iDevAffiliate Recenzia iDevAffiliate Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Affiliate software iDevAffiliate patrí v porovnaní s inými zahraničnými platformami medzi tie, ktoré okrem širokej funkcionality ponúka aj výborný pomer ceny a výkonu. Môžete si vybrať medzi pravidelnou mesačnou platbou alebo jednorazovou cenou bez ďalších poplatkov. Hoci mesačná platba ponúka výhody ako pravidelné aktualizácie a prístup ku všetkým rozšíreniam, jednorazová platba príde vhod malým podnikom, ktorí chcú affiliate vyskúšať a nechcú sa zaväzovať k mesačným platbám.

Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
7.8/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 1x Pridať hodnotenie
5.0/5
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
8.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 16 parametrov:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
10/10
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
9.7/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
10/10

Výhody

  • Obstojný pomer ceny a výkonu (možnosť jednorazovej platby)
  • Keď chcete, môžete affiliate odkazy skryť, aby vyzerali ako normálne odkazy
  • Možnosť odmeňovať aj netradičnými spôsobmi ako (pay per click, pay per lead či pay per action)

Nevýhody

  • Softvér ani jeho podpora nie je v slovenčine
  • Pri jednorazovej platbe máte aktualizácie iba jeden rok

iDevAffiliate recenzie

Softvér je na trhu od roku 1999, pričom spoločnosť stále dodáva nové aktualizácie. Berte do úvahy, že systém je v angličtine čiže pokiaľ je pre vás slovenčina zásadný, rovno prejdite na recenziu Affilboxu , ktorý je v roku 2022 jednoznačne najrozšírenejším českým affiliate softvérom. Na druhú stranu iDevAffiliate ponúka všetky možné provízne nastavenia: platba za kliknutia, za leady (kontakty) a samozrejme za uskutočnené predaje, pričom si môžete určiť, či chcete odmeňovať percentuálne alebo fixnou čiastkou. Nechýbajú ani merania pomocou zľavových kupónov, QR kódov alebo tiež možnosť vytvoriť affiliate odkazy, tak aby nešlo poznať, že ide o affiliate odkazy (tzv. SEO links). Prostredie platformy je prehľadné, a aj vďaka video sprievodcovi je všetko pomerne ľahko pochopiteľné aj pre úplného lajka.

Pokiaľ hľadáte nástroj, ktorý ponúka väčšinu mysliteľných funcionalít a navyše nechcete platiť balík (ako napr. u HasOffers ), a pritom pre vás nie je zásadné, aby bol softvér a podpora v slovenčine, potom ho stojí za to vyskúšať. Výhodou je možnosť zadarmo si všetko vyskúšať v demoverzii.

Financie
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
8.5/10

Či už ste malý alebo väčší podnik, ktorý chce pridať ďalší marketingový kanál alebo napríklad jednotlivec, ktorého ambíciou je rozbehnúť vlastnú affiliate sieť, vždy je rozhodujúca cena. Platí sa mesačne, ročne alebo jednorazovo? Aké cenové tarify prichádzajú do úvahy? A je možné softvér vyskúšať zadarmo? Nasledujúca tabuľka odpovie, ako je na tom iDevAffiliate.

Tarif 1
$199 / jednorázově
Tarif 2
$468 / rok
Tarif 3
$708 / rok
Jednorazová platba?
Ano
Na skúšku zadarmo
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
10/10

Predsa len však nie je múdre vyberať affiliate platformu iba ceny. Pred výberom je vhodné si najskôr určiť svoju stratégiu a vopred si stanoviť, aké funkcie sú pre vás zásadné. Sú súčasťou vašej stratégie zľavové kupóny? Chcete mať možnosť nastaviť rozdielnu výšku provízie k rôznym kategóriám? Alebo máte v úmysle mať viac affiliate programov na niekoľkých weboch? Pozrite sa nižšie a sami preskúmajte, čo iDevAffiliate vie.

Meranie kliknutí a konverzií
Ano
Deeplinky
Ano
Možnosť pridať meracie parametre
Ano
Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
Ano
Odkazovanie bez parametra
Ano
Meranie konverzií bez cookies
Ano
Provízia podľa kategórie produktov
Ano
Zľavové kupóny
Ano
Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Viac eshopov v jednej licencii
Ne
Export štatistík
Ano
Ručné schvaľovanie provízií
Ano
Automatické schvaľovanie provízií
Ano
Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
Ne
Multilevel (provízia zo subpartnerov)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
9.7/10

Väčšina softvérov sa dá implementovať do každého eshopového riešenia, pred nákupom však odporúčame vždy kontaktovať podporu a kompatibilitu si skontrolovať. Čo sa týka jazykovej lokalizácie a kompatibility sme zoskupili niekoľko najpodstatnejších parametrov, ktoré vám môžu pomôcť pri výbere:

Wordpress
Ano
Najznámejšie eshopové riešenia
Ano
Je softvér v slovenčine?
Ne
Je softvér v angličtine?
Ano
Mobilné aplikácie platformy
Ne

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
10/10

Komunikuje podpora cez live chat? Ponúka aj telefonickú či emailovú komunikáciu? A majú českú či anglickú podporu? Pozri nižšie…

Email
Ano
Live chat
Ne
Telefón
Ano
Je SK nebo CZ?
Ne
FAQ
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!