Livechat Inc Recenzia Livechat Inc Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 12. 2018

Stručně/vhodné pro

Live chat inc je pokročilý live chat softvér, ktorý sa právom radí medzi tie najlepšie na trhu. Hoci tu nájdete iba časovo obmedzenú verziu zadarmo, platená verzia, ktorá začína na 16 $ mesačne, ponúka slušný pomer ceny k výkonu.  Predovšetkým ide okrem o live chat, aj o kompletnú správu zákazníckej podpory pomocou ticketovacieho systému, ktorý spája správy z emailu aj chatu. Unikátnou funkciou je napríklad aj možnosť vidieť v reálnom čase to, čo píše návštevník do chat okna ešte pred tým, ako to odošle. To vám umožní rýchlejšie reagovať a odpoveď si dostatočne pripraviť.

Celkové skóre 7.6/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
7.6/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 1x Pridať hodnotenie
5.0/5
Celkové skóre 6.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
6.8/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 17 parametrov:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
8.3/10
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
7.8/10

Výhody

  • Možnosť v reálnom čase sledovať to, čo používateľ píše do chat okna
  • Umožňujú Co-Browsing (zdieľanie obrazovky)
  • Napojenie na ticketovací systém (systém zákazníckej podpory)

Nevýhody

  • Je tu iba časovo obmedzená verzia zadarmo

Pomocou externej integrácie ste schopní tu aktivovať aj funkciu Co-Browsing, pokiaľ je pre vás dôležitá (ide o zdieľanie obrazovky s užívateľom). Nechýbajú ani aplikácie na Windows, MacOS, iOS či Android. V porovnaní s konkurenciou je design chat okna pomerne sviežeho a moderného nádychu. Customizácia je nadpriemerná, aj preto že máte na výber až zo 6 rôznych designov chát okien (úprava farieb či pridanie vlastného CSS je samozrejmosťou). Ľahko môžete prepnúť do offline módu, prezerať profily návštevníkov, sledovať konverzie z oslovených užívateľov či nechať ich hodnotiť vašich operátorov. Nie je však možné robiť si súkromné ​​poznámky pri jednotlivých kontaktoch.

-livechat-inc

Pokiaľ chcete stabilné live chat riešenie s dlhoročnou tradíciou, sviežim dizajnom a prepracovaným systémom zákazníckej podpory a zároveň pre vás nie je priorita, aby bolo všetko zadarmo, potom Livechat inc stojí za to vyskúšať.

Financie
Celkové skóre 6.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
6.8/10

Či už hľadáte akékoľvek funkcie, prvou vecou, ​​ktorú človeka pri výbere live chatu zaujíma, je cena. Spravidla sa stretnete s tarifou, pri ktorej platíte mesačne. Niekedy tiež live chat ponúka verziu zadarmo (časovo obmedzenú alebo neobmedzenú). Ako je na tom ale Livechat inc?

Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
16$
Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
33$
Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
50$
Časovo neobmedzená verzia zadarmo
Ne
Skúška zadarmo
Ano
Možnosť jednorazovej platby
Ne

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
8.3/10

Vidíte aj to, čo používateľ práve píše do chat okna.

Každý majiteľ eshopu či webu má pre svoj projekt iné priority. Niekto ocenia jednoduchú možnosť presúvať konverzácie medzi operátormi. Iný naopak treba lipnúť na riadnom upozorňovaní, keď návštevník napíše a operátor (vy) nie je online napr. skrz push notifikácie alebo email. Pokiaľ máte náročnejšie požiadavky na customizáciu chát okna, aby rezonovalo s vaším brandom, potom má napríklad zmysel sa pozerať po možnosti CSS úprav. Vybrali sme preto tie najdôležitejšie parametre služby Livechat inc a napchali ich do jednej prehľadnej tabuľky:

Počet konverzácií
neobmedzene
Počet operátorov
neobmedzene
Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
Ano
Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
Ano
Pripravené odpovede
Ano
Automatické pozdravenie
Ano
Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
Ano
Transfer konverzácie medzi operátormi
Ano
Prispôsobenie CSS
Ano
Súkromné ​​poznámky
Ne
Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
Ano (nutná integrácia)
Počet stránok
neobmedzene
Offline správy
Ano
Video nahrávky činnosti užívateľa
Ne
Notifikácia pre operátora (email, push,...)
Ano
Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
Ano
API
Ano

Kompatibilita a podpora
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
7.8/10

Aplikácia ako mobilná, tak desktopová; podpora (anglicky) funguje skvele.

Mobilná návštevnosť už dávno nie je len doplnkom k tej desktopovej… preto je v mnohých prípadoch zásadné, či sa chat okno zobrazuje správne aj na mobilných zariadeniach. Pre mnohých je tiež dôležitým faktorom, či je softvér v češtine alebo či podpora komunikuje po slovensky. Ako si v kompatibilite a podpore vedie Livechat inc?

Prispôsobené na mobilné zobrazenie
Ano
Je frontend softvéru v slovenčine?
Ano
Je softvér v angličtine?
Ano
Podpora v slovenčine
Ne
Live chat
Ano
Email
Ne
Telefón
Ne
FAQ
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!