Post Affiliate Pro Recenzia Post Affiliate Pro Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Post Affiliate Pro patrí medzi svetových lídrov, čo sa affiliate softvérov týka, hoci v ČR sa mu doposiaľ väčšieho úspechu nedostálo. Ide o zahraničnú robustnú platformu s pokročilými funkciami, pričom mesačná platba začína na 97 $, pokračuje cez 197 $ a končí na 477 $. Počítať môžete aj so slovenčinou v rámci administrácie aj podpory, ktorú zastihnete na všetkých frontoch (live chat, telefón aj email). Okrem klasických funkcií, ktoré by ste pri trackovacom softvéri čakali, tu nájdete aj pár tých nie úplne štandardných. Jednou z nich je možnosť rozdeliť odmenu z jednej konverzie medzi viacerých partnerov, čo sa hodí najmä vtedy, keď spolupracujete s cashback portálmi a zároveň aj obsahovými partnermi.

Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
8.9/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 8x Pridať hodnotenie
5/5
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
7/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 16 parametrov:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
9.4/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
10/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
9.4/10

Výhody

  • Obsahuje nadštandardné množstvo funkcií (napr. rozdelenie provízie medzi viacerých partnerov)
  • Podpora na live chate, emaile aj telefóne
  • Vyladené API, vďaka ktorému všeličo zautomatizujete

Nevýhody

  • Cena patrí medzi tie vyššie

Post Affiliate Pro Recenzie

Robustný affiliate software s dlhoročnou tradíciou (známy vo svete, menej známy v SR).

Aj keď máte obmedzený počet kliknutí, limit pri najnižšej tarife začína na 1 milión kliknutí mesačne, čo je na slovenské pomery plne dostačujúce a pravdepodobne sa tomu limitu ani nepriblížite (hoci by sme vám to priali). Hneď pri zriadení na vás čaká v administrácii užitočný checklist, čo treba zariadiť, nastaviť a zvážiť pred rozbehnutím vlastného affiliate programu. Všetko si môžete po obmedzenú dobu vyskúšať zadarmo. Ľudia si Post Affiliate Pro často chvália pre svoje vynikajúce API, ktoré umožňuje rad automatizácií (napr. automatické schvaľovanie provízií,…)

Financie
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
7/10

Či už ste malý alebo väčší podnik, ktorý chce pridať ďalší marketingový kanál alebo napríklad jednotlivec, ktorého ambíciou je rozbehnúť vlastnú affiliate sieť, vždy je rozhodujúca cena. Platí sa mesačne, ročne alebo jednorazovo? Aké cenové tarify prichádzajú do úvahy? A je možné softvér vyskúšať zadarmo? Nasledujúca tabuľka odpovie, ako je na tom Post Affiliate Pro.

Tarif 1
$1164 / rok
Tarif 2
$2364 / rok
Tarif 3
$5724 / rok
Jednorazová platba?
Ano
Na skúšku zadarmo
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
9.4/10

Predsa len však nie je múdre vyberať affiliate platformu iba podľa ceny. Pred výberom je vhodné si najskôr určiť svoju stratégiu a vopred si stanoviť, aké funkcie sú pre vás zásadné. Sú súčasťou vašej stratégie zľavové kupóny? Chcete mať možnosť nastaviť rozdielnu výšku provízie k rôznym kategóriám? Alebo máte v úmysle mať viac affiliate programov na niekoľkých weboch? Pozrite sa nižšie a sami preskúmajte, čo Post Affiliate Pro vie.

Meranie kliknutí a konverzií
Ano
Deeplinky
Ano
Možnosť pridať meracie parametre
Ano
Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
Ne
Odkazovanie bez parametra
Ano
Meranie konverzií bez cookies
Ano
Provízia podľa kategórie produktov
Ano
Zľavové kupóny
Ano
Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Viac eshopov v jednej licencii
Ano (najvyššia tarifa)
Export štatistík
Ano
Ručné schvaľovanie provízií
Ano
Automatické schvaľovanie provízií
Ano
Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
Ano
Multilevel (provízia zo subpartnerov)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
10/10

Väčšina softvérov sa dá implementovať do každého eshopového riešenia, pred nákupom však odporúčame vždy kontaktovať podporu a kompatibilitu si skontrolovať. Čo sa týka jazykovej lokalizácie a kompatibility sme zoskupili niekoľko najpodstatnejších parametrov, ktoré vám môžu pomôcť pri výbere:

Wordpress
Ano
Najznámejšie eshopové riešenia
Ano
Je softvér v slovenčine?
Ano
Je softvér v angličtine?
Ano
Mobilné aplikácie platformy
Ano

Podpora
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
9.4/10

Komunikuje podpora cez live chat? Ponúka aj telefonickú či emailovú komunikáciu? A majú českú či anglickú podporu? Pozri nižšie…

Email
Ano
Live chat
Ano
Telefón
Ano
Je SK nebo CZ?
Ano
FAQ
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!