AWeber Recenzia AWeber Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

19. 6. 2018

Stru─Źn─Ť/vhodn├ę pro

Aweber je jedn├Żm z najpou┼ż├şvanej┼í├şm softv├ęrom pre email marketing najm├Ą v odvetv├ş info a affiliate marketingu.┬á┬áV─Ćaka pokro─Źilej a u┼ż├şvate─żsky pr├şvetivej segment├ícii a analytike, je to ide├ílny n├ístroj pre profesion├ílov, ktor├ş maj├║ s email marketingom u┼ż nejak├ę sk├║senosti.┬áNie je to ide├ílne rie┼íenie pre ├║pln├Żch nov├í─Źikov, preto┼że tu nie je ve─ża ┼íabl├│n a navy┼íe nepon├║ka tarifu zadarmo.

Celkov├ę sk├│re 9.1/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş v┼íech 30 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
Hodnotenie redakcie
hodnoten├ę 30 parametrov
9.1/10
Hodnotenie pou┼ż├şvate─żov
hodnoten├ę 13x Prida┼ą hodnotenie
5/5
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10
Celkov├ę sk├│re 8.8/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametrov:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
8.8/10
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10
Celkov├ę sk├│re 8.3/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
8.3/10

V├Żhody

  • Akceptuj├║ affiliate marketing
  • Maj├║ ve─żmi pokro─Źil├║ segment├íciu a analytiku
  • Nov├Ż tarif zadarmo do 500 kontaktov

Nev├Żhody

  • V porovnan├ş s in├Żmi softv├ęrmi pre email marketing maj├║ hor┼í├ş v├Żber ┼íabl├│n

Videotutoriál AWeber

Video náhled

Financie
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10

Aweber Cenik

Cena patr├ş medzi ┼ítandard – nie je ani extr├ęmne lacn├í ani drah├í.┬áPre predstavu: mesa─Źn├í cena za 500 kontaktov v datab├íze nepresahuje 19$; za 2000 kontaktov d├íte 29$ a za 5000 kontaktov 49$.

Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 500 kontaktov.
19$
Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 2000 kontaktov.
29$
Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 5000 kontaktov.
49$
Vyskúšanie zadarmo
Poskytovate─ż umo┼ż┼łuje stiahnu┼ą si free verziu na ur─Źit├║ dobu alebo s ur─Źit├Żm obmedzen├şm.
Ano

AWeber zadarmo

Pokia─ż si chcete┬á┬áAWeber┬á┬álen ÔÇ×vysk├║┼ía┼ąÔÇť, m├íte mo┼żnos┼ą tak urobi┼ą vo free tarife.┬áK dispoz├şcii v├ím ├║plne zadarmo bude do 500 kontaktov a odo┼ílete s n├şm mesa─Źne 3000 e-mailov├Żch spr├ív.┬áS free tarifom ale m├┤┼żete robi┼ą ove─ża viac – vytv├íra┼ą a odosiela┼ą spravodajcov, automatizova┼ą svoje e-maily, vyu┼ż├şva┼ą RSS na e-maile, vytv├íra┼ą e-maily pretiahnut├şm, k dispoz├şcii v├ím bude na 100 ┼íabl├│n, e-maily vo form├íte HTML, dynamick├Ż obsah , e-maily AMP, hostovan├Ż arch├şv vysielania a tis├şce profesion├ílnych obr├ízkov, ktor├ę m├┤┼żete pri tvorbe e-mailov a newsletterov pou┼ż├şva┼ą.

Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme
Odpor├║─Źame!

AWeber je jedine─Źn├Żm n├ístrojom pre sk├║sen├Żch profesion├ílov aj nov├í─Źikov. V─Ćaka free verzii si m├┤┼żete vysk├║┼ía┼ą v├Ą─Ź┼íinu funkci├ş, slu┼żieb aj marketingov├Żch vychyt├ívok. A ke─Ć roz┼í├şrite svoj adres├ír nad 500 kontaktov, m├┤┼żete prejs┼ą na platen├║ tarifu PRO a z├şska┼ą e┼íte viac.

Free tarifa AWeber┬á┬áje ale ve─żmi ┼ítedr├í aj v ─Ćal┼í├şch oblastiach.┬áSvoje slu┼żby a produkty m├┤┼żete pred├íva┼ą pomocou┬á┬áAWeber Ecommerce┬á, vyu┼ż├şva┼ą neobmedzen├ę vstupn├ę str├ínky aj s kr├ísnymi ┼íabl├│nami, vstupn├ę str├ínky pre vide├í, anal├Żzy m├┤┼żete kontrolova┼ą pomocou Google Analytics a sledovan├şm pixelov na Facebooku.┬áS vo─żn├Żm tarifom z├şskate aj vlastn├ę dom├ęny.┬áNebudete v┼íak ma┼ą mo┼żnos┼ą odobra┼ą logo AWeber, ─Źo m├┤┼że v niektor├Żch pr├şpadoch p├┤sobi┼ą menej profesion├ílne.

V r├ímci free tarify s├║ aj niektor├ę slu┼żby v oblasti segment├ície, hl├ísenia, AWeber Commerce, ozn├ímenia push na webe, integr├ícia, migr├ícia zadarmo a samozrejme ┼żiv├í podpora na v┼íetk├Żch mo┼żn├Żch kan├íloch 24 hod├şn denne 7 dn├ş v t├Ż┼żdni.┬áPokia─ż by sme to mali zhrn├║┼ą, tak free tarif v├ís v podstate obmedz├ş predov┼íetk├Żm po─Źtom kontaktov a odoslan├Żch e-mailov.┬áPo─Ćme sa teda pozrie┼ą, ako je to v pr├şpade tarify platen├ęho.

Tarif PRO – ceny a v├Żhody

Aweber Tarif Pro Porovnani

Pokia─ż sa rozhodnete pre pokro─Źilej┼íie slu┼żby, alebo m├íte vo svojej datab├íze viac ako 500 kontaktov, pon├║ka┬á┬áAWeber tarifu PRO┬á.┬áJeho cena sa odv├şja pr├íve od spom├şnan├ęho po─Źtu kontaktov v datab├íze.┬áDo 500 kontaktov zaplat├şte mesa─Źne 19 USD, do 2500 29 USD mesa─Źne a napr. pri 5000 kontaktoch (vr├ítane) je to cena 49 USD mesa─Źne.┬áNa upresnenie ceny pod─ża po─Źtu va┼íich odberate─żov odporu─Ź├şme nahliadnu┼ą priamo do cenn├şka na str├ínkach AWeber a zada┼ą si do tabu─żky nielen po─Źet kontaktov, ale aj ─Źasov├ę rozmedzie – chcete plati┼ą mesa─Źne, ┼ítvr┼ąro─Źne ─Źi ro─Źne?

Tarif PRO v├ís nijako neobmedzuje po─Źtom odoslan├Żch e-mailov a popri v┼íetk├Żch u┼ż vy┼í┼íie menovan├Żch funkci├ích a slu┼żb├ích, ktor├ę s├║ k dispoz├şcii aj pri free tarife, s├║ tu navy┼íe behavior├ílna automatiz├ícia, testovanie e-mailov├ęho rozdelenia, opustenie ko┼í├şka alebo ozna─Źenie n├íkupu ÔÇô informovanie klienta, ┼że nedokon─Źil n├íkup a pod., odkazy na sledovanie kliknut├ş, a mo┼żnos┼ą odobratia loga/zna─Źky AWeberu.┬á─îo sa t├Żka ─Ćal┼í├şch slu┼żieb, je mo┼żn├ę uklada┼ą a odosiela┼ą e-maily do vlastn├Żch segmentov, vyu┼ż├şva┼ą pokro─Źil├║ anal├Żzu spr├ív, pokro─Źil├║ anal├Żzu publika a ├║─Źtu, sledovanie webov├Żch str├ínok alebo sledovanie predaja e-mailom.

Ako vid├şte sami,┬á┬áAWeber je geni├ílny n├ístroj pre profesion├ílny e-mail marketing, ale m├┤┼że vyhovova┼ą aj nov├í─Źikom.┬áT├ş ale najsk├┤r zo za─Źiatku nebud├║ vedie┼ą, ako v┼íetky funkcie vyu┼ż├şva┼ą a m├┤┼że sa ─żahko sta┼ą, ┼że ich bud├║ dokonca mias┼ą.

Posielanie emailov
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10

Aweber Posilani Emailu

Ako u┼ż sme spomenuli vy┼í┼íie,┬á┬áAWeber poskytuje pl├ínovanie e-mailov┬á, pokro─Źil├║ segment├íciu, vyu┼żitie autoresponderu a plno ─Ćal┼í├şch u┼żito─Źn├Żch funkci├ş.┬áUmo┼ż┼łuje sledova┼ą ┼ítatistiku miery otvorenia emailov a miery kliknut├ş na odkaz, rovnako ako pokro─Źil├║ anal├Żzu spr├ív, publika, ├║─Źtu at─Ć. Skvel├Żm pomocn├şkom je AWeber Ecommerce, ktor├Ż u─żah─Źuje predaj v├Żrobkov a slu┼żieb, umo┼ż┼łuje sledovanie predaja a n├íkup zna─Źiek.┬áVe─żkou v├Żhodou AWeberu tie┼ż je, ┼że ho m├┤┼że obsluhova┼ą neobmedzen├Ż po─Źet pou┼ż├şvate─żov a to ako v tarife PRo, tak vo free verzii.

Meranie miery otvorenia
Inform├ície o tom, ko─żko klientov otvorilo vami zaslan├Ż e-mail/newsletter.
Ano
Meranie miery prekliknutia
Ko─żko ─Źitate─żov otvoren├Ż e-mail rozkliklo - prekliklo sa odkazom v spr├íve na str├ínku/produkt/slu┼żbu...
Ano
Plánovanie emailov
V programe je mo┼żn├ę presne napl├ínova┼ą d├ítum a ─Źas, kedy bud├║ e-maily odosielan├ę.
Ano
Automatick├í odpove─Ć
Autoresponder je mo┼żn├ę pova┼żova┼ą za jeden z d├┤le┼żit├Żch marketingov├Żch kan├ílov. Ide o e-maily, ktor├ę s├║ automaticky rozosielan├ę pr├şjemcom z datab├ízy. Rozosielanie prebieha na z├íklade nejakej akcie. T├í m├┤┼że by┼ą uskuto─Źnen├í napr. na webov├Żch str├ínkach.
Ano

Tvorba emailov
Celkov├ę sk├│re 8.8/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
8.8/10

Aweber Vytvoreni Emailu

AWeber m├í kvalitn├Ż n├ístroj na tvorbu e-mailov┬á.┬áN├íjdete tu responz├şvne ┼íabl├│ny, n├íh─żady emailov v r├┤znych zariadeniach, z├íkladn├Ż editor na ├║pravu obr├ízkov, mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi ─Źi vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS.┬áVyu┼ż├şva┼ą m├┤┼żete a┼ż 1000 profesion├ílnych obr├ízkov, ale v─Ćaka pokro─Źilej integr├ícii je mo┼żn├ę upravova┼ą obr├ízky aj v programoch ako je Canva alebo Adobe Photoshop.┬áNech├Żba ani funkcia A/B testovania, ktor├í v├ím pom├┤┼że n├íjs┼ą tie najlep┼íie funguj├║ce nadpisy.┬áTen, kto by chcel vyu┼żi┼ą slu┼żby dizajn├ęra na ┼íabl├│nu na mieru, mus├ş naja┼ą extern├ęho grafika, preto┼że to┬á┬áAWeber┬á┬áv ponuke nem├í.

Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
Tvorba e-mailu pre zobrazenie v PC.
Ano
Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
S├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny responz├şvne? Ako bud├║ vyzera┼ą na PC a ako na mobiln├Żch zariadeniach? Nikdy neviete, v akom zariaden├ş si klient v├í┼í e-mail otvor├ş.
Ano
N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
Je mo┼żn├ę pozrie┼ą sa pri vytv├íran├ş e-mailu na to, ako bude vyzera┼ą v PC/mobile?
Ano
Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
Ako sa pracuje s editorom obr├ízkov? Je dostato─Źne jednoduch├Ż na to, aby s n├şm zvl├ídli pracova┼ą napr├şklad aj menej zdatn├ş jedinci?
Ano
Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
Pre pokro─Źil├Żch u┼ż├şvate─żov je d├┤le┼żit├ę, aby si mohli e-mail a v┼íetko okolo neho prisp├┤sobi┼ą pod─ża seba ÔÇô obsah, design at─Ć. Nechc├║ sa spolieha┼ą na ┼íabl├│ny.
Ano
Správa súborov
Je d├┤le┼żit├ę, aby ste si mohli s├║bory v programe ─żubovo─żne pres├║va┼ą, pomenova┼ą, ozna─Źi┼ą, rozdeli┼ą, segmentova┼ą at─Ć.
Ano
Navrhnutie šablóny mailu na mieru
V pr├şpade, ┼że v├ím nevyhovuj├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny a neviete si sami vytvori┼ą vlastn├Ż dizajn pomocou HTML, je potrebn├Ż z├ísah profesion├íla. Niektor├ę spolo─Źnosti ho pon├║kaj├║ za pr├şplatok, in├ę umo┼ż┼łuj├║, aby ste integrovali vlastn├ę ┼íabl├│ny vytvoren├ę va┼íim extern├Żm pracovn├şkom.
Ne
A/B testovanie
A/B testovanie je klasick├í marketingov├í met├│da, ktor├í m├í za cie─ż zv├Ż┼íi┼ą konverzie ─Źi konverzn├ę pomery projektu prostredn├şctvom zmeny jedn├ęho funk─Źn├ęho alebo designov├ęho prvku.
Ano

Správa databázy a lokalizácie
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10

Aweber Sprava

Z├íkladom ka┼żd├ęho dobr├ęho emailov├ęho n├ístroja by mala by┼ą mo┼żnos┼ą odhl├ísenia sa z datab├ízy, ─Źo je pre┬á┬áAWeber┬á┬ásamozrejmos┼ąou.┬áPokia─ż m├íte u┼ż nejak├ę kontakty, m├┤┼żete ich bez probl├ęmov importova┼ą;┬árovnako tak ako exportova┼ą.┬áNemus├şte zbiera┼ą iba emaily ─Źi men├í, ale ├║plne ─żubovo─żn├║ inform├íciu v─Ćaka funkcii vlastn├Żch pol├ş.┬á─îo rozhodne ocen├şte, je segment├ícia klientov/odberate─żov.┬á─Żahko tak po┼ílite konkr├ętne e-maily len t├Żm kontaktom, ktor├Żm skuto─Źne chcete.┬áZamedz├şte tak spamovaniu kontaktov, ktor├ę o ur─Źit├ę e-maily nestoja, alebo sa ich v├┤bec net├Żkaj├║.┬áAWeber umo┼ż┼łuje okrem in├ęho aj zasiela┼ą inform├ície o opusten├ş ko┼í├şka alebo nedotiahnutom n├íkupe.

Pokia─ż neovl├ídate angli─Źtinu, nebudete asi pote┼íenie z ├║plne neexistuj├║cej lokaliz├ície do slovensk├ęho jazyka.┬áTo sa v┼íak d├í jednoducho vyrie┼íi┼ą pomocou webov├ęho preklada─Źa.┬áLen pozor na niektor├ę v├Żrazy, ktor├ę m├┤┼żu by┼ą prelo┼żen├ę tak, ┼że vypadn├║ z kontextu vety.

Import kontaktov
Pokia─ż u┼ż m├íte/vyu┼ż├şvate niektor├ę kontakty, ur─Źite v├ís zauj├şma, ─Źi bude mo┼żn├ę ich do e-mail marketingov├ęho n├ístroja importova┼ą.
Ano
Export kontaktov
Pokia─ż sa rozhodnete zmeni┼ą poskytovate─ża, budete potrebova┼ą svoje kontakty zase exportova┼ą - ÔÇőÔÇőprenies┼ą do in├ęho/nov├ęho e-mail marketingov├ęho n├ístroja. Potom sa bude hodi┼ą export kontaktov.
Ano
Poskytnutie opt-in formulárov
Webov├Ż formul├ír a Double opt in Webov├Ż formul├ír sl├║┼żi na zber kontaktov z V├í┼ího webu
Ano
Segmentovanie kontaktov
Segment├ícia kontaktov je d├┤le┼żit├í v pr├şpade, ┼że chcete rozdeli┼ą klientov do r├┤znych skup├şn a ka┼żd├ę zasiela┼ą in├ę spr├ívy. Napr. klienti, ktor├ş nak├║pili vo va┼íom e-shope a vy chcete zasla┼ą dotazn├şk spokojnosti/ponuku so z─żavou na bud├║ci n├íkup a pod., klienti, ktor├ş v├íhaj├║ a vy ich chcete prin├║ti┼ą k n├íkupu z─żavovou akciou at─Ć.
Ano
Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
Niekedy sa stane, ┼że u┼ż pre klienta nie je odber va┼íich e-mailov d├┤le┼żit├Ż. Potom sa rozhodne ho zru┼íi┼ą. Je vhodn├ę, aby mali va┼íi klienti t├║to mo┼żnos┼ą priamo v e-maile. Nedoch├ídza tak k spamovaniu schr├ínky a klient sa s├ím rozhodne, ─Źi chce alebo nechce newslettre odobera┼ą.
Ano
Podpora vlastn├Żch pol├ş
Mo┼żnos┼ą vytv├íra┼ą si v projekte vlastn├ę pole ÔÇô inform├ície.
Ano
Web v CZ/SK
Je web spolo─Źnosti aj slovenskom jazyku, alebo je k dispoz├şcii iba AJ, popr. ─Ćal┼íie cudzie jazyky?
Ne

Podpora
Celkov├ę sk├│re 8.3/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
8.3/10

Aweber Podpora

AWeber nie je len ┼ípi─Źkov├Żm n├ístrojom pre e-mail marketing, ale m├í aj dobre vyrie┼íen├║ podporu┬á.┬áJe jedno, ─Źi vyu┼ż├şvate tarifu vo─żn├║ alebo platen├║ a je jedno, ko─żko kontaktov v datab├íze m├íte.┬áPodpora na e-maile, live chate aj telef├│ne je v├ím k dispoz├şcii 24 hod├şn 7 dn├ş v t├Ż┼żdni, je ochotn├í, ├║stretov├í a r├Żchlo porad├ş, ─Źi u┼ż sa jedn├í o nie─Źo teoretick├ęho alebo technick├ęho.

My sme vyu┼żili live chat a odpoved├ş sme sa do─Źkali okam┼żite.┬áPani na chate bola mil├í, ├║stretov├í a ani raz nezav├íhala.┬áV┼íetko ochotne vysvetlila, popr.┬áposlala odkaz na podrobnej┼íie inform├ície.

Podpora v CZ/SK
Ne
Live chat
Ano
Email/kontaktn├Ż formul├ír
Mo┼żnost kontaktovat podporu e-mailem nebo kontaktn├şm formul├í┼Öem.
Ano
Telef├│n
Ano
Odpove─Ć do 24 hod├şn
Odpovedala n├ím pomoc na ot├ízky do 24 hod├şn?
Ano
Odpovede/Otázky
Ko─żko odpoved├ş z ko─żk├Żch ot├ízok sme z├şskali?
5/5
Kvalita podpory
Jak hodnot├şme celkovou kvalitu podpory?
V├Żborn├í
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme

Nie je pre v├ís Aweber to prav├ę orechov├ę? Sk├║ste sa pozrie┼ą na porovnanie n├ístrojov pre email marketing.


Prispie┼ą svojou sk├║senos┼ąou
Pod─Ťlte se o n├ízor a pomozte tak ostatn├şm!