Spoznajmesa.sk Recenzia Spoznajmesa.sk Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 8. 2022

Stručně/vhodné pro

Portál Spoznajmesa.sk má všetko, čo by ste od zoznamky čakali, až na gigantickú základňu užívateľov, ktorú nemá až tak ohromujúcu – mesačnú návštevnosť má menšiu než napr. konkurenčný Partnernaurovni.sk. Keďže ide z veľkej časti o neplatenú zoznamku, je pomer kvality a „ceny“ obstojný. Hoci musíte mať na pamäti, že pri bezplatných zoznamkách je väčšie percento falošných profilov z radov vtipálkov či podvodníkov, stále je tu veľký priestor na zoznámenie.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
Hodnotenie redakcie
hodnotené 18 parametrov
8.8/10
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrov:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.8/10
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
8.9/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrov:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Výhody

  • Z veľkej časti bezplatná zoznamka
  • Užívateľsky prívetivé prostredie a rad funkcií (napr. rýchlozoznamka, chatovanie s ľuďmi, ktorí sú online či porovnávanie náprotivku s vaším ideálnym partnerom)

Nevýhody

  • Netransparentná komunikácia toho, čo človek dostane s prémiovým členstvom
  • Väčšie riziko falošných profilov (bezplatná zoznamka)

1 Spoznajmesa
K tomu pomáha rad funkcií: môžete voľne surfovať a vyhľadávať medzi profilmi užívateľov, pozerať sa, kto je online, využívať funkciu rýchlozoznamky podobnej tej na Badoo, či porovnávať profily svojich náprotivkov so svojimi navolenými požiadavkami. Ak nelipnete na mobilnej aplikácii, ide o užívateľsky prívetivú a funkcionálne nadupanú zoznamku. Bohužiaľ, nie je však kompletne zadarmo a ak si ju nezaplatíte, máte obmedzený prístup do profilov, počet správ a množstvo informácií, ktoré môžete na profile o sebe oznámiť. Prechádzať na prémiové členstvo však nie je podľa radu užívateľov nutné a vystačíte si s bezplatným. Ak hľadáte bezplatnú zoznamku na flirt či vážnu známosť s užívateľsky prívetivým prostredím, pritom budete mať na pamäti, že je tu väčšie riziko falošných profilov, potom vám Spoznajmesa.sk môže dobre poslúžiť.

Financie
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garancia sprostredkovania
  • Verzia zadarmo
8.8/10

Ide primárne o bezplatnú zoznamku, pričom však v jeden moment narazíte na určité limity tarify zadarmo ako: obmedzenie počtu správ či informácií, ktoré o sebe môžete oznámiť. Viac funkcií si môžete odomknúť plateným ročným členstvom za 107 €.

Cena
Suma, ktorú používateľ zaplatí za členstvo v zoznamke na určité časové obdobie (mesiac, pol roka, rok atď.)
0 € až 107 €/ročne
Garancia sprostredkovania
Informácie o tom, či zoznamovacia služba zaručuje, že bude skutočne schopná dohodnúť stretnutie s hľadaným partnerom - že bude schopná vytvoriť primeranú ponuku používateľov na základe vyplneného dotazníka.
Ne
Verzia zadarmo
Informácie o tom, či môžete zoznamku používať bezplatne.
Ano

Dôležité parametre
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vedecká metóda zoznámenia
  • Manuálne schválenie profilu
  • Zasielanie správ
  • Platená zoznamka (menej falošných profilov)
  • Vhodné skôr pre:
  • Počet mesačných návštev
  • Počet registrovaných užívateľov
8.9/10

Výber správnej zoznamky je náročný proces, preto sme vybrali tie parametre, podľa ktorých si ich nezadaní najčastejšie vyberajú. Najväčší dôraz však kladieme na jej obľúbenosť a počet užívateľov, pretože to je vo finále rozhodujúci faktor, či na danej platforme máte šancu nájsť svoj dokonalý náprotivok.

Vedecká metóda zoznámenia
Vedecká metóda oboznamovania funguje na princípe prevzatom zo zahraničia. Na základe dotazníka, ktorý používateľ vyplní, ideálne hneď pri registrácii, systém prejde všetky informácie o používateľoch a vyberie - z psychologického hľadiska - používateľov, ku ktorým by sa mal vyhľadávač najlepšie priradiť.
Ne
Manuálne schválenie profilu
Každý profil používateľa sa ručne skontroluje a buď sa schváli, alebo zamietne. Takto je možné zachytiť viac falošných profilov.
Ano
Zasielanie správ
Informácie o tom, či si používatelia môžu navzájom posielať správy. Táto služba je často obmedzená tým, či používateľ má alebo nemá zaplatené členstvo v zoznamke.
Ano
Platená zoznamka (menej falošných profilov)
Je zoznamka platená? Platená zoznamka zvyčajne odradí podvodníkov a vtipkárov. Je menej falošných profilov a menej neaktívnych profilov.
Ano
Vhodné skôr pre:
Informácie o tom, či je zoznamka vhodnejšia na vážne randenie alebo na flirtovanie, priateľstvo, pre náročných atď.
flirt i vážna známosť
Počet mesačných návštev
Koľko návštev za mesiac webová stránka zaznamená.
104 tis
Počet registrovaných užívateľov
Koľko používateľov je zaregistrovaných na zoznamke (bezplatné a platené profily)
200 tis

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefón
  • Kontaktný formulár
  • Live chat
  • Sekcia FAQ na webe
  • Web
  • Mobilné aplikácie iOS
  • Mobilné aplikácie Android
8.7/10

Komunikuje podpora iba cez kontaktný formulár? Ponúka aj telefonickú či e-mailovú komunikáciu? A rozbehnete Spoznajmesa.sk aj ako mobilnú aplikáciu? To nájdete v tabuľke nižšie:

Email
Je možné kontaktovať podporu e-mailom?
Ne
Telefón
Je možné kontaktovať podporu telefonicky?
Ne
Kontaktný formulár
Existuje na zoznamke kontaktný formulár na zasielanie otázok?
Ano
Live chat
Je na webovej stránke k dispozícii živý chat na spojenie s klientskou podporou?
Ne
Sekcia FAQ na webe
Nájdete na zoznamke sekciu s najčastejšími otázkami?
Ano
Web
Má zoznamka svoju webovú stránku? Je možné na ňom aktívne vyhľadávať svojho vysnívaného partnera, alebo si musíte stiahnuť aplikáciu?
Ano
Mobilné aplikácie iOS
Má zoznamka aplikáciu pre iPhone?
Ano
Mobilné aplikácie Android
Má zoznamka aplikáciu pre mobilné telefóny alebo tablety so systémom Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nie ste spokojní s touto zoznamkou a hľadáte niečo lepšie? Vyskúšajte naše porovnanie najlepších zoznamiek na Slovensku.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!