Partnernaurovni.sk Recenzia Partnernaurovni.sk Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 8. 2022

Stručně/vhodné pro

Zoznamka Partnernaurovni.sk patrí k tým najznámejším na Slovensku (aj v Európe). Na zámorských trhoch ako je USA, Austrália a pod. vystupuje pod brandom EliteSingles – ide o celosvetovú veľmoc v zoznamovaní. Dobré ohlasy má od ľudí, ktorí hľadajú skôr vážnejšiu známosť. Naopak, užívatelia, ktorí hľadajú primárne flirt či krátkodobú známosť, tu príliš nepochodia (pre tých odporúčame skôr Badoo alebo Tinder). Hoci máte možnosť službu využiť zadarmo, takmer nič v bezplatnej verzii neurobíte. V platenej verzii naopak dostávate odporúčania od Partnernaurovni.sk na potenciálnych partnerov podľa osobnostného testu, ktorý absolvujete pri registrácii (na základe vašich záľub, životných hodnôt či trebárs preferovaného náboženstva). Okrem toho môžete tiež vyhľadávať možné náprotivky zo svojho okolia pomocou pokročilého vyhľadávača.

Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
9/10
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.4/10
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.8/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Výhody

  • Vedecká metóda zoznámenia sa, založená na osobnostnom teste; možnosť aj vlastného vyhľadávania medzi užívateľmi
  • Veľká základňa používateľov
  • Ideálna pre vážnejší vzťah

Nevýhody

  • Vo verzii zadarmo neurobíte skoro nič
  • Sťažnosti od užívateľov na neupozornenie pri predlžovaní členstva (odporúčame rušiť členstvo v predstihu)

Základnou hodnotou Partnernaurovni.sk je bezpečnosť, preto sa tu profily schvaľujú manuálne. Aj keď si za túto zoznamku budete musieť zaplatiť, výhodou je, že táto vstupná bariéra odradí väčšinu podvodníkov a výsledkom je menšie percento falošných profilov (buďte však stále obozretní pri zoznamovaní cez internet). Mobilná aplikácia je dostupná pre iOS aj Android a tie sa od webu takmer nelíšia (sú ale mierne „osekané“).

1 Partnernaurovni

Ak teda hľadáte skôr vážnejšiu známosť a nevadí vám si priplatiť, potom Partnernaurovni.sk je teraz v roku asi tou najlepšou možnou cestou. Nevýhodou pre niektorých môže byť vyšší pomer ľudí v strednom veku a to, že málokto na tejto platforme hľadá voľnejšie vzťahy. Kritika od niektorých užívateľov padla aj na automatické predĺženie členstva – treba si dať pozor a zrušiť si ho v predstihu.

Financie
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.4/10

13 Partnernaurovni
Okrem verzie zadarmo, kde neurobíte skoro nič, máte na výber z troch taríf. Môžete platiť raz za 3 mesiace 84 €, raz za pol roka 120 € a raz za rok 179 €.

Cena
Suma, ktorú používateľ zaplatí za členstvo v zoznamke na určité časové obdobie (mesiac, pol roka, rok atď.)
179 €/ročne
Garancia sprostredkovania
Informácie o tom, či zoznamovacia služba zaručuje, že bude skutočne schopná dohodnúť stretnutie s hľadaným partnerom - že bude schopná vytvoriť primeranú ponuku používateľov na základe vyplneného dotazníka.
Ano
Verzia zadarmo
Informácie o tom, či môžete zoznamku používať bezplatne.
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
9.8/10

Výber správnej zoznamky je náročný proces, preto sme vybrali tie parametre, podľa ktorých si ich nezadaní najčastejšie vyberajú. Najväčší dôraz však kladieme na jej obľúbenosť a počet užívateľov, pretože to je vo finále rozhodujúci faktor, či na danej platforme máte šancu nájsť svoj dokonalý náprotivok.

Vedecká metóda zoznámenia
Vedecká metóda oboznamovania funguje na princípe prevzatom zo zahraničia. Na základe dotazníka, ktorý používateľ vyplní, ideálne hneď pri registrácii, systém prejde všetky informácie o používateľoch a vyberie - z psychologického hľadiska - používateľov, ku ktorým by sa mal vyhľadávač najlepšie priradiť.
Ano
Manuálne schválenie profilu
Každý profil používateľa sa ručne skontroluje a buď sa schváli, alebo zamietne. Takto je možné zachytiť viac falošných profilov.
Ano
Zasielanie správ
Informácie o tom, či si používatelia môžu navzájom posielať správy. Táto služba je často obmedzená tým, či používateľ má alebo nemá zaplatené členstvo v zoznamke.
Ano
Platená zoznamka (menej falošných profilov)
Je zoznamka platená? Platená zoznamka zvyčajne odradí podvodníkov a vtipkárov. Je menej falošných profilov a menej neaktívnych profilov.
Ano
Vhodné skôr pre:
Informácie o tom, či je zoznamka vhodnejšia na vážne randenie alebo na flirtovanie, priateľstvo, pre náročných atď.
vážna známosť
Počet mesačných návštev
Koľko návštev za mesiac webová stránka zaznamená.
324 tis
Počet registrovaných užívateľov
Koľko používateľov je zaregistrovaných na zoznamke (bezplatné a platené profily)
13 mil (po celej Európe)

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Komunikuje podpora iba cez kontaktný formulár? Ponúka aj telefonickú či e-mailovú komunikáciu? A rozbehnete Partnernaurovni.sk aj ako mobilnú aplikáciu? To nájdete v tabuľke nižšie:

Email
Je možné kontaktovať podporu e-mailom?
Ne
Telefón
Je možné kontaktovať podporu telefonicky?
Ne
Kontaktný formulár
Existuje na zoznamke kontaktný formulár na zasielanie otázok?
Ano
Live chat
Je na webovej stránke k dispozícii živý chat na spojenie s klientskou podporou?
Ne
Sekcia FAQ na webe
Nájdete na zoznamke sekciu s najčastejšími otázkami?
Ano
Web
Má zoznamka svoju webovú stránku? Je možné na ňom aktívne vyhľadávať svojho vysnívaného partnera, alebo si musíte stiahnuť aplikáciu?
Ano
Mobilné aplikácie iOS
Má zoznamka aplikáciu pre iPhone?
Ano
Mobilné aplikácie Android
Má zoznamka aplikáciu pre mobilné telefóny alebo tablety so systémom Android?
Ano

Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!