Tapfiliate Recenzia Tapfiliate Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Tapfiliate je affiliate softvér, ktorý sa vyznačuje najmä dobrým pomerom ceny k výkonu a veľkou mierou customizácie. Váš affiliate program bude vďaka vlastnému CSS či vlastnej registračnej stránke vyzerať ako súčasť vášho webu. Na výber máte z dvoch taríf, jeden za 69 $ mesačne a druhý za 149 $ mesačne. Okrem základných funkcií, ktoré sú štandardom pre každý affiliate systém, tu nájdete aj možnosť opakovaných provízií, nastavenie výšky provízie podľa kategórií či možnosť mať sub-partnery (MLM). Ako obmedzenie vidíme, že pri najnižšej tarife nie je možné mať affiliate na vlastnej doméne či absenciu telefonickej podpory.

Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
7/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 3x Pridať hodnotenie
3.7/5
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
5.5/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrov:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
8.1/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrov:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
7.5/10

Výhody

  • Vysoká miera customizácie tak, aby administrácia sedela k vášmu brandu
  • Provízia podľa kategórií aj v nižšej tarife
  • Vyskúšanie zadarmo na 14 dní

Nevýhody

  • Systém má pár obmedzeniach (počet partnerov, kliknutí,...)
  • Softvér je v angličtine

Tapfiliate recenzie

Ide o zahraničnú platformu ao slovenčinu tu rozhodne nezavadíte, treba teda počítať s angličtinou. Nenájdete tu mobilnú aplikáciu ani možnosť affiliate odkazu bez parametra. Hoci tu máte obmedzený počet partnerov a kliknutí, limity sú dostatočné. Výhodou je, že softvér platíte mesačne a nie ste zaviazaní napr. k ročnej platbe (menšia záťaž na cashflow). Celkovo ide o spoľahlivý, cenovo dostupný softvér, ktorý poslúži najmä menším a stredným eshopom, ktorí chcú vyskúšať affiliate ako ďalší predajný kanál. Českou ao niečo lacnejšou alternatívou je affiliate softvér Affilbox.

Financie
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorazová platba?
  • Na skúšku zadarmo
5.5/10

Či už ste malý alebo väčší podnik, ktorý chce pridať ďalší marketingový kanál alebo napríklad jednotlivec, ktorého ambíciou je rozbehnúť vlastnú affiliate sieť, vždy je rozhodujúca cena. Platí sa mesačne, ročne alebo jednorazovo? Aké cenové tarify prichádzajú do úvahy? A je možné softvér vyskúšať zadarmo? Nasledujúca tabuľka odpovie, ako je na tom Tapfiliate.

Tarif 1
$828 / rok
Tarif 2
$1788 / rok
Tarif 3
-
Jednorazová platba?
Ne
Na skúšku zadarmo
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Meranie kliknutí a konverzií
  • Deeplinky
  • Možnosť pridať meracie parametre
  • Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
  • Odkazovanie bez parametra
  • Meranie konverzií bez cookies
  • Provízia podľa kategórie produktov
  • Zľavové kupóny
  • Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Viac eshopov v jednej licencii
  • Export štatistík
  • Ručné schvaľovanie provízií
  • Automatické schvaľovanie provízií
  • Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
  • Multilevel (provízia zo subpartnerov)
  • API
8.1/10

Predsa len však nie je múdre vyberať affiliate platformu iba ceny. Pred výberom je vhodné si najskôr určiť svoju stratégiu a vopred si stanoviť, aké funkcie sú pre vás zásadné. Sú súčasťou vašej stratégie zľavové kupóny? Chcete mať možnosť nastaviť rozdielnu výšku provízie k rôznym kategóriám? Alebo máte v úmysle mať viac affiliate programov na niekoľkých weboch? Pozrite sa nižšie a sami preskúmajte, čo Tapfiliate vie.

Najnižšia tarifa je mierne obmedzujúca, ale nič čo by bránilo úspešnému affiliate programu.

Meranie kliknutí a konverzií
Ano
Deeplinky
Ano
Možnosť pridať meracie parametre
Ano
Neobmedzený počet kliknutí bez príplatku
Ne
Odkazovanie bez parametra
Ne
Meranie konverzií bez cookies
Ano
Provízia podľa kategórie produktov
Ano
Zľavové kupóny
Ano
Viac affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Viac eshopov v jednej licencii
Ano
Export štatistík
Ano
Ručné schvaľovanie provízií
Ano
Automatické schvaľovanie provízií
Ano
Rozdelenie jednej provízie medzi viacerých partnerov
Ne
Multilevel (provízia zo subpartnerov)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Najznámejšie eshopové riešenia
  • Je softvér v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Mobilné aplikácie platformy
7/10

Väčšina softvérov sa dá implementovať do každého eshopového riešenia, pred nákupom však odporúčame vždy kontaktovať podporu a kompatibilitu si skontrolovať. Čo sa týka jazykovej lokalizácie a kompatibility sme zoskupili niekoľko najpodstatnejších parametrov, ktoré vám môžu pomôcť pri výbere:

Jednoduchá implementácia, celé je to však v angličtine.

Wordpress
Ano
Najznámejšie eshopové riešenia
Ano
Je softvér v slovenčine?
Ne
Je softvér v angličtine?
Ano
Mobilné aplikácie platformy
Ne

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefón
  • Je SK nebo CZ?
  • FAQ
7.5/10

Komunikuje podpora cez live chat? Ponúka aj telefonickú či emailovú komunikáciu? A majú českú či anglickú podporu? Pozri nižšie…

Email
Ano
Live chat
Ano
Telefón
Ne
Je SK nebo CZ?
Ne
FAQ
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!