Zájazdy.sk Recenzia Zájazdy.sk Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

30. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Zájazdy.sk je cestovná kancelária, ktorá zhromažďuje zájazdy od celkovo 142 cestovných kancelárií, ktorých zájazdy si môžete zakúpiť pod jednou strechou. Spoločnosť pôsobí od roku 2003 a teraz máte záruku na svoju dovolenku – ak si ju kúpite na Zájazdy.sk a cestovná kancelária skrachuje, do 30 dní dostanete svoje peniaze späť. Užitočnou vecou pri výbere cesty sú recenzie používateľov hotelov, ktoré sa počas svojho pôsobenia podarilo zhromaždiť v slušnom množstve. Zásluhu na tom má aj ich vyhľadávač kvalitných zájazdov, kde si môžete zájazdy filtrovať aj podľa vzdialenosti od pláže alebo veľkosti izby.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 33 parametrů:
  • Exotické zájazdy
  • Lyžiarske zájazdy a hory
  • Dovolenka s deťmi
  • Dovolenka a aquapark
  • Adventné zájazdy
  • Dovolenka a potápanie
  • Luxusná dovolenka
  • Poznávacie zájazdy
  • Dovolenka pre seniorov
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájazdy
  • Kúpele a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájazdy
  • Športové zájazdy
  • Adrenalín
  • Last minute
  • First Minute
  • Počet cestoviek v ponuke
  • Približný počet zájazdov
  • Počet pobočiek
  • Užívateľské recenzie na hotele
  • Vlastný cestovateľský magazín
  • Prenájom áut
  • Predaj leteniek
  • Rok založenia firmy
  • Počet fanúšikov na facebooku
  • Live chat
  • Telefón
  • E-mail
  • Odpoveď do 24 hod
  • Odpovede/otázky
  • Pracovný čas
Hodnotenie redakcie
hodnotené 33 parametrov
8.8/10
Hodnotenie používateľov
hodnotené 16x Pridať hodnotenie
3.8/5
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrov:
  • Exotické zájazdy
  • Lyžiarske zájazdy a hory
  • Dovolenka s deťmi
  • Dovolenka a aquapark
  • Adventné zájazdy
  • Dovolenka a potápanie
  • Luxusná dovolenka
  • Poznávacie zájazdy
  • Dovolenka pre seniorov
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájazdy
  • Kúpele a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájazdy
  • Športové zájazdy
  • Adrenalín
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrov:
  • Počet cestoviek v ponuke
  • Približný počet zájazdov
  • Počet pobočiek
  • Užívateľské recenzie na hotele
  • Vlastný cestovateľský magazín
  • Prenájom áut
  • Predaj leteniek
8.1/10
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 2 parametrov:
  • Rok založenia firmy
  • Počet fanúšikov na facebooku
9.7/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrov:
  • Live chat
  • Telefón
  • E-mail
  • Odpoveď do 24 hod
  • Odpovede/otázky
  • Pracovný čas
9/10

Výhody

  • Garancia vrátenia peňazí v prípade krachu CK
  • Jeden z najnavštevovanejších porovnávačov zájazdov
  • Pokročilé vyhľadanie zájazdov

Nevýhody

  • Ponúkaný počet zájazdov nie je tak ohromujúci

Jedna z najznámejších cestovných agentúr s vychytaným vyhľadávačom zájazdov

Kategórie zájazdov
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájazdy
  • Lyžiarske zájazdy a hory
  • Dovolenka s deťmi
  • Dovolenka a aquapark
  • Adventné zájazdy
  • Dovolenka a potápanie
  • Luxusná dovolenka
  • Poznávacie zájazdy
  • Dovolenka pre seniorov
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájazdy
  • Kúpele a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájazdy
  • Športové zájazdy
  • Adrenalín
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10

Hľadáte exotický výlet, pobyt v kúpeľoch alebo dokonca eurovíkend? Niektoré porovnávače zájazdov dokážu vyfiltrovať presne tú kategóriu, ktorú hľadáte. Ale dokáže Zájazdy.sk nájsť presne tie, ktoré hľadáte?

Zajezdy Cz Kategorie Zajezdu

Čo sa týka vyhľadávača zájazdov, je táto webová stránka oveľa jednoduchšia ako jej konkurenti (Invia,TravePortal alebo dokonca Dovolená.cz). Na hornom paneli môžete kliknúť na karty First Minute (Prvá minúta) alebo Vacation (Dovolenka) a rozbaliť tak podrobnejšie informácie. First Minute Grécko, Chorvátsko, Maďarsko, Rakúsko a ďalšie… Po kliknutí na záložku Dovolenka si môžete podrobnejšie vybrať z Last Minute, First Minute, Leto 2021, Exotika, Lyžovanie, Špeciálne ponuky a výbery, Poznávacie zájazdy, Euro víkendy, Kúpele a wellness atď.

Na lište nižšie si môžete vybrať dovolenku podľa krajiny, do ktorej chcete cestovať. Môžete zadať čas dovolenky – kedy chcete ísť a potom počet osôb a detí, ktoré idú na dovolenku.Chcete spoľahlivú a rokmi overenú cestovnú kanceláriu s dostatočným počtom zájazdov a kvalitnými službami? Už vás nebaví vypĺňať zložité filtre a chcete naozaj jednoduchý spôsob zadávania a vyhľadávania dovoleniek? Ak patríte medzi milovníkov prezerania katalógov (aj online), potom je cestovná kancelária Zájazdy.sk presne pre vás.

Exotické zájazdy
Zájazdy do exotických miest, ako je Dominikánska republika, Egypt, Maldivy, Mexiko a ďalšie.
Ano
Lyžiarske zájazdy a hory
Pobyty v horských oblastiach a výlety spojené s lyžovaním a zimnými športmi
Ano
Dovolenka s deťmi
Pobyty a zájazdy určené predovšetkým pre rodičov s deťmi - priestor pre detské hry, zábavu, ihriská, preliezačky, aquaparky atď.
Ano
Dovolenka a aquapark
Pobyty a výlety spojené predovšetkým s pobytom v aquaparku.
Ne
Adventné zájazdy
Adventné zájazdy, zvyčajne do hlavných miest alebo veľkých miest Európy.
Ano
Dovolenka a potápanie
Dovolenka pre milovníkov potápania - destinácie s podporou tohto športu, hotely vybavené pre potápačov atď.
Ano
Luxusná dovolenka
Zájazdy do exotických miest v luxusných hoteloch - Egypt, Thajsko, Zanzibar, Dominikánska republika a ďalšie.
Ano
Poznávacie zájazdy
Poznávacie výlety - pamiatky, prírodné rezervácie atď.
Ano
Dovolenka pre seniorov
Zájazdy a pobyty určené pre seniorov, často so zľavou pre týchto klientov.
Ne
Eurovíkendy
Zájazdy do veľkých európskych miest, najmä počas predĺžených víkendov.
Ano
Golfové zájazdy
Zájazdy pre milovníkov golfu - destinácie a hotely v blízkosti golfových ihrísk.
Ano
Kúpele a wellness
Výlety a pobyty v kúpeľoch a wellness centrách.
Ano
Plavby
Plavby parníkmi a loďami po mori v určitých oblastiach alebo po veľkých riekach (napr. Níle) so zastávkami v dôležitých mestách a prístavoch.
Ano
Skupinové zájazdy
vopred pripravené prehliadky pre veľké skupiny ľudí - napr. školy, záujmové skupiny atď.
Ne
Športové zájazdy
Zájazdy predovšetkým za športom alebo na športové zápasy, majstrovstvá sveta atď.
Ano
Adrenalín
Výlety a túry spojené s adrenalínovými športmi.
Ano
Last minute
Výrazne lacnejšie zájazdy, ktoré sa kupujú na poslednú chvíľu, niekoľko dní alebo dokonca hodín pred odchodom.
Ano
First Minute
Zájazdy zakúpené v dostatočnom predstihu, dokonca aj niekoľko mesiacov vopred, ktoré sú v ponuke cestovnej kancelárie čerstvé. Ich cena môže byť znížená.
Ano
Tip Tip
Náš tip!

Chcete spoľahlivú a rokmi overenú cestovnú kanceláriu s dostatočným počtom zájazdov a kvalitnými službami? Už vás nebaví vypĺňať zložité filtre a chcete naozaj jednoduchý spôsob zadávania a vyhľadávania dovoleniek? Ak patríte medzi milovníkov prezerania katalógov (aj online), potom je cestovná kancelária Zájazdy.sk presne pre vás.

Nižšie nájdete ďalšie ponuky, ktoré vám môžu uľahčiť hľadanie, napríklad katalógy zájazdov – Last Minute, Autom po Európe, Exotika atď. Nižšie sú uvedené najlepšie ponuky leteckých zájazdov, odporúčania cestovných kancelárií atď. Vyhľadávanie je tu naozaj dobré, ale jednoducho mu chýbajú podrobné filtre, ktoré ponúka konkurencia. Na druhej strane, nie je tu toľko výletov, aby ste strávili dlhé hodiny pri výbere. Hoci – aj to môžete urobiť. Záleží na vašej predstave, kam chcete cestovať, alebo ak vôbec neviete, čo chcete.

Jedna z najznámejších cestovných agentúr s vychytaným vyhľadávačom zájazdov

Rozsah služieb
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestoviek v ponuke
  • Približný počet zájazdov
  • Počet pobočiek
  • Užívateľské recenzie na hotele
  • Vlastný cestovateľský magazín
  • Prenájom áut
  • Predaj leteniek
8.1/10

Zajezdy Cz Poznavaci Zajezdy

Použiteľnosť porovnávača zájazdov, ak chcete cestovnú kanceláriu, najviac závisí od rozsahu služieb, ktoré ponúka. Preto považujeme nasledujúcu časť za jednu z najdôležitejších a pri zostavovaní porovnania cestovných kancelárií ju berieme do úvahy.

Cestovná agentúra Zájazdy.sk spolupracuje so 142 cestovnými kanceláriami a ponúka približne 49 tisíc zájazdov. To je podstatne menej ako u niektorých našich konkurentov, ale na druhej strane je výber naozaj bohatý a predovšetkým kvalitný.

Zájazdy.sk má bežne 4 kamenné pobočky, ale v súčasnosti funguje len jedna – v Třebíči. Zájazdy a dovolenky si však môžete pohodlne a lacno zakúpiť online, pričom vám s výberom a rezerváciou zájazdu pomôže tím skúsených operátorov.

Pri výbere správneho hotela vám môžu pomôcť aj recenzie používateľov hotelov, ktorých sa za dobu pôsobenia cestovnej kancelárie nazbieralo pomerne veľa, takže si môžete urobiť reálnu predstavu o tom, ako bude hotel vyzerať a fungovať.

Počet cestoviek v ponuke
S koľkými cestovnými kanceláriami porovnávač spolupracuje.
140+
Približný počet zájazdov
Približne koľko zájazdov porovnávač ponúka.
49 tis.
Počet pobočiek
Koľko pobočiek má cestovná kancelária - je možné navštíviť a dohodnúť si prehliadku v jej kamennej pobočke?
1
Užívateľské recenzie na hotele
Skvelý nástroj na zistenie kvality služieb vybraného zájazdu - používatelia, ktorí cestovali prostredníctvom vybranej cestovnej kancelárie, hodnotia hotely, ktoré navštívili, podľa svojich dojmov a skúseností.
Ano
Vlastný cestovateľský magazín
Má stránka na porovnávanie ciest vlastný cestovateľský časopis, v ktorom sa delí o rôzne tipy a rady na cestovanie?
Ne
Prenájom áut
Agentúra vám zabezpečí prenájom auta v mieste pobytu.
Ne
Predaj leteniek
Agentúra sa okrem iného zaoberá aj predajom leteniek, čo vám ušetrí veľa času a problémov.
Ne

Obľúbenosť
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založenia firmy
  • Počet fanúšikov na facebooku
9.7/10

Dobrá povesť spoločnosti, vrátane cestovnej kancelárie, je ukazovateľom toho, do akej miery môžete cestovnej kancelárii dôverovať. Preto sme pre vás pripravili najdôležitejšie kritériá, pomocou ktorých môžete určiť, ako dobre si Zájazdy.sk počínajú.

Zajezdy Cz Facebook

Jedným zo zaujímavých ukazovateľov solídnej a spoľahlivej spoločnosti je rok jej založenia. To, ako dlho sa spoločnosť udržala na trhu, ukazuje, ako sa jej darí u zákazníkov. Zájazdy.sk pôsobia na trhu od roku 2003 a ich popularita neustále rastie. Dokazuje to aj ďalšie kritérium – popularita medzi používateľmi/fanúšikmi, ktorí sledujú, hodnotia a lajkujú ich stránky a príspevky na Facebooku. Zájazdy.sk majú v súčasnosti viac ako 55 tisíc fanúšikov, čo je naozaj úctyhodné číslo.

Rok založenia firmy
Kedy bola cestovná kancelária/turistická agentúra založená
2003
Počet fanúšikov na facebooku
Koľko fanúšikov má ich stránka na Facebooku
55 000
Jedna z najznámejších cestovných agentúr s vychytaným vyhľadávačom zájazdov

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefón
  • E-mail
  • Odpoveď do 24 hod
  • Odpovede/otázky
  • Pracovný čas
9/10

Hoci Zájazdy.sk nemajú živý chat, kde by boli okamžite k dispozícii, majú e-mailovú a telefonickú linku, ktorá je k dispozícii v pracovných dňoch od 7:30 do 18:00 a v nedeľu od 12:00 do 18:00. Telefónne číslo je 565 656 610 a v prípade potreby naň môžete zavolať aj zo zahraničia.

Použili sme kontaktný e-mail a sme veľmi spokojní. Odpoveď prišla do niekoľkých hodín a bola dostatočná. Nie je výrazne rozsiahla, ale na druhej strane sme nepotrebovali vedieť žiadne zložité veci, ktoré by bolo potrebné rozobrať. Preto hodnotíme klientsku podporu ako vynikajúcu.

Live chat
S pracovníkmi podpory sa môžete spojiť prostredníctvom živého chatu.
Ne
Telefón
Cestovnú kanceláriu môžete kontaktovať telefonicky na klientskej linke.
Ano
E-mail
Pracovníkov podpory môžete kontaktovať e-mailom.
Ano
Odpoveď do 24 hod
Podpora odpovedala na náš dotaz do 24 hodín.
Ano
Odpovede/otázky
Na koľko našich otázok podpora odpovedala?.
5/5
Pracovný čas
Aký je pracovný čas podpory.
Po-pia 7,30 až18 hod, Nie 12 až 18 hod.
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli ste svoju vysnívanú dovolenku na portáli Zájazdy.sk<b>Zájazdy.sk je cestovná kancelária, ktorá zhromažďuje zájazdy od celkovo 142 cestovných kancelárií, ktorých zájazdy si môžete kúpiť pod jednou strechou. Spoločnosť funguje od roku 2003 a teraz máte záruku na svoju dovolenku - ak si ju kúpite na Zájazdy.sk a cestovná kancelária skrachuje, dostanete svoje peniaze späť do 30 dní. Užitočnou vecou pri výbere zájazdu sú užívateľské recenzie hotelov, ktorých sa počas jej fungovania podarilo nazbierať slušné množstvo. Zásluhu na tom má aj ich kvalitný vyhľadávač zájazdov, kde si môžete filtrovať zájazdy aj podľa vzdialenosti od pláže alebo veľkosti izby. - Pozrite sa na ďalšie cestovné kancelárie, ktoré porovnávame na našej webovej stránke.


Prispieť svojou skúsenosťou
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Užívateľské skúsenosti

2 skúseností

Jsou to zloději a podvodníci,objednala jsem si zájezd a zaplatila.Po přijetí platby napsali,že je zájezd vyprodaný,což není pravda.Maji ho v nabídce stále.Nemaji se k tomu,aby peníze vrátili,takže budu podávat trestní oznámení pro podvod

Hodnocení - 3
Jitka Měřilová
11. 8. 2019

Zajezdy.cz…velke zklamani! Nedoporucuji! Sice velky vyber zajezdu,kdyz spolupracuji s CK,ale jakmile nastane problem,nevyresi nic a hazi to jeden na druheho. doporucuji si zajit do dane CK a domluvit se sam a osobne a tyhle zajezdy.cz, uplne vynechat. Nevychazi klientum v nicem vstric,ba naopak, jen same problemy. a to z toho maji provize! Za me velke zklamani a jiz nikdy vic s touto spolecnosti nechci mit nic spolecneho!

Hodnocení - 3
Adam
31. 5. 2019