MailerLite Recenzia MailerLite Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

19. 6. 2018

Stru─Źn─Ť/vhodn├ę pro

Mailer Lite je u┼ż├şvate─żsky pr├şvetiv├Ż emailov├Ż softv├ęr┬á, ktor├Ż oce┼łuj├║ predov┼íetk├Żm za─Źiato─Źn├şci.┬áDo 1000 kontaktov je softv├ęr bezplatn├Ż a to bez razantn├Żch obmedzen├ş na funkci├ích ÔÇô v tejto tarife m├íte aj autoresponder ─Źi in├ę pokro─Źil├ę funkcie.┬áCena platen├Żch tar├şf je cenovo ove─ża ni┼ż┼íia ako u konkurencie.┬áOce┼łujeme ─Źist├Ż design administr├ície a mo┼żnos┼ą tvorby landing pages na zber emailov.

Celkov├ę sk├│re 9.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş v┼íech 30 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
Hodnotenie redakcie
hodnoten├ę 30 parametrov
9.6/10
Hodnotenie pou┼ż├şvate─żov
hodnoten├ę 10x Prida┼ą hodnotenie
3.4/5
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametrov:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
10/10
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

V├Żhody

  • Maj├║ ┼ítedr├║ tarifu zadarmo
  • ─îist├ę a jednoduch├ę u┼ż├şvate─żsk├ę prostredie
  • Jednoduch├ę vytv├íranie e-mailov├Żch kampan├ş

Nev├Żhody

  • Ide o pomerne mlad├║ spolo─Źnos┼ą a postr├ídaj├║ niektor├ę pokro─Źilej┼íie funkcie

Financie
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10

Mailer Lite Cenik

Ak je MailerLite nie─Ź├şm skuto─Źne v├Żnimo─Źn├Ż, je to po─Źet kontaktov, ktor├ę poskytuje na vyu┼ż├şvanie schr├ínky zadarmo.┬áZatia─ż ─Źo in├ş poskytovatelia v├ím umo┼żnia si ich e-mailingov├Ż n├ístroj zadarmo vysk├║┼ía┼ą, pri─Źom v├ís obmedzia ─Źasovo, alebo poskytovan├Żmi funkciami,┬á┬áMailerLite v├ím umo┼żn├ş zadarmo vyu┼ż├şva┼ą ich slu┼żby a┼ż do 1000 kontaktov┬á.┬áOdosla┼ą pritom m├┤┼żete a┼ż 12 000 e-mailov za mesiac.┬áPre niekoho to m├┤┼że by┼ą dos┼ą, pre niekoho naopak m├ílo.┬áPo─Ćme sa preto pozrie┼ą, ─Źo v┼íetko v r├ímci tarify zadarmo m├┤┼żete urobi┼ą a ak├ę s├║ pr├şpadne ceny u vy┼í┼í├şch tar├şf.

Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 500 kontaktov.
zadarmo
Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 2000 kontaktov.
15$
Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 5000 kontaktov.
30$
Vyskúšanie zadarmo
Poskytovate─ż umo┼ż┼łuje stiahnu┼ą si free verziu na ur─Źit├║ dobu alebo s ur─Źit├Żm obmedzen├şm.
Ano
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme
Odpor├║─Źame!

Pokia─ż chcete plne funk─Źn├Ż n├ístroj pre e-mail marketing, za ktor├Ż chcete plati┼ą minimum a vojdete sa do po─Źtu 1000 kontaktov v adres├íri, je pre v├ís ├║plne ide├ílny pr├íve MailerLite.

MailerLite zadarmo

Mailerlite Zdarma

Pri pl├íne zadarmo m├íte k dispoz├şcii znalostn├║ b├ízu, videon├ívody, e-mailov├║ podporu 24 hod├şn 7 dn├ş v t├Ż┼żdni.┬á─Äalej s├║ k dispoz├şcii slu┼żby v r├ímci e-mailovej kampane ÔÇô editor bohat├ęho textu, integrovan├í ├║prava fotografi├ş, spr├ívca s├║borov a ─Ćal┼íie.┬áPre roz┼í├şrenie po─Źtu u┼ż├şvate─żov ÔÇô odberate─żov poskytuje MailerLite k pl├ínu zadarmo vstupn├ę str├ínky, vlo┼żen├ę registra─Źn├ę formul├íre, vyskakovacie formul├íre, spr├ívu predplatite─żov a mo┼żnos┼ą odhl├ísenia odberu.┬áAle ani to e┼íte nie je v┼íetko.┬áMailerLite je skuto─Źne ┼ítedr├Ż.┬áUmo┼żn├ş v├ím zadarmo aj automatiz├íciu e-mailu, segment├íciu, rozdelenie klientov pod─ża z├íujmov├Żch skup├şn ÔÇô tzv. zna─Źkovanie, RSS kampane a A/B testovanie.┬áK tomu v┼íetk├ęmu m├┤┼żete sledova┼ą e-mailov├ę spr├ívy o kampaniach a prieskumy.

Oh─żadom pripojenia m├íte k dispoz├şcii integr├íciu do r├┤znych platforiem a API.┬áV r├ímci vstupn├Żch str├ínok m├íte k dispoz├şcii web zadarmo, ktor├Ż umo┼ż┼łuje a┼ż 5 vstupn├Żch str├ínok.┬áPokia─ż by ste rad┼íej neobmedzen├ę mno┼żstvo str├ínok, potom si m├┤┼żete priplati┼ą 10 USD mesa─Źne a nebudete nimi obmedzovan├ş.┬áV r├ímci bezplatn├ęho pl├ínu m├íte ─Ćalej k dispoz├şcii neobmedzen├║ prev├ídzku, viac ako 25 prisp├┤sobite─żn├Żch ┼íabl├│n, SSL ┼íifrovanie, s├║lad s GDPR, dvojit├ę prihl├ísenie, prieskum a kv├şz, integr├íciu vyskakovac├şch okien od MailerLite, vlo┼żenie vlastn├ęho k├│du, anal├Żzu a str├ínky prisp├┤soben├ę obsahu na mobiln├Żch zariadeniach.

Platen├ę tarify MailerLite

Ako vid├şte,┬á┬áMailerLite je ve─żmi ┼ítedr├Ż, ─Źo sa t├Żka slu┼żieb, ktor├ę poskytuje v r├ímci free tarify┬á.┬áObmedzenie sa v podstate t├Żka po─Źtu kontaktov.┬áAkon├íhle prekro─Ź├şte 1000 kontaktov/e-mailov├Żch adries v adres├íri, je potrebn├ę priplati┼ą si za vy┼í┼íie tarify.

Do 2500 kontaktov je mesa─Źn├í cena 15 USD, do 5000 kontaktov je 30 USD a do 10.000 kontaktov 50 USD mesa─Źne.┬áV r├ímci t├Żchto pl├ínov potom m├íte okrem u┼ż spom├şnan├Żch slu┼żieb, ktor├ę s├║ k dispoz├şcii aj k pl├ínu free podporu ┼żiv├ęho chatu 24/7, vlastn├Ż HTML editor, ┼íabl├│ny spravodajcu, mo┼żnos┼ą odobra┼ą logo MailerLite, vyskakovacie okn├í propag├ície, pou┼żitie vlastnej dom├ęny, automatick├ę op├Ątovn├ę odoslanie, vyhraden├║ IP a zobrazovanie pod─ża ─Źasov├ęho p├ísma.┬áSlu┼żieb je samozrejme e┼íte ove─ża viac.┬áVol├ím napr. delen├ę testovanie A/B, neobmedzen├Ż po─Źet dom├ęn, prisp├┤sobite─żn├Ż favicon, vytv├íranie ┼íabl├│n a ─Ćal┼íie.┬áPre ├║pln├Ż preh─żad cien a slu┼żieb odpor├║─Źam pozrie┼ą na str├ínky cenn├şka MailerLite.

Doplnky za pr├şplatok

Mailerlite Doplnky

Okrem jednotliv├Żch tar├şf/pl├ínov, ktor├ę sa riadia po─Źtom kontaktov vo va┼íom adres├íri je mo┼żn├ę dok├║pi┼ą e┼íte ─Ćal┼íie doplnkov├ę slu┼żby, ktor├ę si vyber├íte pod─ża toho, ─Źi ich aktu├ílne potrebujete alebo nie.┬áJednu z t├Żchto slu┼żieb sme u┼ż spomenuli pri tarife zadarmo ÔÇô SitesPro.┬áPo─Ćme sa v┼íak na ne pozrie┼ą podrobnej┼íie.

SitesPro

SitesPro v├ím umo┼żn├ş publikova┼ą to─żko webov a cie─żov├Żch str├ínok, ko─żko potrebujete, aby va┼íe podnikanie prekvitalo.┬áBudete ma┼ą neobmedzen├Ż pr├şstup k na┼íim funkci├ím vytv├írania webov, aby ste mohli pon├║knu┼ą p├║tavej┼íie u┼ż├şvate─żsk├ę prostredie.┬áZa t├║to slu┼żbu zaplat├şte u┼ż spom├şnan├Żch 10$ mesa─Źne.

MailerPro

MailerPro v├ím pon├║kne prioritn├║ podporu prostredn├şctvom e-mailu alebo ┼żiv├ęho chatu, ke─Ć to najviac potrebujete a to 24 hod├şn 7 dn├ş v t├Ż┼żdni.┬á┼ápecializovan├Ż spr├ívca MailerLite v├ím pom├┤┼że importova┼ą predplatite─żov, vytv├íra┼ą e-mailov├ę ┼íabl├│ny a webov├ę formul├íre kompatibiln├ę s GDPR a analyzova┼ą va┼íe metriky.┬áZa t├║to slu┼żbu zaplat├şte 100 $ za mesiac.

Vyhradená IP

Poslednou platenou slu┼żbou zvl├í┼í┼ą s├║ vyhraden├ę adresy IP, ktor├ę m├┤┼żu zlep┼íi┼ą va┼íu doru─Źite─żnos┼ą indexom reput├ície odosielate─ża.┬áT├íto slu┼żba sa odpor├║─Źa, ak posielate aspo┼ł 50 000 e-mailov t├Ż┼żdenne a stoj├ş 50 $ za mesiac.

Posielanie emailov
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10

Mailerlite Posilani Emailu

Bez autoresponderu ─Źi pl├ínovania emailov akoby softv├ęr pre e-mail marketing nebol kompletn├Ż.┬áAni MailerLite sa nezahanbil a tieto funkcie tu objav├şte.┬áRovnako je mo┼żn├ę sledova┼ą ┼ítatistiku miery otvorenia emailov a miery kliknut├ş na odkaz.

Mo┼żno si hovor├şte, pre─Źo je d├┤le┼żit├í automatiz├ícia e-mailov.┬áVerte, ┼że je to n├ístroj, ktor├Ż v├ím vo ve─żkej miere uvo─żn├ş ruky a pritom pom├┤┼że z├şska┼ą nov├Żch klientov a budova┼ą vz┼ąahy medzi nimi a va┼íou firmou.┬áAutomatizovan├ę e-maily pom├┤┼żu spozna┼ą va┼íich z├íkazn├şkov a vykon├íva┼ą v├ís aj ich na ka┼żdom kroku ich cesty ÔÇô od okamihu, ke─Ć v├ís spoznaj├║, a┼ż po konverziu a ─Ćal┼íie obchody.┬áPokia─ż m├íte mo┼żnos┼ą s klientmi komunikova┼ą, upev┼łujete tak vz├íjomn├ę vz┼ąahy a zvy┼íujete t├Żm ┼íance na ─Ćal┼íie a ─Ćal┼íie obchody.┬áTo je ale pomerne zlo┼żit├ę na vysvet─żovanie a nie je to cie─żom tejto recenzie.┬áPo─Ćme sa preto pozrie┼ą,┬á┬áako m├┤┼żete s MailerLite e-maily tvori┼ą.

Meranie miery otvorenia
Inform├ície o tom, ko─żko klientov otvorilo vami zaslan├Ż e-mail/newsletter.
Ano
Meranie miery prekliknutia
Ko─żko ─Źitate─żov otvoren├Ż e-mail rozkliklo - prekliklo sa odkazom v spr├íve na str├ínku/produkt/slu┼żbu...
Ano
Plánovanie emailov
V programe je mo┼żn├ę presne napl├ínova┼ą d├ítum a ─Źas, kedy bud├║ e-maily odosielan├ę.
Ano
Automatick├í odpove─Ć
Autoresponder je mo┼żn├ę pova┼żova┼ą za jeden z d├┤le┼żit├Żch marketingov├Żch kan├ílov. Ide o e-maily, ktor├ę s├║ automaticky rozosielan├ę pr├şjemcom z datab├ízy. Rozosielanie prebieha na z├íklade nejakej akcie. T├í m├┤┼że by┼ą uskuto─Źnen├í napr. na webov├Żch str├ínkach.
Ano

Tvorba emailov
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
10/10

Mailerlite Tvorba

MailerLite m├í ve─żmi kvalitn├Ż n├ístroj na tvorbu e-mailov┬á.┬áN├íjdete tu responz├şvne ┼íabl├│ny, n├íh─żady e-mailov v r├┤znych zariadeniach, z├íkladn├Ż editor na ├║pravu obr├ízkov, mo┼żnos┼ą zobrazenia e-mailu v prehliada─Źi ─Źi tvorbu vlastn├ęho dizajnu pomocou HTML a CSS.┬áNech├Żba ani funkcia A/B testovania, ktor├í v├ím pom├┤┼że n├íjs┼ą tie najlep┼íie funguj├║ce nadpisy.┬áTen, kto by chcel vyu┼żi┼ą slu┼żby dizajn├ęra na ┼íabl├│nu na mieru, mus├ş naja┼ą extern├ęho grafika, preto┼że to MailerLite v ponuke nem├í.

MailerLite v┼íak poskytuje editor drag & drop┬á, v─Ćaka ktor├ęmu vytvor├ş profesion├ílnych newsletterov bez znalost├ş HTML a potreby profesion├ílneho dizajn├ęra sn├í─Ć naozaj ka┼żd├Ż.┬áM├┤┼żete vyu┼ż├şva┼ą mno┼żstvo automatizovan├Żch ┼íabl├│n, bohat├Ż editor textu, kampane elektronick├ęho obchodovania at─Ć.

Ke─Ć┼że v┬á┬áMailerLite┬á┬ávedia, ak├ę je d├┤le┼żit├ę roz┼íirova┼ą publikum ─Źi mno┼żstvo klientov, pon├║ka k tomu n├ístroj na tvorbu webov├Żch str├ínok, vstupn├Żch str├ínok, vyskakovac├şch okien alebo vlo┼żen├Żch formul├írov.┬áPraktick├í je aj spr├íva predplatite─żov, ktor├Żch m├┤┼żete rozde─żova┼ą do r├┤znych segmentov.┬á─Żahko tak po┼ílite e-maily len t├Żm osob├ím, ktor├Żch sa to t├Żka ÔÇô napr. t├Żm, ─Źo u v├ís u┼ż nak├║pili, t├Żm, ─Źo st├íle v├íhaj├║, t├Żm, ktor├Żm pon├║kate nadv├Ązuj├║ci produkt a pod. Na rozdelenie klientov sl├║┼żi automatiz├ícia e-mailu, personaliz├ícia, segment├ícia a z├íujmov├ę skupiny, resp.┬ádelenie do z├íujmov├Żch skup├şn.

Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
Tvorba e-mailu pre zobrazenie v PC.
Ano
Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
S├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny responz├şvne? Ako bud├║ vyzera┼ą na PC a ako na mobiln├Żch zariadeniach? Nikdy neviete, v akom zariaden├ş si klient v├í┼í e-mail otvor├ş.
Ano
N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
Je mo┼żn├ę pozrie┼ą sa pri vytv├íran├ş e-mailu na to, ako bude vyzera┼ą v PC/mobile?
Ano
Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
Ako sa pracuje s editorom obr├ízkov? Je dostato─Źne jednoduch├Ż na to, aby s n├şm zvl├ídli pracova┼ą napr├şklad aj menej zdatn├ş jedinci?
Ano
Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
Pre pokro─Źil├Żch u┼ż├şvate─żov je d├┤le┼żit├ę, aby si mohli e-mail a v┼íetko okolo neho prisp├┤sobi┼ą pod─ża seba ÔÇô obsah, design at─Ć. Nechc├║ sa spolieha┼ą na ┼íabl├│ny.
Ano
Správa súborov
Je d├┤le┼żit├ę, aby ste si mohli s├║bory v programe ─żubovo─żne pres├║va┼ą, pomenova┼ą, ozna─Źi┼ą, rozdeli┼ą, segmentova┼ą at─Ć.
Ano
Navrhnutie šablóny mailu na mieru
V pr├şpade, ┼że v├ím nevyhovuj├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny a neviete si sami vytvori┼ą vlastn├Ż dizajn pomocou HTML, je potrebn├Ż z├ísah profesion├íla. Niektor├ę spolo─Źnosti ho pon├║kaj├║ za pr├şplatok, in├ę umo┼ż┼łuj├║, aby ste integrovali vlastn├ę ┼íabl├│ny vytvoren├ę va┼íim extern├Żm pracovn├şkom.
Ano
A/B testovanie
A/B testovanie je klasick├í marketingov├í met├│da, ktor├í m├í za cie─ż zv├Ż┼íi┼ą konverzie ─Źi konverzn├ę pomery projektu prostredn├şctvom zmeny jedn├ęho funk─Źn├ęho alebo designov├ęho prvku.
Ano

Správa databázy a lokalizácie
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10

Mailerlite Vsechny Funkce

Va┼íe kampane bud├║ ma┼ą lep┼í├ş v├Żkon, ke─Ć budete svoje e-maily testova┼ą, budete s nimi experimentova┼ą a zefekt├şv┼łova┼ą ich, aby boli ─Źo najv├Żkonnej┼íie.┬áZlep┼íite svoje v├Żnosy pomocou d├┤le┼żit├Żch funkci├ş e-mailov├ęho marketingu, ako s├║ delen├ę testovanie A/B, zobrazenie pod─ża ─Źasov├ęho p├ísma, RSS kampane alebo automatick├ę op├Ątovn├ę odoslanie.┬áMailerLite┬á┬áv├ím toto v┼íetko poskytne.

Z├íkladom ka┼żd├ęho dobr├ęho e-mailov├ęho n├ístroja by mala by┼ą mo┼żnos┼ą odhl├ísenia sa z datab├ízy, ─Źo je pre┬á┬áMailerLite┬á┬ásamozrejmos┼ąou.┬áPokia─ż m├íte u┼ż nejak├ę kontakty, m├┤┼żete ich bez probl├ęmov importova┼ą;┬árovnako tak ako exportova┼ą.┬áNemus├şte zbiera┼ą iba emaily ─Źi men├í, ale ├║plne ─żubovo─żn├║ inform├íciu v─Ćaka funkcii vlastn├Żch pol├ş.┬áK zlep┼íeniu zberu kontaktov patr├ş aj segment├ícia a celkov├í spr├íva e-mailov, ktor├║ sme spomenuli u┼ż vy┼í┼íie.┬áPreto to tu nebudeme znovu rozpisova┼ą.

Import kontaktov
Pokia─ż u┼ż m├íte/vyu┼ż├şvate niektor├ę kontakty, ur─Źite v├ís zauj├şma, ─Źi bude mo┼żn├ę ich do e-mail marketingov├ęho n├ístroja importova┼ą.
Ano
Export kontaktov
Pokia─ż sa rozhodnete zmeni┼ą poskytovate─ża, budete potrebova┼ą svoje kontakty zase exportova┼ą - ÔÇőÔÇőprenies┼ą do in├ęho/nov├ęho e-mail marketingov├ęho n├ístroja. Potom sa bude hodi┼ą export kontaktov.
Ano
Poskytnutie opt-in formulárov
Webov├Ż formul├ír a Double opt in Webov├Ż formul├ír sl├║┼żi na zber kontaktov z V├í┼ího webu
Ano
Segmentovanie kontaktov
Segment├ícia kontaktov je d├┤le┼żit├í v pr├şpade, ┼że chcete rozdeli┼ą klientov do r├┤znych skup├şn a ka┼żd├ę zasiela┼ą in├ę spr├ívy. Napr. klienti, ktor├ş nak├║pili vo va┼íom e-shope a vy chcete zasla┼ą dotazn├şk spokojnosti/ponuku so z─żavou na bud├║ci n├íkup a pod., klienti, ktor├ş v├íhaj├║ a vy ich chcete prin├║ti┼ą k n├íkupu z─żavovou akciou at─Ć.
Ano
Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
Niekedy sa stane, ┼że u┼ż pre klienta nie je odber va┼íich e-mailov d├┤le┼żit├Ż. Potom sa rozhodne ho zru┼íi┼ą. Je vhodn├ę, aby mali va┼íi klienti t├║to mo┼żnos┼ą priamo v e-maile. Nedoch├ídza tak k spamovaniu schr├ínky a klient sa s├ím rozhodne, ─Źi chce alebo nechce newslettre odobera┼ą.
Ano
Podpora vlastn├Żch pol├ş
Mo┼żnos┼ą vytv├íra┼ą si v projekte vlastn├ę pole ÔÇô inform├ície.
Ano
Web v CZ/SK
Je web spolo─Źnosti aj slovenskom jazyku, alebo je k dispoz├şcii iba AJ, popr. ─Ćal┼íie cudzie jazyky?
Ne

Podpora
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

Mailerlite Podpora

MailerLite┬á┬áje s├şce vychytan├Ż n├ístroj pre e-mail marketing, ich podpora v┼íak nie je ├║plne ide├ílna pre slovensk├Żch klientov, ktor├ş nevedia ovl├ída┼ą anglick├Ż jazyk a ktor├ş si nechc├║ priplati┼ą pr├ęmiov├║ tarifu.┬áSpoji┼ą sa s nimi m├┤┼żete prakticky iba v e-maile, ktor├Ż je v┼íak k dispoz├şcii 24 hod├şn 7 dn├ş v t├Ż┼żdni.┬áTelef├│n nemaj├║, ale t├ş, ktor├ş vyu┼ż├şvaj├║ platen├ę tarify, m├┤┼żu vyu┼ż├şva┼ą aj ┼żiv├║ podporu na chatu.

Aj ke─Ć ale pou┼ż├şvate „iba“ tarifu free, nemus├şte si z├║fa┼ą.┬áPodpora na e-maile zodpoved├í ve─żmi r├Żchlo ÔÇô nieko─żko hod├şn a to aj ke─Ć ju p├ş┼íete vo ve─Źern├Żch hodin├ích.┬áZodpovie v┼íetky ot├ízky (aspo┼ł v na┼íom pr├şpade to tak bolo) a pr├şpadne prid├í odkaz na podrobnej┼íie inform├ície.┬áAj napriek absencii telef├│nu a live chatu pre v┼íetk├Żch klientov┬á┬áhodnot├şme podporu MailerLite ve─żmi pozit├şvne┬á.

Podpora v CZ/SK
Ne
Live chat
Ano (len pre pr├ęmiov├║ tarifu)
Email/kontaktn├Ż formul├ír
Mo┼żnost kontaktovat podporu e-mailem nebo kontaktn├şm formul├í┼Öem.
Ano
Telef├│n
Ne
Odpove─Ć do 24 hod├şn
Odpovedala n├ím pomoc na ot├ízky do 24 hod├şn?
Ano
Odpovede/Otázky
Ko─żko odpoved├ş z ko─żk├Żch ot├ízok sme z├şskali?
5/5
Kvalita podpory
Jak hodnot├şme celkovou kvalitu podpory?
V├Żborn├í
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme

Ak sa v├ím zd├í, ┼że MailerLite nie je to prav├ę pre va┼íe marketingov├ę aktivity, pozrite sa na porovnanie najlep┼í├şch n├ístrojov na e-mail marketing.


Prispie┼ą svojou sk├║senos┼ąou
Pod─Ťlte se o n├ízor a pomozte tak ostatn├şm!