GetResponse Recenzia GetResponse Recenzia

Hodnotil/a Redakce 5nej

19. 6. 2018

Stru─Źn─Ť/vhodn├ę pro

GetResponse┬á┬ása vyzna─Źuje extr├ęmne jednoduch├Żm editorom na tvorbu e-mailov, formul├írov, landing pages ─Źi webin├írov.┬áJe jedn├Żm z najkomplexnej┼í├şch softv├ęrov pre e-mail marketing v├┤bec.┬áM├í nonstop live chat podporu a 30 denn├Ż free trial s plnou funkcionalitou.┬áNapriek tomu, ┼że pon├║ka o nie─Źo hor┼íie spektrum mo┼żn├Żch integr├íci├ş ako napr├şklad SmartEmailing, objav├şte tu ┼íikovn├║ integr├íciu s Google analytics, ktor├í identifikuje okrem in├ęho z ak├Żch emailov v├ím chod├ş najviac predajov.┬áWeb aj podpora s├║ v angli─Źtine.

Celkov├ę sk├│re 9/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş v┼íech 30 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
Hodnotenie redakcie
hodnoten├ę 30 parametrov
9/10
Hodnotenie pou┼ż├şvate─żov
hodnoten├ę 3x Prida┼ą hodnotenie
3.3/5
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametrov:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametrov:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
10/10
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametrov:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

V├Żhody

  • Okrem be┼żn├Żch funkci├ş tu n├íjdete aj n├ístroj na tvorbu landing pages a webin├írov
  • Stovky ┼íabl├│n a automatiz├ície cez RSS feed
  • Sk├║┼íobn├í verzia zadarmo

Nev├Żhody

  • Web ani podpora nie je v sloven─Źine
  • Nevracia peniaze v pr├şpade, ┼że si pou┼ż├şvanie slu┼żby po nejakej dobe rozmysl├şte

Financie
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
  • Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
  • Vysk├║┼íanie zadarmo
10/10

Getresponse Cenik

GetResponse┬á┬ási m├íte mo┼żnos┼ą vysk├║┼ía┼ą po dobu 30 dn├ş bez obmedzenia vo free verzii.┬áNie je potrebn├ę zad├íva┼ą ─Ź├şslo kreditnej karty, ani in├Żm sp├┤sobom sa zav├Ązova┼ą.┬áM├┤┼żete tak ─żahko zisti┼ą, ako sa v├ím bude v tejto aplik├ícii pracova┼ą a ─Źi v├ím m├┤┼że vyhovova┼ą nato─żko, aby ste si vybrali niektor├║ z platen├Żch tar├şf.

Cenov├ę rozdelenie tar├şf je trochu chaotick├ę ÔÇô rozhodne viac, ne┼ż pri konkuren─Źn├Żch n├ístrojoch pre e-mail marketing.┬áRozdelen├Ż je na Z├íkladn├ę, Plus, Profesion├ílne a Max, ale ved─ża toho si e┼íte pri ka┼żdej z t├Żchto tar├şf m├┤┼żete nastavi┼ą mno┼żstvo kontaktov.┬áMy sme v na┼íej tabu─żke pou┼żili pre jednoduch┼íiu predstavu tarifu Z├íkladn├║ s po─Źtom klientov/kontaktov do (500)1000, 2500 a 5000. Pre presnej┼íie inform├ície v tomto pr├şpade rovno doporu─Ź├şm prejs┼ą na┬á┬ácenn├şk GetResponse┬á┬áa pozrie┼ą sa, ─Źo v├ím bude najviac vyhovova┼ą.

Z├íkladn├í tarifa je ide├ílna pre jednoduch├ę rozosielanie e-mailov a budovanie z├íkladne u┼ż├şvate─żov.┬áJe skvel├Ż, pokia─ż s e-mailingom e┼íte len za─Ź├şnate.┬áMedzi slu┼żby, ktor├ę by sme mohli pod─Źiarknu┼ą patr├ş e-mailov├Ż marketing, automatick├ę odpovede, neobmedzen├ę vstupn├ę str├ínky, neobmedzen├ę automatick├ę ┼íabl├│ny, prepojenie s Facebookom a Google Ads a 1 neobmedzen├í predajn├í cesta.

Cena mes. - 500 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 500 kontaktov.
15$
Cena mes. - 2000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 2000 kontaktov.
25$
Cena mes. - 5000 kontaktov (bez DPH)
Ko─żko mesa─Źne zaplat├şte za tarifu do 5000 kontaktov.
45$
Vyskúšanie zadarmo
Poskytovate─ż umo┼ż┼łuje stiahnu┼ą si free verziu na ur─Źit├║ dobu alebo s ur─Źit├Żm obmedzen├şm.
Ano
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme
Odpor├║─Źanie!

H─żad├íte jednoduch├Ż n├ístroj s p├ír funkciami, ale potrebujete v datab├íze mnoho kontaktov? Alebo h─żad├íte ve─ża funkci├ş pre men┼í├ş po─Źet kontaktov? GetResponse ako jeden z m├íla poskytovate─żov umo┼żn├ş vybra┼ą si tarifu aj po─Źet kontaktov presne pod─ża va┼íich potrieb.

Najpopul├írnej┼í├şm a najviac vyu┼ż├şvan├Żm je tarifa Plus.┬áJe ide├ílny na generovanie nov├Żch/potenci├ílnych z├íkazn├şkov, predaj v├Żrobkov/slu┼żieb a zvy┼íovanie ziskov.┬áObsahuje v┼íetko, ─Źo z├íkladn├í tarifa, ale navy┼íe e┼íte automatiza─Źn├Ż n├ístroj s 5 postupmi, webin├íre pre 100 ├║─Źastn├şkov, hodnotenie a ozna─Źovanie kontaktov, 5 predajn├Żch ciest, 3 u┼ż├şvate─żov, ktor├ş s vami m├┤┼żu v ├║─Źte spolupracova┼ą at─Ć. Nem├í op├Ą┼ą zmysel tu rozpisova┼ą v┼íetko.┬áPokia─ż v├ís t├íto tarifa zaujala, mrknite na cenn├şk┬á┬áGetResponse┬á.

Profesion├ílna tarifa je najvhodnej┼íia pre optimaliz├íciu v├Żsledkov pomocou profesion├ílnej automatiz├ície a integr├ície.┬áAutomatiza─Źn├Ż n├ístroj je tu neobmedzen├Ż.┬á─Äalej tarifa obsahuje ozn├ímenia push na webe, platen├ę webin├íre, webin├íre a┼ż pre 300 z├íkazn├şkov/posluch├í─Źov, neobmedzen├ę predajn├ę cesty, neobmedzen├ę cesty k webin├írom, webin├íre na vy┼żiadanie a mo┼żnos┼ą zdie─ża┼ą ├║─Źet s 5 ─Ćal┼í├şmi ├║─Źastn├şkmi.

Verzia Max je potom vytvoren├í tak, aby sa dok├ízala prisp├┤sobi┼ą individu├ílnym potreb├ím podnikate─żov.┬áCenu tu neh─żadajte, preto┼że aj t├í je individu├ílna.┬áZ├şskate ju a┼ż potom, ─Źo si vyberiete v┼íetky slu┼żby, ktor├ę potrebujete.┬áM├íte tu vyhraden├║ podporu, podporu migr├ície ├║─Źtov, mo┼żnos┼ą zapoji┼ą viac ├║─Źtov a u┼ż├şvate─żov, mo┼żnos┼ą priplati┼ą si transak─Źn├ę e-maily a ─Ćal┼íie slu┼żby.┬áNaozaj tu z├íle┼ż├ş len na klientovi, ─Źo si vyberie a ─Źo potrebuje.

Posielanie emailov
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Meranie miery otvorenia
  • Meranie miery prekliknutia
  • Pl├ínovanie emailov
  • Automatick├í odpove─Ć
10/10

Getresponse Hlavni Funkce

Rovnako ako v├Ą─Ź┼íina dobr├Żch n├ístrojov pre e-mail marketing aj┬á┬áGetResponder┬á┬áposkytuje autoresponder a pl├ínovanie e-mailov, ─Źo zna─Źne zv├Ż┼íi va┼íe ┼íance na predaje, konverzie a ─Ćal┼íie ciele.┬áN├íjdete tu aj pokro─Źil├║ ┼ítatistiku, ktor├í v├ím okrem in├ęho umo┼żn├ş sledova┼ą meranie miery otvorenia a meranie miery kliknut├ş.

S├║─Źas┼ąou┬á┬áGetResponder┬á┬ás├║ aj automatizovan├ę e-mailov├ę sekvencie ur─Źen├ę na maximaliz├íciu konverzi├ş.┬áAutomatick├ę odpovede s├║ spr├ívy odosielan├ę automaticky predplatite─żom na z├íklade ─Źasu alebo konkr├ętnej udalosti.┬áSpr├ívne pou┼ż├şvanie automatick├Żch odpoved├ş m├┤┼że by┼ą ve─żmi ├║─Źinnou a jednoduchou s├║─Źas┼ąou kompletnej e-mailovej marketingovej strat├ęgie a m├┤┼że v├ím pom├┤c┼ą k vy┼í┼í├şm v├Żnosom.

Zv├Ż┼íeniu ├║spechu v e-mailingu napom├íha aj podrobn├í anal├Żza rozosielan├Żch e-mailov.┬áAk zist├şte, kedy je najvhodnej┼íie e-maily posiela┼ą, ak├í forma najlep┼íie zaujme ur─Źit├Ż druh ─Źitate─żov, alebo ak├ę viedli k r├Żchlemu opusteniu, zatvoreniu, nedo─Ź├ştaniu alebo neprekliknutiu, lep┼íie sa v├ím potom bud├║ vytv├íra┼ą tie e-maily, ktor├ę poved├║ priamou cestou k ├║spechu.

Meranie miery otvorenia
Inform├ície o tom, ko─żko klientov otvorilo vami zaslan├Ż e-mail/newsletter.
Ano
Meranie miery prekliknutia
Ko─żko ─Źitate─żov otvoren├Ż e-mail rozkliklo - prekliklo sa odkazom v spr├íve na str├ínku/produkt/slu┼żbu...
Ano
Plánovanie emailov
V programe je mo┼żn├ę presne napl├ínova┼ą d├ítum a ─Źas, kedy bud├║ e-maily odosielan├ę.
Ano
Automatick├í odpove─Ć
Autoresponder je mo┼żn├ę pova┼żova┼ą za jeden z d├┤le┼żit├Żch marketingov├Żch kan├ílov. Ide o e-maily, ktor├ę s├║ automaticky rozosielan├ę pr├şjemcom z datab├ízy. Rozosielanie prebieha na z├íklade nejakej akcie. T├í m├┤┼że by┼ą uskuto─Źnen├í napr. na webov├Żch str├ínkach.
Ano

Tvorba emailov
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
  • Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
  • N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
  • Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
  • Spr├íva s├║borov
  • Navrhnutie ┼íabl├│ny mailu na mieru
  • A/B testovanie
10/10

Getresponse Tvorba Emailu

GetResponse m├í kvalitn├Ż n├ístroj na tvorbu e-mailov┬á.┬áN├íjdete tu n├ídhern├ę responz├şvne ┼íabl├│ny, n├íh─żady emailov v r├┤znych zariadeniach, z├íkladn├Ż editor na ├║pravu obr├ízkov, mo┼żnos┼ą zobrazenia e-mailu v prehliada─Źi ─Źi vlastn├Ż dizajn, ktor├Ż vytvor├şte pomocou HTML a CSS.┬áNech├Żba ani funkcia A/B testovania, ktor├í v├ím pom├┤┼że n├íjs┼ą tie najlep┼íie funguj├║ce nadpisy.┬áTen, kto by chcel vyu┼żi┼ą slu┼żby dizajn├ęra na ┼íabl├│nu na mieru, je to mo┼żn├ę.┬áGetResponse m├í vo svojej ponuke aj t├║to slu┼żbu.

Mo┼żnos┼ą zobrazenia emailu v prehliada─Źi
Tvorba e-mailu pre zobrazenie v PC.
Ano
Responz├şvne ┼íabl├│ny emailov
S├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny responz├şvne? Ako bud├║ vyzera┼ą na PC a ako na mobiln├Żch zariadeniach? Nikdy neviete, v akom zariaden├ş si klient v├í┼í e-mail otvor├ş.
Ano
N├íh─żady emailu v r├┤znych zariadeniach
Je mo┼żn├ę pozrie┼ą sa pri vytv├íran├ş e-mailu na to, ako bude vyzera┼ą v PC/mobile?
Ano
Jednoduch├Ż editor obr├ízkov
Ako sa pracuje s editorom obr├ízkov? Je dostato─Źne jednoduch├Ż na to, aby s n├şm zvl├ídli pracova┼ą napr├şklad aj menej zdatn├ş jedinci?
Ano
Vlastn├Ż dizajn pomocou HTML a CSS
Pre pokro─Źil├Żch u┼ż├şvate─żov je d├┤le┼żit├ę, aby si mohli e-mail a v┼íetko okolo neho prisp├┤sobi┼ą pod─ża seba ÔÇô obsah, design at─Ć. Nechc├║ sa spolieha┼ą na ┼íabl├│ny.
Ano
Správa súborov
Je d├┤le┼żit├ę, aby ste si mohli s├║bory v programe ─żubovo─żne pres├║va┼ą, pomenova┼ą, ozna─Źi┼ą, rozdeli┼ą, segmentova┼ą at─Ć.
Ano
Navrhnutie šablóny mailu na mieru
V pr├şpade, ┼że v├ím nevyhovuj├║ pon├║kan├ę ┼íabl├│ny a neviete si sami vytvori┼ą vlastn├Ż dizajn pomocou HTML, je potrebn├Ż z├ísah profesion├íla. Niektor├ę spolo─Źnosti ho pon├║kaj├║ za pr├şplatok, in├ę umo┼ż┼łuj├║, aby ste integrovali vlastn├ę ┼íabl├│ny vytvoren├ę va┼íim extern├Żm pracovn├şkom.
Ano
A/B testovanie
A/B testovanie je klasick├í marketingov├í met├│da, ktor├í m├í za cie─ż zv├Ż┼íi┼ą konverzie ─Źi konverzn├ę pomery projektu prostredn├şctvom zmeny jedn├ęho funk─Źn├ęho alebo designov├ęho prvku.
Ano

Správa databázy a lokalizácie
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontaktov
  • Export kontaktov
  • Poskytnutie opt-in formul├írov
  • Segmentovanie kontaktov
  • Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
  • Podpora vlastn├Żch pol├ş
  • Web v CZ/SK
8.5/10

Getresponse Sprava

Z├íkladom ka┼żd├ęho dobr├ęho e-mailov├ęho n├ístroja by mala by┼ą mo┼żnos┼ą odhl├ísenia sa z datab├ízy, ─Źo je pre┬á GetResponse┬á┬ásamozrejmos┼ąou.┬áAk u┼ż m├íte nejak├ę kontakty, m├┤┼żete ich bez probl├ęmov importova┼ą, rovnako ako exportova┼ą.┬áNemus├şte zbiera┼ą iba emaily ─Źi men├í, ale ├║plne ─żubovo─żn├║ inform├íciu v─Ćaka funkcii vlastn├Żch pol├ş.┬áFunkcia segmentovania z├íkazn├şkov v├ím umo┼żn├ş rozdeli┼ą si ─Źitate─żov/klientov do r├┤znych skup├şn a rozosiela┼ą ur─Źit├ę druhy e-mailov len t├Żm, ktor├Żm to m├í zmysel.

Komplik├ícia sa m├┤┼że objavi┼ą v pr├şpade, ┼że m├íte probl├ęm s angli─Źtinou alebo cudz├şmi jazykmi.┬áGetResponder┬á┬áje toti┼ż web v angli─Źtine a do sloven─Źiny si ho m├┤┼żete prelo┼żi┼ą iba pomocou internetov├ęho prehliada─Źa.┬áJe to v┼íak preklad ─Źasto krkolomn├Ż a nie ka┼żd├ęmu vyhovuje.┬áV cudzom jazyku je navy┼íe aj podpora GetResponder.┬áTej sa pozrieme na z├║bok o nie─Źo ni┼ż┼íie.

Import kontaktov
Pokia─ż u┼ż m├íte/vyu┼ż├şvate niektor├ę kontakty, ur─Źite v├ís zauj├şma, ─Źi bude mo┼żn├ę ich do e-mail marketingov├ęho n├ístroja importova┼ą.
Ano
Export kontaktov
Pokia─ż sa rozhodnete zmeni┼ą poskytovate─ża, budete potrebova┼ą svoje kontakty zase exportova┼ą - ÔÇőÔÇőprenies┼ą do in├ęho/nov├ęho e-mail marketingov├ęho n├ístroja. Potom sa bude hodi┼ą export kontaktov.
Ano
Poskytnutie opt-in formulárov
Webov├Ż formul├ír a Double opt in Webov├Ż formul├ír sl├║┼żi na zber kontaktov z V├í┼ího webu
Ano
Segmentovanie kontaktov
Segment├ícia kontaktov je d├┤le┼żit├í v pr├şpade, ┼że chcete rozdeli┼ą klientov do r├┤znych skup├şn a ka┼żd├ę zasiela┼ą in├ę spr├ívy. Napr. klienti, ktor├ş nak├║pili vo va┼íom e-shope a vy chcete zasla┼ą dotazn├şk spokojnosti/ponuku so z─żavou na bud├║ci n├íkup a pod., klienti, ktor├ş v├íhaj├║ a vy ich chcete prin├║ti┼ą k n├íkupu z─żavovou akciou at─Ć.
Ano
Mo┼żnos┼ą odhl├ísenia z odberu
Niekedy sa stane, ┼że u┼ż pre klienta nie je odber va┼íich e-mailov d├┤le┼żit├Ż. Potom sa rozhodne ho zru┼íi┼ą. Je vhodn├ę, aby mali va┼íi klienti t├║to mo┼żnos┼ą priamo v e-maile. Nedoch├ídza tak k spamovaniu schr├ínky a klient sa s├ím rozhodne, ─Źi chce alebo nechce newslettre odobera┼ą.
Ano
Podpora vlastn├Żch pol├ş
Mo┼żnos┼ą vytv├íra┼ą si v projekte vlastn├ę pole ÔÇô inform├ície.
Ano
Web v CZ/SK
Je web spolo─Źnosti aj slovenskom jazyku, alebo je k dispoz├şcii iba AJ, popr. ─Ćal┼íie cudzie jazyky?
Ne

Podpora
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v CZ/SK
  • Live chat
  • Email/kontaktn├Ż formul├ír
  • Telef├│n
  • Odpove─Ć do 24 hod├şn
  • Odpovede/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

Getresponse Podpora

Podpora GetResponderu je k dispoz├şcii 24 hod├şn 7 dn├ş v t├Ż┼żdni┬á┬áa to na e-maile, alebo live chate.┬áPri e-maile si m├┤┼żete vybra┼ą rovno z nieko─żk├Żch cudz├şch jazykov, tak┼że pre niekoho m├┤┼że by┼ą t├íto komunik├ícia jednoduch┼íia.┬áBohu┼żia─ż sloven─Źinu tu taktie┼ż nen├íjdete.┬áNena┼íli sme ani telef├│nne ─Ź├şslo.

My sme si podporu otestovali na live chate a boli sme maxim├ílne spokojn├ş.┬áAj ke─Ć sme museli komunikova┼ą v anglickom jazyku, bola podpora ve─żmi ├║stretov├í a ochotn├í.┬áOkam┼żite odpovedala na v┼íetky na┼íe ot├ízky, v ni─Źom net├ípala a kde bolo nutn├ę doplni┼ą viac inform├íci├ş alebo pracovn├Ż postup, poslala odkaz na konkr├ętne str├ínky.

Podpora v CZ/SK
Ne
Live chat
Ano
Email/kontaktn├Ż formul├ír
Mo┼żnost kontaktovat podporu e-mailem nebo kontaktn├şm formul├í┼Öem.
Ano
Telef├│n
Ne
Odpove─Ć do 24 hod├şn
Odpovedala n├ím pomoc na ot├ízky do 24 hod├şn?
Ano
Odpovede/Otázky
Ko─żko odpoved├ş z ko─żk├Żch ot├ízok sme z├şskali?
5/5
Kvalita podpory
Jak hodnot├şme celkovou kvalitu podpory?
V├Żborn├í
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme

O─Źak├ívate od v├í┼ího e-mailov├ęho n├ístroja nie─Źo in├ę, ne┼ż pon├║ka GetResponse, pozrite sa na na┼íe porovnanie n├ístrojov na e-mail marketing.


Prispie┼ą svojou sk├║senos┼ąou
Pod─Ťlte se o n├ízor a pomozte tak ostatn├şm!