií nechcete robiť kompromisy, pričom ste ochotní si za službu priplatiť, potom odporúčame si HasOffers aspoň zadarmo vyskúšať. Pre bežného majiteľa českého e-shopu však odporúčame poobzerať sa po alternatíve ako je napr. Affilbox či iDevAffiliate .

Financie
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
5.5/10

Či už ste malý alebo väčší podnik, ktorý chce pridať ďalší marketingový kanál alebo napríklad jednotlivec, ktorého ambíciou je rozbehnúť vlastnú affiliate sieť, vždy je rozhodujúca cena. Platí sa mesačne, ročne alebo jednorazovo? Aké cenové tarify prichádzajú do úvahy? A je možné softvér vyskúšať zadarmo? Nasledujúca tabuľka odpovie, ako je na tom HasOffers.

Tarif 1
$3348 / rok
Tarif 2
$9588 / rok
Tarif 3
-
Jednorazová platba?
Ne
Na skúšku zadarmo
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
8.1/10

Predsa len však nie je múdre vyberať affiliate platformu iba ceny. Pred výberom je vhodné si najskôr určiť svoju stratégiu a vopred si stanoviť, aké funkcie sú pre vás zásadné. Sú súčasťou vašej stratégie zľavové kupóny? Chcete mať možnosť nastaviť rozdielnu výšku provízie k rôznym kategóriám? Alebo máte v úmysle mať viac affiliate programov na niekoľkých weboch? Pozrite sa nižšie a sami preskúmajte, čo HasOffers vie.

Meranie kliknutí a konverzií
Ano
Deeplinky
Ano
Možnosť pridať meracie parametre
Ano
Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
Ne
Odkazovanie bez parametra
Ne
Meranie konverzií bez cookies
Ano
Provízia podľa kategórie produktov
Ano
Zľavové kupóny
Ano
Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Viac eshopov v jednej licencii
Ano
Export štatistík
Ano
Ručné schvaľovanie provízií
Ano
Automatické schvaľovanie provízií
Ano
Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
Ne
Multilevel (provízia zo subpartnerov)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
7/10

Väčšina softvérov sa dá implementovať do každého eshopového riešenia, pred nákupom však odporúčame vždy kontaktovať podporu a kompatibilitu si skontrolovať. Čo sa týka jazykovej lokalizácie a kompatibility sme zoskupili niekoľko najpodstatnejších parametrov, ktoré vám môžu pomôcť pri výbere:

Wordpress
Ano
Najznámejšie eshopové riešenia
Ano
Je softvér v slovenčine?
Ne
Je softvér v angličtine?
Ano
Mobilné aplikácie platformy
Ano

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
7.5/10

Komunikuje podpora cez live chat? Ponúka aj telefonickú či emailovú komunikáciu? A majú českú či anglickú podporu? Pozri nižšie…

Email
Ano
Live chat
Ano (najvyššia tarifa)
Telefón
Ano (najvyššia tarifa)
Je SK nebo CZ?
Ne
FAQ
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!