ZenDesk Chat recenzia ZenDesk Chat recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 12. 2018

Stručně/vhodné pro

ZenDesk Chat je vtedajší Zopim, ktorý sa stal súčasťou známej platformy pre správu zákazníckej podpory: ZenDesk. Ide o veľmi pokročilý live chat, ktorý vyčnieva veľkou mierou customizácie a pokročilou automatizáciou. Môžete napríklad nastaviť, po akej dobe vašej nečinnosti začnete byť offline. Samozrejmosťou sú potom automatické správy na základe rôznych spúšťačov ako napr. doba na stránke, počet navštívených stránok, navštívenie konkrétnej stránky a pod.

Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
8.4/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 2x Pridať hodnotenie
4.0/5
Celkové skóre 7.9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
7.9/10
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 17 parametrov:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
8.9/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
8.3/10

Výhody

  • Možnosť jednoduchého napojenia na softvér pre zákaznícku podporu Zendesk
  • Prepracovaná customizácia a automatizácia
  • Je tu funkcia Co-Browsing (zdieľanie obrazovky)

Nevýhody

  • Verzia zadarmo je veľmi obmedzená av praxi takmer nepoužiteľná

ZenDesk Chat umožňuje tiež proaktívne začať konverzáciu s akýmkoľvek návštevníkom webu. V administrácii vidíte množstvo užitočných info o respondentoch ako lokáciu, navštívené stránky či dĺžka ich návštevy. Pre lepšiu prehľadnosť môžete taktiež vyhľadávať v kompletnej histórii vašich konverzácií.

zendeskchat

Ako jeden z mála live chatov ponúka funkciu Co-Browsing, vďaka ktorej môžete zdieľať obrazovku s návštevníkom webu v reálnom čase. To sa hodí najmä, keď potrebujete pomôcť zákazníkovi s nejakým konkrétnym nastavením. Pokiaľ ste človek neustále na cestách bez prístupu k desktopu, najskôr oceníte mobilnú aplikáciu na iOS či Android. Máte na výber z troch taríf, preto nemusíte platiť za funkcie, ktoré by ste inak nevyužili.

Ide o kompletné live chat riešenie so všetkým, čo by ste od takej platformy čakali. Hoci majú verziu zadarmo, pre seriózne využívanie sa nezaobídete bez plateného tarifu začínajúceho od 14 $ / mesačne.

Financie
Celkové skóre 7.9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
7.9/10

Či už hľadáte akékoľvek funkcie, prvou vecou, ​​ktorú človeka pri výbere live chatu zaujíma, je cena. Spravidla sa stretnete s tarifou, pri ktorej platíte mesačne. Niekedy tiež live chat ponúka verziu zadarmo (časovo obmedzenú alebo neobmedzenú). Ako je na tom ale ZenDesk Chat?

Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
14$
Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
29$
Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
59$
Časovo neobmedzená verzia zadarmo
Ano
Skúška zadarmo
Ano
Možnosť jednorazovej platby
Ne

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
8.9/10

Automatické správy a možnosť funkcie Co-Browsing.

Každý majiteľ eshopu či webu má pre svoj projekt iné priority. Niekto ocenia jednoduchú možnosť presúvať konverzácie medzi operátormi. Iný naopak treba lipnúť na riadnom upozorňovaní, keď návštevník napíše a operátor (vy) nie je online napr. skrz push notifikácie alebo email. Pokiaľ máte náročnejšie požiadavky na customizáciu chát okna, aby rezonovalo s vaším brandom, potom má napríklad zmysel sa pozerať po možnosti CSS úprav. Vybrali sme preto tie najdôležitejšie parametre služby ZenDesk Chat a napchali ich do jednej prehľadnej tabuľky:

Počet konverzácií
neobmedzene
Počet operátorov
neobmedzene
Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
Ano
Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
Ano
Pripravené odpovede
Ano
Automatické pozdravenie
Ano
Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
Ano
Transfer konverzácie medzi operátormi
Ano
Prispôsobenie CSS
Ano
Súkromné ​​poznámky
Ano
Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
Ano
Počet stránok
neobmedzene
Offline správy
Ano
Video nahrávky činnosti užívateľa
Ne
Notifikácia pre operátora (email, push,...)
Ano
Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
Ano
API
Ano

Kompatibilita a podpora
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
8.3/10

Podpora funguje bez problému, nie je však v slovenčine.

Mobilná návštevnosť už dávno nie je len doplnkom k tej desktopovej… preto je v mnohých prípadoch zásadné, či sa chat okno zobrazuje správne aj na mobilných zariadeniach. Pre mnohých je tiež dôležitým faktorom, či je softvér v češtine alebo či podpora komunikuje po slovensky. Ako si v kompatibilite a podpore vedie ZenDesk Chat?

Prispôsobené na mobilné zobrazenie
Ano
Je frontend softvéru v slovenčine?
Ano
Je softvér v angličtine?
Ano
Podpora v slovenčine
Ne
Live chat
Ano
Email
Ano
Telefón
Ne
FAQ
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Chýba vám u Zendesk Chat nejaké funkcie? Skúste sa pozrieť na porovnanie nástrojov na web chat.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!