Smartsupp Recenzia Smartsupp Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 12. 2018

Stručně/vhodné pro

Smartsupp je českými e-shopmi jedným z najpoužívanejších live chatov na trhu. Patrí však oprávnene na špičku? Ide rozhodne o solídne spracovaný live chat, ktorý má svoje pozitíva (aj negatíva). Je to slovenský softvér, preto slovenčinu nájdete, ako v samotnej platforme, tak aj pri podpore.  Pokiaľ hľadáte live chat zadarmo, potom vás poteší štedrá bezplatná verzia (má však svoje obmedzenia). Naprieč tarifami nájdete potom funkcie ako predpripravené či automatické odpovede, offline správy, sledovanie konverzií oslovených návštevníkov, hodnotenie operátora a zo všetkého najunikátnejšie: video nahrávky činnosti užívateľov. Tieto nahrávky slúžia na lepšie pochopenie toho, ako používatelia používajú váš web.

Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
Hodnotenie redakcie
hodnotené 31 parametrov
9.2/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 5x Pridať hodnotenie
5.0/5
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
8.7/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 17 parametrov:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
9.4/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
9.4/10

Výhody

  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Video nahrávky činnosti užívateľov pre lepšiu analytiku
  • Neobmedzený počet webov a konverzácií

Nevýhody

  • Nie príliš moderne vyzerajúce chat okno (december 2018)
  • Slabšia organizácia kontaktov

Chat okno si môžete do istej miery customizovať – pridať svoje farby, logo, vybrať si z rôznych dizajnov chát bublín a pre skutočných fajnšmekrov je tu aj možnosť upraviť okno pomocou css. Na druhú stranu podľa vkusu niekoľkých recenzentov (aj nás) má ich chat okno oproti konkurencii mierne zastaraný design. Čo sa však Smartsuppu musí nechať je veľký výber z možných integrácií (napr. Shopify, Eshop rýchlo, Presta Shop, Shoptet, Wix,…), ktorý vám umožňujú bezproblémovú inštaláciu do väčšiny eshopových platforiem. Nenájdete tu funkciu Co-Browsing, ktorá by operátorovi umožňovala zdieľať obrazovku s respondentom v reálnom čase (ako napr. u Olark). Ak máte radi prehľad aj keď nie ste pri PC, potom oceníte ich aplikáciu na iOS aj Android. Mobilné zobrazenie chat okna je tiež bezproblémové. Organizácia kontaktov v administratíve je obstojná.

smartsupp

Ak máte slovenský eshop a hľadáte spoľahlivý live chat, ktorý ponúka aj niečo navyše v podobe video nahrávok užívateľov, potom Smartsupp môže byť múdrou voľbou.

Tip Tip

Štedrá verzia zadarmo, ale za peniaze dostanete viac možností.

Financie
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
  • Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
  • Časovo neobmedzená verzia zadarmo
  • Skúška zadarmo
  • Možnosť jednorazovej platby
8.7/10

Či už hľadáte akékoľvek funkcie, prvou vecou, ​​ktorú človeka pri výbere live chatu zaujíma, je cena. Spravidla sa stretnete s tarifou, pri ktorej platíte mesačne. Niekedy tiež live chat ponúka verziu zadarmo (časovo obmedzenú alebo neobmedzenú). Ako je na tom ale Smartsupp?

Mesačná tarifa 1 (za 1 operátora)
4 EUR
Mesačná tarifa 2 (za 1 operátora)
8 EUR
Mesačná tarifa 3 (za 1 operátora)
20 EUR
Časovo neobmedzená verzia zadarmo
Ano
Skúška zadarmo
Ano
Možnosť jednorazovej platby
Ne

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzácií
  • Počet operátorov
  • Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
  • Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
  • Pripravené odpovede
  • Automatické pozdravenie
  • Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
  • Transfer konverzácie medzi operátormi
  • Prispôsobenie CSS
  • Súkromné ​​poznámky
  • Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
  • Počet stránok
  • Offline správy
  • Video nahrávky činnosti užívateľa
  • Notifikácia pre operátora (email, push,...)
  • Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
  • API
9.4/10

Okrem live chatu aj videonahrávky činnosti návštevníkov.

Každý majiteľ eshopu či webu má pre svoj projekt iné priority. Niekto ocenia jednoduchú možnosť presúvať konverzácie medzi operátormi. Iný naopak treba lipnúť na riadnom upozorňovaní, keď návštevník napíše a operátor (vy) nie je online napr. skrz push notifikácie alebo email. Pokiaľ máte náročnejšie požiadavky na customizáciu chát okna, aby rezonovalo s vaším brandom, potom má napríklad zmysel sa pozerať po možnosti CSS úprav. Vybrali sme preto tie najdôležitejšie parametre služby Smartsupp a napchali ich do jednej prehľadnej tabuľky:

Počet konverzácií
neobmedzene
Počet operátorov
neobmedzene
Profily zákazníkov (história, lokácia,...)
Ano
Hodnotenie spokojnosti s odpoveďou
Ano
Pripravené odpovede
Ano
Automatické pozdravenie
Ano
Sledovanie konverzií oslovených návštevníkov
Ano
Transfer konverzácie medzi operátormi
Ano
Prispôsobenie CSS
Ano
Súkromné ​​poznámky
Ano
Co-Browsing (spolupráca v reálnom čase)
Ne
Počet stránok
neobmedzene
Offline správy
Ano
Video nahrávky činnosti užívateľa
Ano
Notifikácia pre operátora (email, push,...)
Ano
Zaslanie kópie konverzácie na e-mail
Ano
API
Ano

Kompatibilita a podpora
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Prispôsobené na mobilné zobrazenie
  • Je frontend softvéru v slovenčine?
  • Je softvér v angličtine?
  • Podpora v slovenčine
  • Live chat
  • Email
  • Telefón
  • FAQ
9.4/10

Slovenská podpora bez telefónu.

Mobilná návštevnosť už dávno nie je len doplnkom k tej desktopovej… preto je v mnohých prípadoch zásadné, či sa chat okno zobrazuje správne aj na mobilných zariadeniach. Pre mnohých je tiež dôležitým faktorom, či je softvér v češtine alebo či podpora komunikuje po slovensky. Ako si v kompatibilite a podpore vedie Smartsupp?

Prispôsobené na mobilné zobrazenie
Ano
Je frontend softvéru v slovenčine?
Ano
Je softvér v angličtine?
Ano
Podpora v slovenčine
Ano
Live chat
Ano
Email
Ano
Telefón
Ne
FAQ
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Chýba vám pri Smartsuppe nejaké funkcie? Skúste sa pozrieť na porovnanie nástrojov na web chat.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

6 skúseností

Měl jsem trochu problém s nasazením chatu na můj web, ale dostalo se mi rychlé pomoci, za kterou moc děkuji.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Smartsupp používáme na našem webu se svítidly. My jsme s jeho fungováním spokojeni a řekl bych, že naši zákazníci také.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Smartsupp je skvělý nástroj pro komunikaci se zákazníky. Pokud moji klienti něco potřebují, nebo nemohou dohledat, optají se pomocí chatu a neodcházejí, tak jako tomu bylo dříve.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Prostě se mi to líbí. Jednoduché, chytré a uživatelsky přívětivé.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Díky chatu se nám zvýšil prodej na e-shopu o 15 %. Jsme spokojení a určitě doporučujeme vyzkoušet.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Jsem spokojen se Smartsupp na maximum!

Hodnocení - 3
Karel Novák
12. 5. 2020